نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ویرایش و حذف اطلاعات جستجو شده در DataSet

  1. #1

    Tick ویرایش و حذف اطلاعات جستجو شده در DataSet

    من یک جدول دارم به نام Info و دو فیلد به نام های name , family
    در Form1 دو TextBox به نام های txtName1 , txtFamily1 دارم و یک کلید جستجو (btnSearch)
    در Form2 هم یک DataGrid و دو TextBox به نام های txtName2 , txtFamily2 دارم و یک کلید ویرایش (btnEdit) و یک کلید حذف (btnDel)

    وقتی کاربر در فرم1 یکی یا هر دو TextBox رو با مقدار دلخواه پر می کنه و برروی جستجو کلیک می کنه فرم2 نمایش داده میشه و در DataGrid نتایج جستجو نمایش داده میشه
    کد مربوط به جستجو در رویداد لود Form1:

    Me.InfoTableAdapter.Fill(Me.DataSet1.Info)
    objDataView = New DataView(DataSet1.Tables("Info"))

    name = "name LIKE " + "'%" + Form1.txtname1.Text + "%'"
    family = "family LIKE " + "'%" + Form1.txtfamily1.Text + "%'"
    objDataView.RowFilter = name + " AND " + family
    DataGrid1.DataSource = objDataView
    DataGrid1.Refresh()
    جستجو بدون هیچ مشکلی انجام میشه اما:
    1. من میخوام در Form2 وقتی یک سطر از جدول رو در DataGrid انتخاب می کنم اطلاعات این سطر در TextBoxهای txtName2 , txtFamily2 نمایش داده بشه
    چون DataGrid1.DataSource = objDataView قرار دادم اطلاعات در TextBoxها نمایش داده نمیشه، چوم می خواستم نتایج جستجو در DataGrid نمایش داده بشه
    2. بعد از انتخاب سطر مورد نظر در DataGrid، از چه کدی برای ویرایش اطلاعات استفاده کنم؟ در رویداد کلیک btnEdit)
    3. بعد از انتخاب سطر مورد نظر در DataGrid، از چه کدی برای حذف اطلاعات استفاده کنم؟ (در رویداد کلیک btnDel)

    من قبلآ این کارها رو با کد نویسی و دستورات SQL انجام دادم
    حالا می خوام با استفاده از DataSet این کار رو انجام بدم چون کد نویسی کمتری داره
    یعنی تغییرات در DataSet انجام بشه و بعد از پایان تغییرات این تغییرات برروی دیتابیس اعمال بشه
    البته برای اضافه کردن رکورد در این روش مشکلی ندارم

    ممنون میشم از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    برای سوال اول تکس باکس ها را هم به dataview بایند کن
    برای سوال دوم وقتی تکس باکس ها به دیتاویو وصل باشند با ویرایش انها اطلاعات را می توانید ویرایش کنید البته بعد باید بانک را بروز کنید
    برای سوال سوم وقتی کاربر سطری را داخل گرید انتخاب کرد و دکمه حذف را زد سطر جاری را با کد مثل این حذف کن

    Dim d As DataGridView
    d.Rows.RemoveAt(d.CurrentRow.Index)

  3. #3
    برای Bind کردن TextBoxها از این کد استفاده کردم:

    txtname.DataBindings.Add("Text", objDataView, "name")
    که به خوبی عمل کرد
    اما از همین کد برای نمایش عکس استفاده کردم:

    PictureBox1.DataBindings.Add("Image", objDataView, "pic")
    که این خطا رو داد:
    Cannot format the value to the desired type

    من از روش DataSet عکس ها رو در جدول ذخیره کردم:

    InfoBindingSource.AddNew()

    InfoBindingSource.EndEdit()
    InfoTableAdapter.Update(DataSet1)
    عکس ها در DataGrid به خوبی نمایش داده می شوند ولی نمی تونم روی فرم نمایش بدم
    آیا کد من برای Bind کردن PictureBox به DataView اشتباه است؟

  4. #4

    Unhappy

    یعنی هیچ راهی برای انجام این کار وجود نداره؟

  5. #5
    به جای کد خودتون این را بنویسید:
    PictureBox1.DataBindings.Add("Image", objDataView, "pic",True)

  6. #6
    آقای صالحی و جناب ghafoori بسیار بسیار ممنون و متشکر
    خیلی گیر این کار بودم

    انشاالله به هرچی که می خواید برسید
    حیف که دکمه تشکر رو یک بار بیشتر نمیشه زد

    بازم ممنون
    موفق و پایدار باشید
    آخرین ویرایش به وسیله M.Soroor : یک شنبه 05 اسفند 1386 در 08:28 صبح دلیل: اشتباه تایپی

تاپیک های مشابه

  1. انتقال یک dataset
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 18:03 عصر
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •