نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Format in ASM ??

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    Format in ASM ??

    سلام ... چطوری در اسمبلی یه درایو رو فرمت میکنیم..؟؟؟؟؟
    در ظمن اگه کسی میدونه میشه بگین... چطوری میشه توی فضای هارد یه درایو جدید ساخت با اسمبلی ....... تقریبا یه چیزی تو مایه های fdisk
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    کار خیلی سختیه .
    تحت داس تو مجبوری یه سری از جداول داسو انگولک کنی
    اگه خیلی اسرار داری اینکارارو بکنی این کتابو بخون:

    نام: برنامه نویسی سیستم برای کامپیوترهای شخسی (جلد اول؛بخش داس)
    تالیف: مایکل تیشر
    ناشر: مرکز نشر دانشگاهی

تاپیک های مشابه

  1. format در IDE
    نوشته شده توسط astudio در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 01:26 صبح
  2. تابع Format
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 12:42 عصر
  3. خصوصی سازی یک نوع format خاص برای برنامه خود
    نوشته شده توسط مهیار کرمی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 11:36 صبح
  4. تابع format
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 01:11 صبح
  5. فانکشن format را نمیشناسه
    نوشته شده توسط Alirezagoodarzi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •