نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ایجاد یک لینک اتصال به یک عکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    ایجاد یک لینک اتصال به یک عکس

    سلام چطور میشه یک لینک اتصال برای یک عکی درست کنم مثلا وقتی روی یک دکمه یا یک lable کلیک کردم بره از روی هارد اون عکس رو نشون بده .

    میشه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    راهنمای shellExeCute را ببیمنید یا در سایت جستجو کنید.
    یونیت API را به لیست یونیتهای حود بیفزایید

  3. #3
    یونیت API را به لیست یونیتهای حود بیفزایید
    ShellAPI

    --------


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19
    کجا میخوای اون عکس و باز کنی داخل خود برنامت یا در پنجره جدا؟
    اگه میخوای داخل برنامت اونو باز کنی یک عنصر Timage به برنامت اضافه کن و داخل رویداد Onclick اون دکمه یا Label این کد رو بنویس:
    image1.Picture.LoadFromFile('c:\a.jpg');

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442
    در یک پنجره مجزا ببین یک لینک که موقع insert اطلاعات اونو هم برای لینک فعال کنیم تا بعد save تمام اطلاعات بشه روی اون لینک کلیک کرد و در یک پنجره مجزا عکس رو دید .
    من یک عالمه فیلد دیگه هم دارم می خوام یک لیتک رو هم به یک عکس ایجاد کنم که وقتی کاربر روی اون لینک کلیک کرد در یک صفحه دیگه عکس رو ببینه .

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19
    خوب میخوای اون عکس و بوسیله Windows Picture Viewer نشون بدی یا داخل یک فرم از برنامه خودت؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442
    در قمست windows picture viewer ویندوز
    راستی واسم بنویس این باید در بانک ثبت بشه هم لینم تا موقع privew برنامه بشه اونو تشخیص بده برنامه .

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19
    با استفاده از رویه زیر میتونی عکست رو توی Windows Viewer باز کنی:
    Procedure Openfile(filename:string);
    Var c: array [0..800] of char;
    begin
    Strpcopy(c,filename);
    Shellexecute(Application.Handel,'open',nill,nill,S W_NORMAL);
    end;


    در ضمن باید آدرس عکست رو توی متن برنامه یا بانکت نگه داری.

  9. #9
    با استفاده از رویه زیر میتونی عکست رو توی Windows Viewer باز کنی
    یادتون رفت که filename رو به ShellExecute پاس بدید. در ضمن، نیازی به استفاده از StrPCopy نیست:

    Procedure Openfile(filename:string);
    begin
    Shellexecute(Application.Handel,'open',PAnsiChar(filename),nil, nil,SW_NORMAL);
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19
    ممنون از تذکرتون.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442
    بر عکس اینم میشه باز کردن عکس در یک پنجره از خود دلفی .
    روند ذخیره طوری باشه که وقتی در بانک ذخیره شد با کلیک بر روی دکمه نمایش عکس رو نشون بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •