صفحه 13 از 14 اولاول ... 311121314 آخرآخر
نمایش نتایج 481 تا 520 از 533

نام تاپیک: 1001 نکته در سی شارپ

  1. #481

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    ایجاد رمزهای تصادفی توسط فضای نام System.Security.Cryptography

    public static string CreateRandomEncryptedPassword(int PasswordLen)
    {
    String allowedChars =
    "abcdefghijkmnopqrstuvwxyzABCDEFGHJKLMNOPQRSTUVWXY Z0123456789";
    Byte[] randomBytes = new Byte[PasswordLen];
    RNGCryptoServiceProvider rng = new RNGCryptoServiceProvider();
    rng.GetBytes(randomBytes);
    char[] chars = new char[PasswordLen];
    int allowedCharCount = allowedChars.Length;
    for (int i = 0; i < PasswordLen; i++)
    {
    chars[i] = allowedChars[(int)randomBytes[i] % allowedCharCount];
    }
    return new string(chars);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 02:57 صبح






  2. #482
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: Concatenating Wave ، اتصال فایلهای Wave

    برای تبدیل یک رشته به کلاس مربوطه از تابع GetType استفاده میکنیم

    Type.GetType("Customer");


    و اگر داخل کلاس اصلی کلاس دیگه باشد که به آن نیاز داشته باشیم از + استفاده میکنین

    Type.GetType("Customer+Category");

  3. #483

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    سلام به همگی.
    منم یه تیکه کد از یکی از پروژه های خودم رو گذاشتم (البته به صورت ساده تر) که برای زیبا شدن فرم به رابط کاربر کمکتون خواهد کرد.

    کار کد : در صورتی که تعداد کارکتر های وارد شده ی textBox1 کمتر مساوی 3 عدد بود رنگ تکست به صورت سبز و ProgressBar سه پله افزایش پیدا کنه

    همونطر که از کد پیداست نیاز به یک textBox1 و یک progressBar1 داریم :


    string strt;
    strt = textBox1.Text;
    progressBar1.Value = Int32.Parse(strt.Length.ToString());
    if (progressBar1.Value <= 3)
    {
    textBox1.BackColor = Color.Salmon;
    }
    else if (progressBar1.Value >= 3 && progressBar1 .Value <=6)
    {
    textBox1.BackColor = Color.Gold;
    }
    else if (progressBar1.Value >= 6)
    {
    textBox1.BackColor = Color.PaleGreen;
    }


  4. #484
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    کسانیکه کمی تجربه کاری در محیط Visual Studio دارند حتما با پنجره Immediate Window آشنایی دارند. از طریق این پنجره می توان هنگام دیباگ کد نوشت مثلا مقدار متغییری رو تغییر داد و .... اما کار با این پنجره فقط به زمان دیباگ کردن محدود نمی شود و شما می تونید هنگام کد نویسی مثلا برای چک کردن صحت عملکرد یک متد از آن استفاده کنید آقای مجتبی بنایی در سایت خودشون در این پست به این مطلب اشاره کردن
    نقل از سایت ایشون:

    یکی از امکانات جالب و البته قدیمی ویژوال استودیو در دیباگ کردن یا اشکالزدایی برنامه ها، پنجره فوری یا Immediate Window است که بازدن کلید Ctrl+Alt+I فعال می شود (یا از منوی دیباگ - زیر منوی ویندو). از این پنجره می توان در موارد زیر استفاده کرد :
    اجرای محاسبات و دستورات و مشاهده فوری نتایج
    فرض کنید می خواهید یک عبارت یا دستور را بنویسید و بدون اجرای برنامه نتیجه آنرا ببینید. مثلاً می خواهید یک فرمول ریاضی را بنویسید و صحت آنرا بررسی کنید و یا مثلاً ببینید تابع Random.Next(2,9) اعداد دوطرف بازه را هم تولید می کند یا نه ؟ کافیست در پنجره فوری متغیری از نوع Random تعریف کنید و تابع را روی آن متغیر صدا بزنید :(رنگ آبی مقادیریست که شما وارد می کنید)


    Random R = new Random();
    {System.Random}
    R.Next(2,4);
    2
    R.Next(2,4);
    2

    اجرا و تست توابع
    تابعی را نوشته اید و می خواهید آنرا سریعاً تست کنید. نمی خواهید که برنامه را از اول کامپایل کنید و درون برنامه اصلی آنرا فراخوانی و امتحان کنید . در این حالت هم بهترین راه تست تابع، استفاده از پنجره فوری است . فرض کنید تابعی به نام Test با یک ورودی رشته ای در کلاس Form1 تعریف کرده اید . می خواهید آنرا
    صدا بزنید . کافیست در پنجره فوری این عبارات را تایپ کنید : (علامت سوال برای فراخوانی تابع و چاپ نتیجه)

    Form1 F = new Form1();
    {GIS1.Form1, Text: Form1}
    base {System.Windows.Forms.Form}: {GIS1.Form1, Text: Form1}
    components: null
    ?F.Test("ali");
    "ALI"


    تغییر مقادیر متغیرها در هنگام اشکالزدایی برنامه
    خیلی از اوقات هنگام دیباگ کردن یک برنامه می خواهید مقدار یک متغیر را تغییر دهید مثلاً شمارنده حلقه را تغییر دهید تا به فلان مقدار برسد اینجا هم کافیست در پنجره فوری مقدار جدید را به متغیر نسبت دهید. در این حالت نیازی به تعریف متغیرنیست و تنها متغیر را برابر مقدار جدید می گذارید .

  5. #485
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    حل مشکل خطای Concurrency violation

    پست های زیادی این مشکل را مطرح کردند.آخرشم تو این سایت به جواب نرسیدم.
    لازم دیدم نتیجه رو اینجا برای دوستانم بزارم.

    concurrency violation the updatecommand affected 0 of the expected 1 records



    به قسمت TableAdapter در Dataset بروید.
    دستورات مربوط به Update , Delete را اصلاح کنید. به این صورت که در قسمت Where فقط شرط مربوط به کلید را باقی گذاشته و بقیه شروط را حذف کنید.

    Syed Sami Naushahi
    1. Open the DataSet in the designer.
    2. Click on the adapter portion of the relevant table. For example in my case I clicked on DoctorTableAdopter.
    3. The properties window will show the UpdateCommand and DeleteCommand for this adopter.
    4. Expand Update and Delete commands by clicking the + sign on their left. This would show the CommandText property for these commands.
    5. Click on the value entered against CommandText. It will show you the SQL statement for that command. Edit its WHERE clause and remove all other columns except the columns included in your primary key. For example in my case a rather lengthy WHERE clause (which was trying to compare more than a dozen columns) was modified to WHERE (Doctor_ID = @Original_Doctor_ID).
    منبع:MSDN.com
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 30 خرداد 1393 در 12:43 عصر

  6. #486
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Smile اطمینان از برقراری اتصال به پایگاه داده


    private void بررسیاتصالToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string ConString = @"Data Source=studio;Initial Catalog=Uni_shomal;Integrated Security=True";

    SqlConnection conn = new SqlConnection(ConString);
    try
    {
    conn.Open();
    MessageBox.Show("اتصال به پایگاه داده با موفقیت انجام شده است ", ">>>> بررسی اتصال <<<<");
    }
    catch (SqlException s)
    {
    MessageBox.Show(" اتصال به پایگاه داده انجام نشده است ", ">>>> خطای اتصال <<<<" + s);
    }
    finally
    {
    conn.Close();
    }
    }


    بررسی اتصال به پایگاه داده و اگر اتصال برقرار نشده باشد نمایش ارورهای ممکن جهت رفع مشکل اتصال.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 02:59 صبح

  7. #487

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    Process.Start("control.exe", "Mouse");

    باز کردن کنترل پنل و باز کردن صفخه موس پروپرتی

  8. #488

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    دسترسی به بعضی قسمت ها ویندوز با shell32

    using Shell32;


    اضافه کردن به رفرنس از طریق c:\win....\system32\shell32

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox2.Items.Add("access.cpl");
    listBox2.Items.Add("appwiz.cpl");
    listBox2.Items.Add("btcpl.cpl");
    listBox2.Items.Add("desk.cpl");
    listBox2.Items.Add("directx.cpl");
    listBox2.Items.Add("hdwwiz.cpl");
    listBox2.Items.Add("inetcpl.cpl");
    listBox2.Items.Add("intl.cpl");
    listBox2.Items.Add("irprops.cpl");
    }




    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objshell.ControlPanelItem(listBox2.SelectedItem.To String());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:01 صبح

  9. #489
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Lightbulb Placing Your C#‎ Application in the System Tray

    To get started, open an existing C#‎ Windows form (or create a new one).
    Open the Visual Studio Toolbox.
    Drag a NotifyIcon control onto the form. The control will named notifyIcon1 by default and placed below the form because it has no visual representation on the form itself.
    Set the NotifyIcon control's Text property to the name you want to appear when the user pauses the mouse over the application's icon. For example, this value could be "KillerApp 1.0".
    Set the control's Icon property to the icon that you want to appear in the System Tray.

    private void Form1_Resize(object sender, System.EventArgs e)
    {
    if (FormWindowState.Minimized == WindowState)
    Hide();
    }


    Add an event handler for the NotifyIcon.DoubleClick event and code it as follows so that the application will be restored when the icon is double-clicked.
    private void notifyIcon1_DoubleClick(object sender,
    System.EventArgs e)
    {
    Show();
    WindowState = FormWindowState.Normal;
    }


    At this point, your application will fuction perfectly in terms of an icon appearing in the System Tray when the application is run, the application not appearing on the task bar when minimized and the application restoring itself when the Tray icon is double-clicked.

    From the Visual Studio Toolbox, drag a ContextMenu control onto the form.
    Right-click the ContextMenu control and select the Edit Menu.option.
    Type in the options that you want to appear in your context menu. For example, you can add options such as Restore and Close Application.
    As with any menu, double-click the menu item to create and code each item's handler. As an example, you could copy the code from the form's DoubleClick handler into the context menu's Restore handler and for the Close Application menu item; simply call the form's Close method.
    Finally, set the NotifyIcon control's ContextMenu property to the new context menu you just created by selecting the menu from the drop-down list.

    Refrence=www.codeguru.com

  10. #490
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Smile نحوه استفاده از Stored Procedure در سی شارپ و SQL Server

    کاربرد: ذخیره کردن دستورات Select , Insert , Update , Delete
    ابتدا باید در Management studio پایگاه داده مربوطه که برای آن جدول ساخته بودیم را انتخاب کنیم و
    سپس در قسمت Programmability وارد پوشه شده و کلیک راست می کنیم و روی New Stored Procedure کلیک می کنیم
    در صفحه باز شده همه کدها را پاک کرده و Stored Procedure خود را می نویسیم.
    برای مثال برای ذخیره سه مقدار در جدول که در تکست باکس برنامه وارد شده ، استور پروسیژر زیر را می نویسیم:

    CREATE procedure InsertGroup
    @Sal integer,@Code integer,@Name char(20)
    AS
    INSERT INTO Acc_Group
    (Sal_Mali,Code_G,Name_G)
    VALUES (@Sal,@Code,@Name)
    GO


    در رویداد باتن ذخیره در ویژوال استدیو سی شارپ کد زیر را می نویسیم و با اجرای برنامه سی شارپ مقدار های وارد شده در تکست باکس ها در جدول پایگاه داده ما ذخیره می شوند و توسط دیتا گرید ویو می توانیم آنها را مشاهده کنیم.
    private void btn_save_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand();
    string text1 = "Data Source=studio;InitialCatalog=AccountDb;Integrated Security=True";
    SqlConnection c1 = new SqlConnection(text1);
    cmd1.Parameters.Add(new SqlParameter("@Code", txtb_Code_G.Text));
    cmd1.Parameters.Add(new SqlParameter("@Sal", txtb_Sal_Mali.Text));
    cmd1.Parameters.Add(new SqlParameter("@Name", txtb_Name_G .Text));
    cmd1.CommandText = "InsertGroup";
    cmd1.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd1.Connection = c1;
    c1.Open();
    cmd1.ExecuteNonQuery();
    c1.Close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:02 صبح

  11. #491
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نحوه جابجایی فرم با استفاده از API

    سلام دوستان برنامه نویس
    ابتدا Namespace زیر رو به برنامه اضافه کنید
    using System.Runtime.InteropServices;

    سپس کد زیر رو به ابتدای برنامه اضافه کنید

    public const int WM_NCLBUTTONDOWN = 0xA1;
    public const int HT_CAPTION = 0x2;
    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    public static extern int SendMessage(IntPtr hWnd,int Msg, int wParam, int lParam);
    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    public static extern bool ReleaseCapture();

    حالا کد زیر را در رویداد MouseDown هر شی که خواستید اضافه کنید
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    ReleaseCapture();
    SendMessage(this.Handle, 0xa1, 0x2, 0);
    }

    موفق باشین

  12. #492

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    با سلام . امروز داشتم مقاله ای رو در مورد توابع هش (Hash Functions) می خوندم ؛ کدی رو دیدم به زبان ++C

    بود ، دیدم بد نیست تو #C پیادش کنیم و ازش استفاده کنیم !

    long jenkins_one_at_a_time_hash(string key)
    {
    long hash = 0, i = 0;
    for (hash = i = 0; i < key.Length; ++i)
    {
    hash += key[(int)i];
    hash += (hash << 10);
    hash ^= (hash >> 6);
    }
    hash += (hash << 3);
    hash ^= (hash >> 11);
    hash += (hash << 15);
    return Math.Abs(hash);
    }


    منبع : ویکی پدیا

    به هر رویه خوش تعریف[۱] یا تابع ریاضی که حجم زیادی از داده (احتمالاً حجم نامشخصی از داده) را به یک عدد طبیعی تبدیل کند یک تابع هش[۲](به انگلیسی: Hash function) یا تابع درهم‌سازی می‌گویند.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:02 صبح






  13. #493
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    Post استفاده از فونت embed شده | custom font

    ترجیحا از کلاسی که نوشتم استفاده کنید :)
    توضیحات کاملی درش داده شده

    متد زیر برای فرم لود هست

    public void Add_To_Load()
    {
    Stream fontStream = this.GetType().Assembly.GetManifestResourceStream( myFontPath);

    byte[] fontdata = new byte[fontStream.Length];
    fontStream.Read(fontdata, 0, (int)fontStream.Length);
    fontStream.Close();
    unsafe
    {
    fixed (byte* pFontData = fontdata)
    {
    pfc.AddMemoryFont((System.IntPtr)pFontData, fontdata.Length);
    }
    }
    }

    متود پایین برای رویداد Paint هست

    public void Add_To_Paint(PaintEventArgs e)
    {
    e.Graphics.PageUnit = GraphicsUnit.Point;
    System.Drawing.Font fn;
    foreach (FontFamily ff in pfc.Families)
    {
    if (ff.IsStyleAvailable(myFontStyle))
    {
    foreach (var item in myControlList)
    {
    fn = new Font(ff, myFontSize, myFontStyle);
    item.Font = fn;
    }
    }
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله nunegandom : جمعه 26 آبان 1391 در 20:37 عصر

  14. #494
    کاربر دائمی آواتار jalil_m
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: کار کردن با کلاس TimeZoneInfo

    نقل قول نوشته شده توسط mehdikhazaei مشاهده تاپیک
    توابع Params در # C
    یک تابع می تواند به تعداد نامحدود پارامتر دریافت کند برای اینکار از دستور Params در تعریف پارامترها استفاده می شود به مثال زیر توجه کنید :

    public static long Sum(params int[] numbers)
    {
    long Result = 0;
    foreach (int number in numbers)
    {
    Result += number;
    }
    return Result;
    }

    اگر بخواهیم پارامتر های نا محدود از جنس های مختلف باشند باید به صورت زیر انجام شود :



    public static void myFunction(params object[] numbers)
    {
    .
    .
    .
    }




  15. #495

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    کیبورد مجازی ویندوز


    osk.exe >> run

    کد C#‎‎‎‎


    using System.Diagnostics;

    System.Diagnostics.Process.Start(@"c:\WINDOWS\syst em32\osk.exe");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:03 صبح

  16. #496
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396
    سلام به همگی

    می شه بجای نوشتن
    X=Y*(2^3)


    معادلش

    X=Y<<3;


    بجای
    if(_price == null)
    return 0;

    return _price;

    معادلش
    string result = (_price ?? 0)


    بجای

    For(int i=0 ; i<3 ; i++)
    X=Y/2


    معادلش


    X = Y >> 3


    این یکی خیلی پر کاربرده بجای


    if ((x2 - x1) < 0) S1 = -1;
    else S1 = 1;


    معادلش

    S1=(x2-x1)<0?-1:1;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 28 دی 1392 در 15:46 عصر

  17. #497

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    لود کردن محتویات سایت در یک ریچ باکس

    using System.IO;
    using System.Net;

    //کد
    try
    {
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)
    WebRequest.Create(txtURL.Text);
    request.Timeout = 6000;
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    Stream responseStream = response.GetResponseStream();
    StreamReader responseReader = new StreamReader(responseStream);
    rtbWebPage.Text = responseReader.ReadToEnd();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }


    داخل txtURL هم آدرس سایت رو بدید تکست باکس

    محتویات رو داخل rtbWebPage تحویل بگیرید . ریچ باکس
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:05 صبح

  18. #498

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    با استفاده از این api میتونید هر پنجره ای رو که خواستید قفل کنید.


    [DllImport("user32.dll")]
    private static extern int EnableWindow(int hwnd, int fEnable);

    int i = this.Handle.ToInt32();

    int u= EnableWindow(i, 1);


    تو این مثال handel پنجره فعلی رو میگیره و قفل میکنه که میتو نید با این تابع handel سایر پنجره ها رو بدست بیارید و قفل کنید.



    [DllImport("user32.dll")]
    private static extern int FindWindow(string lpClassName, string lpWindowName);

    int i = FindWindow(null, "Windows Task Manager");



    مثلا الان هندل task manager رو گرفتیم و گذاشتیم تویه I که میتونیم از I در تابع قبلی استفاده کنیم و Task Manager رو قفل کنیم !!!

  19. #499
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: قرار دادن شورتکات یک برنامه بر روی Desktop و Start Menu

    آموزش وراثت در سی شارپ

    استفاده از چهار کلاس ( دو کلاس پایه و دو کلاس مشتق شده)

    آموزش چند ریختی

    آموزش نحوه استفاده از دیتاگرید ویو

    دو مثال برای درک بیشتر مفهوم وراثت ( محاسبه محیط مربع و مستطیل ، محاسبه حقوق استاد حق التدریسی و استاد هیأت علمی )


    http://s4.picofile.com/file/77442760...Part2.rar.html

    آخرین ویرایش به وسیله mehdikhazaei : دوشنبه 09 دی 1392 در 16:03 عصر

  20. #500

    مکان نما در تکست باکس

    با این کد شما می تونید داخل مکانی (آدرس کرسر تکست باکس ) که با موس در تکست باکس انتخاب کردید تایپ کنید


    int add = textBox7.SelectionStart;
    textBox7.Text =textBox7.Text .Insert ( textBox7.SelectionStart , "1");
    // = textBox7.SelectionStart + 1;
    textBox7.SelectionStart = add+1 ;


    و با این کد اخرین کارکتر وارد شده رو حذف کنید

    int add = textBox7.SelectionStart-1;
    textBox7.Text = textBox7.Text.Remove (textBox7.SelectionStart-1,1);
    textBox7.SelectionStart = add;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:06 صبح

  21. #501
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    مازندران آمل
    پست
    6

    نقل قول: معرفی لینکهای مفید در ارتباط با API های ویندوز

    http://www.pinvoke.net
    معرفی و آموزش api ها
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 28 دی 1392 در 15:48 عصر

  22. #502
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نقل قول: معرفی سایتهایی جهت دریافت آیکن رایگان

    انتقال محتویات DatagridView به یک Datatable:

    DataTable dt = new DataTable();

    private void getDgvToDt()
    {
    //کپی دیتا گرید در دیتا تیبل وقتی دیتا سرس وجود داشته باشد
    //var dt2 = ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Copy();
    //
    //کپی دیتا گرید در دیتا تیبل وقتی دیتا سرس وجود داشته نباشد

    //table.Columns.AddRange(dataGridView1.Columns.Cast< DataGridViewColumn>().Select(c => new DataColumn(c.Name)).ToArray());
    dt.Columns.Add("StartDate");
    dt.Columns.Add("EndDate");
    dt.Columns.Add("Name");
    DataRow row;
    foreach (DataGridViewRow dgvr in dataGridView1.Rows)
    //dt.Rows.Add(row.Cells.Cast<DataGridViewCell>().Sel ect(cell => cell.Value).ToArray());
    {
    row = dt.NewRow();
    row["StartDate"] = dgvr.Cells["ClmnStartDate"].Value.ToString();
    row["EndDate"] = dgvr.Cells["ClmnEndDate"].Value.ToString();
    row["Name"] = dgvr.Cells["ClmnName"].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:08 صبح

  23. #503

    نقل قول: معرفی سایتهایی جهت دریافت آیکن رایگان

    در مورد متد ها ونحوه فراخوانی.

    private void BiggerWindow()
    {
    this.Height += 200;
    this.Width += 200;
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    BiggerWindow();
    }
    private void ChangeSizeForm(int x, int y)
    {
    this.Width = x;
    this.Height = y;
    }
    private void ChangeSizeForm(string x, string y)
    {
    this.Width = Convert.ToInt16(x);
    this.Height = Convert.ToInt16(y);
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ChangeSizeForm(textBox1.Text, textBox2.Text);
    }
    private int sum(int x, int y)
    {
    return (x + y);
    }
    private int sum(int x, int y, int z)
    {
    return (x + y + z);
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int a;
    a = sum(12, 45, 2);
    MessageBox.Show(a.ToString());
    }

    int a = 10, b = 5;

    private void ShowIt()
    {
    label1.Text = a.ToString();
    label2.Text = b.ToString();
    }
    private void Double1(int x, int y)
    {
    x *= 2; y *= 2;
    }

    private void Double2(ref int x, ref int y)
    {
    x *= 2; y *= 2;
    }

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Double1(a, b);
    }

    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Double2(ref a, ref b);
    }

    private void button6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ShowIt();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:09 صبح

  24. #504
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    تبدیل عکس به آرایه ای از بایت ها و بالعکس

    public byte[] imageToByteArray(System.Drawing.Image imageIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    imageIn.Save(ms,System.Drawing.Imaging.ImageFormat .Gif);
    return ms.ToArray();
    }

    public Image byteArrayToImage(byte[] byteArrayIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream(byteArrayIn);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms);
    return returnImage;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 28 دی 1392 در 15:49 عصر

  25. #505

    کد به حرکت در آوردن متن که دونه به دونه به متن اضافه میشه و وقتی کامل شد دوباره از اول شروع میشه.ارپ

    کد به حرکت در آوردن متن که دونه به دونه به متن اضافه میشه و وقتی کامل شد دوباره از اول شروع میشه.
    برای اینکه یک متن رو به حرکت در بیاورید اول باید یک Timer و Label یا Textbox روی برنامه قرار داده . و مقدار interval رو برای به حرکت در آوردن متن تعیین کنید. من 360 رو پیشنهاد میکنیم سرعت خوبی هستش ولی هر مقداری خواستید خودتان می توانید تعیین کنید و مقدار Enable= true قرار بدید.
    private static int si = 0;

    و در داخل رویداد این دستور رو وارد فرمایید.
            private void TimSayeBan_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    string str = "نرم افزار حسابداری سایه بان";
    if (LblSayeBan.Text.ToString().Length < str.Length)
    {
    LblSayeBan.Text = str.Substring(0, si) + "";
    si += 1;
    }
    else
    {
    LblSayeBan.Text = "";
    si = 0;
    }
    }
    catch
    {

    }
    }

    و وقتی که این کد رو اضافه کردید اون موقع برنامه رو اجرا کنید و مبینید که متن داخل Label شروع به حرکت کردن میکند.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : چهارشنبه 13 شهریور 1392 در 23:20 عصر دلیل: به حرکت در آوردن متن

  26. #506

    کد به حرکت در آوردن فرم به وسیله فرم و ابزار های که روی فرم قرار دارد.

    کد به حرکت در آوردن فرم به وسیله فرم و ابزار های که روی فرم قرار دارد.
    1- اول باید using انجام داد.
    using System.Runtime.InteropServices;

    2- باید توابع API رو وارد کرد.
            //کد مربوط به جابه جایی برنامه
    public const int WM_NCLBUTTONDOWN = 0xA1;
    public const int HT_CAPTION = 0x2;
    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    public static extern int SendMessage(IntPtr hWnd, int Msg, int wParam, int lParam);
    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    public static extern bool ReleaseCapture();

    3- بعد در رویداد ابزار مورد نظر که میخواهید فرم رو حرکت بدید یعنی در رویداد Mouse Down آن ابزار چی فرم یا ابزار دیگر هستش این کد را بنویسید.
            private void frmLoad_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    ReleaseCapture();
    SendMessage(this.Handle, 0xa1, 0x2, 0);
    }
    }
    حالا وقتی شما روی ابزار خود موس را نگر میدارید و موس را تکان میدهید فرم شما تکان میخورد. بدون هیچ مشکل و خطای
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : چهارشنبه 13 شهریور 1392 در 23:22 عصر

  27. #507

    کد جلوه دادن به دکمه که وقتی روی دکمه میریم بیاد جلو وقتی موس از روش ور داریم برگرد به حالت اول.

    کد جلوه دادن به دکمه که وقتی روی دکمه میریم بیاد جلو وقتی موس از روش ور داریم برگرد به حالت اول.

    برای اینکه به دکمه جلوه بدیم باید .
    1- وارد کلاس program بشیم و این دستورات رو وارد کنیم. به این صورت
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Windows.Forms;

    namespace AppSoftwareHesabDarePoshak
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new frmLoad());
    }

    #region Just Style the Buttons

    public static void MakebuttonStyle(Button button)
    {
    button.MouseEnter += new EventHandler(button_MouseEnter);
    button.MouseLeave += new EventHandler(button_MouseLeave);
    }
    private static void button_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    Button button = (Button)sender;
    button.FlatStyle = FlatStyle.Standard;
    button.Font = new System.Drawing.Font(button.Font.FontFamily, button.Font.Size);
    button.ForeColor = System.Drawing.SystemColors.ControlText;
    }

    private static void button_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    Button button = (Button)sender;
    button.FlatStyle = FlatStyle.Flat;
    button.Font = new System.Drawing.Font(button.Font.FontFamily, button.Font.Size, System.Drawing.FontStyle.Bold);
    button.ForeColor = System.Drawing.SystemColors.ButtonHighlight;
    }
    #endregion
    }
    }


    2- حالا برای اینکه ببینیم دکمه ما وقتی موس روش میره میاد بالا یا نه وارد یکی از فرم ها میشم و در بالا فرم قسمت Initialize Component(); دستور رو به این صورت میدهیم.
            public FrmAddCompany()
    {
    InitializeComponent();
    Program.MakebuttonStyle(this.BtnAdd);
    Program.MakebuttonStyle(this.BtnExit);
    Program.MakebuttonStyle(this.BtnMin);
    Program.MakebuttonStyle(this.BtnOpenPic);
    }

    و وقتی برنامه رو اجرا میکنیم میبینیم که وقتی موس روی دکمه میرود میاد جلو وقتی از روی دکمه میرود بر میگرد به حالت اول.
    هر دکمه که میخواهیم جلوه بدهیم در قسمت Initialize Component میدهیم.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : چهارشنبه 13 شهریور 1392 در 23:26 عصر

  28. #508

    کد در صورت نبودن زبان فارسی روی سیستم باعث پیغام به شخص شود که زبان فارسی در سیستم نصب نمی باشد.

    کد در صورت نبودن زبان فارسی روی سیستم باعث پیغام به شخص شود که زبان فارسی در سیستم نصب نمی باشد.
    برای اینکه به شخص پیغام دهیم که زبان فارسی روی سیستم شما نصب نیست در قسمت Initialize Component این دستور رو وارد میکنیم.

    public FrmAddCompany()
    {
    InitializeComponent();
    try
    {
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));
    }
    catch
    {
    PersianMessageBox.Show("برای استفاده از برنامه باید زبان فارسی را نصب کنید");
    }
    }

    و زبان فارسی روی سیستم نصب بیشه دیگه این پیغام ظاهر نمی شود. و از این کد

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));

    رو اگه فقط در change text box داده شود طرف وقتی میخواهد تایپ کنید فقط می تواند فارسی تایپ کنی فقط و به زبان دیگر نمی تواند تایپ کنید ولی وقتی در قسمت Initialize Component تعریف کنید برنامه اول به صورت فارسی میاد و وقتی دکمه alt+shift رو بزنه می تواند به غیر از فارسی انگلیسی هم تایپ کند.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:12 صبح

  29. #509

    کد تغییر اندازه تصویر در تکس باک موقع وارد کردن تصویر در Picturebox

    کد تغییر اندازه تصویر در تکس باک موقع وارد کردن تصویر در Picture box
    برای اینکه اندازه تصویر را عوض کنید اول باید. این دستور ها رو خارج از رویداد تعریف کنید.

    //کد برای تغییر اندازی تصویر
    #region public Memebers

    public Image picimage = Properties.Resources.whitebackgound;

    #endregion

    #region Propersties

    private int _imgwidth
    {
    get { return 120; }
    }

    private int _imgHieght
    {
    get { return 140; }
    }

    #endregion

    #region public Function

    public Bitmap ResizeBitMap(Bitmap b, int nWidth, int nHeight)
    {
    Bitmap result = new Bitmap(nWidth, nHeight);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage((Image) result)) g.DrawImage(b, 0, 0, nWidth, nHeight);
    return result;
    }

    #endregion

    و وقتی که خارج از برنامه تعریف کردید در دکمه یا قسمتی که قسط باز کردن تصویر و دادن آن به Picturebox را دارید به این صورت دستور رو وارد فرمایید.

    private void imageshow()
    {
    try
    {
    OpenFileDialog openFile = new OpenFileDialog();
    openFile.Filter = "(*.JPG) تصاویر|*.jpg|" + "(*.GIF) تصاویر|*.Gif" + "(*.PNG) تصاویر|*.PNG" + "" + "(*.*) تمام تصاویر|*.*";
    openFile.Title = "انتخاب تصویر";
    openFile.ShowDialog();
    float imgWidth = System.Drawing.Image.FromFile(openFile.FileName).P hysicalDimension.Width;
    float imgHieght = System.Drawing.Image.FromFile(openFile.FileName).P hysicalDimension.Height;
    picimage = System.Drawing.Image.FromFile(openFile.FileName);
    if (imgWidth > _imgwidth || imgHieght > _imgHieght)
    {
    string strMessage = "تصویر انتخابی شما نباید بزرگتر از {1}*{0} پی کسل باشد" + "\n" +
    "آیا تمایل به تغییر اندازه عکس دارید ؟";
    if (
    PersianMessageBox.Show(string.Format(strMessage, _imgwidth, _imgHieght), "پیام سیستم",
    PersianMessageBox.Buttons.YesNo, PersianMessageBox.Icon.Warning) == DialogResult.Yes)
    {
    picimage = ResizeBitMap((Bitmap) picimage, _imgwidth, _imgHieght);
    PicShowImage.Image = picimage;
    }
    else
    {
    picimage = Properties.Resources.whitebackgound;
    PicShowImage.Image = picimage;
    }
    }
    else
    {
    PicShowImage.Image = picimage;
    }
    }
    catch
    {
    }
    }

    private void btnOpen_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    imageshow();
    }

    اعلان شما میگوید چرا من در خارج دکمه دستور باز کردن تصویر و کوچک کردن تصویر رو انجام میدم و در دکمه فقط صدا میکنیم . دلیل این کار من این می باشد که من از contextMenuStrip1 هم استفاده میکنیم در پروژه اگه دستور باز کردن رو در جفت کپی پست کنیم در صورت داشتن اشغال باید هر جفت دستور رو بگردم که دادم که خطا از کجا بودی یا هی کپی پست کنیم ولی وقتی در خارج از رویداد میسازم دستور رو و در رویداد کلیک دکمه یا contextMenuStrip1 مورد نظر صدا میکنیم وقتی اشغالی پیش بیاد فقط دستور که در خارج از دکمه و contextMenuStrip1 قرار دادم و درست میکنیم و وقتی دکمه یا کلیک روی یکی از منو contextMenuStrip1 میشود دستور از همون خطی که صدا کردم صدا میشه تا با مشکل برخورد نکنیم. و همچنین دیگه هی کپی پست روی هم نمی خواهد.
    فقط یک نکته می ماند. من در این دستور برای تغییر ساز از این دستور برای ساخت تصویر استفاده کردم.picimage و این دستور مربوط به ابزار تصویر می باشد.PicShowImage
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:18 صبح

  30. #510

    کد در صورت خالی بودن تکس باکس و کادر تصویر پیغام دهید. به وسیله error Provider و همچنین Message box

    کد در صورت خالی بودن تکس باکس و کادر تصویر پیغام دهید. به وسیله error Provider و همچنین Message box
    برای اینکه کادر تصویر خالی رها نشود رنگ کادر متن عوض شود.
    1- باید اول textbox رو انتخاب کرد. و در قسمت Properties از رویداد ها ، رویداد leave رفته و این دستور رو وارد فرمایید.
                if (TxtAddNumber.Text.Trim() == "")

    TxtAddNumber.BackColor = Color.Red;
    else
    {
    TxtAddNumber.BackColor = Color.White;
    }

    2- حالا میخواهیم روی دکمه ذخیره کلیک کنیم و وقتی تکس باکس هنوز خالی بود اطلاعات ذخیره نشه و روی همون تکس باکس برود. برای این کار باید از return استفاده شود. این دستور
    if (TxtAddNumber.Text.Trim() == "")
    {
    errorProvider1.SetError(TxtAddNumber, "لطفاً شماره ثبت را وارد فرمایید");
    TxtAddNumber.Focus();
    return;
    }

    3- حالا میخواهیم وقتی تکس باکس پور شود همون لحظه رنگ ضمینی تکس باکس سفید بیشه و علامت errorProvider1 برود این دستور رو وارد میکنیم. در قسمت text change
            private void TxtAddNumber_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    errorProvider1.SetError(TxtAddNumber,string.Empty) ;
    if (TxtAddNumber.Text.Trim() != "")
    {
    TxtAddNumber.BackColor = Color.White;
    }
    }

    4- و حال میخواهیم وقتی عکس در داخل تکس باکس نبود پیغام خطا ظاهر شود از این دستور استفاده میکنیم.
                if (PicShowImage.Image == null)
    {
    PersianMessageBox.Show("شما تصویری برای لوگو شرکت انتخاب نکردید؟", "تصویری رو انتخاب فرمایید",
    PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.Error);
    btnOpen.Focus();
    return;
    }

    یک نکته ما وقتی میخواهیم عکسی رو در داخل دیتابیس ذخیره می کنیم و هیچ عکس و برای ذخیره نمیدهم و موقع اجرا برنامه دیتاگرید ویو که میخواهد اطلاعات رو نمایش دهد خطا میدهد یا روی دیتاگرید کلیک میکنید خطا میدهد این به این علت هستش که مقدار فیلد جدول دیتابیس رو var binary قرار دادید و مقداری در این فیلد باید قرار بگرید ولی شما مقداری قرار ندادید خطا میدهد.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : چهارشنبه 13 شهریور 1392 در 23:32 عصر

  31. #511
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    نقل قول: یاد دهی کد های بدرد بخور و اصلی سی شارپ

    افزودن برنامه به استارت آپ ویندوز

    using Microsoft.Win32;



    public static void AddToStartUpKey(string AppName, string AppPath)
    {
    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run",
    true);
    key.SetValue(AppName, AppPath);
    }

    public static void RemoveFromStartUpKey(string AppName)
    {
    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run",
    true);
    key.DeleteValue(AppName, false);
    }

  32. #512
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    نقل قول: یاد دهی کد های بدرد بخور و اصلی سی شارپ

    قرار دادن پروکسی برای ویندوز

    using Microsoft.Win32;



    public static void SetProxy(string Host, string Port)
    {
    RegistryKey registry = Registry.CurrentUser.OpenSubKey("Software\\Microso ft\\Windows\\CurrentVersion\\Internet Settings", true);
    registry.SetValue("ProxyEnable", 1);
    registry.SetValue("ProxyServer", Host + ":"+ Port);
    }
    public static void DeleteProxy(string Host, string Port)
    {
    RegistryKey registry = Registry.CurrentUser.OpenSubKey("Software\\Microso ft\\Windows\\CurrentVersion\\Internet Settings", true);
    registry.SetValue("ProxyEnable", 0);
    registry.DeleteValue("ProxyServer");
    }


  33. #513
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217
    افزودن URL به Favorites


    public static void AddToFavorites(string Title, string URL)
    {
    StreamWriter wr =
    File.CreateText(Environment.GetFolderPath(Environm ent.SpecialFolder.Favorites).ToString() + "\\" +
    Title + ".url");
    wr.WriteLine("[DEFAULT]");
    wr.WriteLine("BASEURL=" + URL);
    wr.WriteLine("[InternetShortcut]");
    wr.WriteLine("URL=" + URL);
    wr.Close();
    }












    بررسی اینکه کاربر فعلی ادمین هست یا نه

    using System.Security.Principal;



    public static bool IsAdmin()
    {
    WindowsIdentity identity = WindowsIdentity.GetCurrent();
    WindowsPrincipal principal = new WindowsPrincipal(identity);
    string role = "BUILTIN\\Administrators";
    bool IsAdmin = principal.IsInRole(role);
    return IsAdmin;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 30 خرداد 1393 در 12:50 عصر

  34. #514
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    محو شدن فرم در هنگام نمایش و در هنگام بسته شدن

    کد جالبی توو codeproject بود :
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Windows.Forms;


    namespace Utility
    {
    /// <summary>
    /// Base form class that provides fading/sliding effects on open/close of the form.
    /// </summary>
    public abstract class FadeForm : Form
    {
    #region Win32


    const int AW_HIDE = 0X10000;
    const int AW_ACTIVATE = 0X20000;
    const int AW_HOR_POSITIVE = 0X1;
    const int AW_HOR_NEGATIVE = 0X2;
    const int AW_SLIDE = 0X40000;
    const int AW_BLEND = 0X80000;


    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
    private static extern int AnimateWindow
    (IntPtr hwand, int dwTime, int dwFlags);


    #endregion


    #region Variables


    private bool _UseSlideAnimation;


    #endregion


    #region Constructor


    /// <summary>
    /// Initializes a new instance of the <see cref="FadeForm"/> class.
    /// </summary>
    public FadeForm() : this(false) { }

    /// <summary>
    /// Initializes a new instance of the <see cref="FadeForm"/> class.
    /// </summary>
    /// <param name="useSlideAnimation">if set to <c>true</c> [use slide animation].</param>
    public FadeForm(bool useSlideAnimation)
    {
    _UseSlideAnimation = useSlideAnimation;
    }


    #endregion


    #region Overrides


    /// <summary>
    /// Raises the <see cref="E:System.Windows.Forms.Form.Load"/> event.
    /// </summary>
    /// <param name="e">An <see cref="T:System.EventArgs"/> that contains the event data.</param>
    protected override void OnLoad(EventArgs e)
    {
    base.OnLoad(e);
    AnimateWindow(this.Handle, 1000, AW_ACTIVATE | (_UseSlideAnimation ? AW_HOR_POSITIVE | AW_SLIDE : AW_BLEND));
    }


    /// <summary>
    /// Raises the <see cref="E:System.Windows.Forms.Form.Closing"/> event.
    /// </summary>
    /// <param name="e">A <see cref="T:System.ComponentModel.CancelEventArgs"/> that contains the event data.</param>
    protected override void OnClosing(System.ComponentModel.CancelEventArgs e)
    {
    base.OnClosing(e);
    if (e.Cancel == false)
    {
    AnimateWindow(this.Handle, 1000, AW_HIDE | (_UseSlideAnimation ? AW_HOR_NEGATIVE | AW_SLIDE : AW_BLEND));
    }
    }


    #endregion


    }
    }



  35. #515

    BrekPoint شرطی در سی شارپ

    اگر برروی مکانی که breakpoint گذاشته شده راست کلیک کنید یک گزینه می بیند بنام condition شما می توانید با این امکان برای debug کردن شرط بگذارید . فقط دقت داشته باشید که سرعت برنامه پایین می آید

  36. #516

    جدول ضرب رنگی

    سلام
    رنگهای دیگری را خودتان اضافه نمایید
    using System;
    namespace s02
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    for (int i = 1; i <=10; i++)
    {
    for (int j = 1; j<= 10; j++)
    {
    int result = j * i;
    if (result % 2==0)
    {
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.DarkGreen;
    Console.Beep();
    }
    if (result % 3 == 0)
    {
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Yellow;
    }
    Console.Write(result + "\t");
    Console.ResetColor();
    }
    Console.WriteLine();
    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  37. #517

    جدول ضرب بکمک آرایه های دوبعدی

    using System;
    namespace s02
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    var MultiplyArray = new int[10, 10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    for (int j = 0; j < 10; j++)
    {
    MultiplyArray[i, j] = (i + 1)*(j + 1);
    }
    }
    for (int i = 0; i <10; i++)
    {
    for (int j = 0; j < 10; j++)
    {
    if (i %2==0)
    {
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Yellow;
    }
    Console.Write( "{0}\t",MultiplyArray[i,j] );
    Console.ResetColor();
    }
    Console.WriteLine();
    }
    }
    }
    }

  38. #518

    تغییر رنگ حروف یک کلمه

    using System;
    using System.Threading;

    namespace S031
    {
    enum WeekDay
    {
    Sundy=1,
    Mondy=3,
    }
    class Iran
    {
    static void Main()
    {

    foreach (var VARIABLE in "Linq in Csharp")
    {
    Console.ForegroundColor = GetColor();
    Console.Write(VARIABLE);
    }
    Console.ResetColor();
    Console.ReadKey();
    }

    static ConsoleColor GetColor()
    {
    var r = new Random(DateTime.Now.Millisecond);
    Thread.Sleep(100);
    switch (r.Next(7))
    {
    case 0:
    return ConsoleColor.DarkGray;
    case 1:
    return ConsoleColor.Blue;
    case 2:
    return ConsoleColor.Cyan;
    case 3:
    return ConsoleColor.Magenta;
    case 4:
    return ConsoleColor.White;
    default:
    return ConsoleColor.Red;
    }
    }
    }

  39. #519

    ایجاد یک کلمه 5 حرفی رندم

    using System;
    using System.Threading;

    namespace Sc022
    {
    class Program
    {
    public static void Main()
    {
    var str= createRandomWord(5);
    Console.WriteLine(str);
    }

    public static string createRandomWord(int lenght)
    {
    var temp = string.Empty;
    var random = new Random(DateTime.Now.Millisecond);
    for (int i = 0; i < lenght; i++)
    {
    temp += (char)(random.Next((int)'a', (int)'z'));
    }
    return temp;
    }
    }
    }


  40. #520

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    ایجاد یک پنجره کنسول (Console Window) و اجرا دستورات به صورت مخفی در آن

    ProcessStartInfo startInfo = new ProcessStartInfo();
    startInfo.CreateNoWindow = true;
    startInfo.UseShellExecute = false;
    startInfo.FileName = "YourApp.exe";
    startInfo.CreateNoWindow = true;
    startInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;

    منبع: stackoverflow.com
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 03:20 صبح

صفحه 13 از 14 اولاول ... 311121314 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •