مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از این کامپوننت راضی هستین

رای دهنده
15. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوبه و به دردم می خوره

    10 66.67%
  • خوبه

    2 13.33%
  • به درد نمی خوره

    1 6.67%
  • افتضاحه

    2 13.33%
نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کامپوننت گرفتن عدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    کامپوننت گرفتن عدد

    سلام
    براتون یه کامپوننت می زارم که قابلیت گرفتن عدد داره و می تونه عدد رو سه رقم ، سه رقم جدا کنه
    این کامپوننت به صورت شرط افزار ارایه شده وهیچ قابلیتی ازش کم نشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    امکان نمایش اعداد به صورت Scientific هم داره ظاهرا . که خوب این به نظرم خیلی خوبه .
    ولی چند تا مورد به ذهن من رسید :
    1- اینکه مقدار Value از نوع Int64 هست ، فکر کنم محدودیت ایجاد میکنه . منظورم اینه که اگر قابلت این رو داشته باشه که ورودی رو به صورت String هم بگیره بدون توجه به اینکه آیا عدد در محدوده Int64 هست یا نه ، خیلی بهتر میبود . مخصوصا برای همین امکان Scientific Notation که داره .

    2- این Edit کاراکتری جز عدد قبول نمیکنه . خوب طبیعی هم هست . اما فکر میکنم این کار با رویداد KeyPress یا شبیه به این پیاده سازی شده که باعث شده امکان استفاده از بعضی امکانات KeyBoard مثل Ctrl + C یا Ctrl + V از کاربر گرفته بشه .

    3 - یک Help مختصر هم داشته باشه ، بد نیست .

    راستی EnVal و EnKey برای چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    سلام
    این امکان عدد عدد شما رو با EnKey و مقدار حاصل رو در EnVal قرار میده یعنی با کمک این دو پروپرتی هم عدد رو میتونه کد کنه هم دی کد
    در مورد قیمتش هم بگم که شرط افزار هست یعنی پول هم ندادی ندادی ، پیغام رو هم فقط یکبار و در موقع که اولین کامپوننت رو رو فرم میزارین میده و خیالتون راحت موقع اجرا هیچ پیغامی نمیده
    در مورد int64 هم بگم که برای محاسبات عددی مگه بیشتر نیاز دارین؟ چون واقعا این کامپوننت عد می خونه و نمایش میده

  4. #4
    کاربر جدید آواتار farrokhi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    با سلام به همه...

    من تا به امروز تنها از اصلاعات و فايلهايي كه در اين سايت بوده استفاده كردم كه البته بسيار
    راه گشا و مفيد بوده ولي نمي توانستم چيزي براي استفاده ديگران در اين سايت قرار دهم

    چون هنوز در ابتداي راه هستم نمي دانم نوشته هايم به درد كسي بخورد ولي شايد كمكي براي دوستان و همكاران برنامه نويس باشد.
    اين اديت ليبل داراي دو بخش است:
    1-بخشي كه توسط كاربر ديده مي شود يعنيtext
    2-بخشي كه براي انجام اعمال رياضي توسط برنامه نويس انجام ميشود يعنيeditlabel
    تذكر: شما براي ديده نشدن قسمت اديت ليبل بايد موقعيت آن را زير خود ايديت ببريد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : جمعه 07 تیر 1387 در 22:59 عصر دلیل: ادغام دو پست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    نسخه دلفی 2010 این کامپوننت با امکان جدید و قابلیت اتصال به دیتابیس هم هست اگه خواستین بگین آپلود کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نسخه جديد

    سلام
    نسخه جديد كامپوننت براي دلفي 2009 و 2010 و DX

    نظرتون رو هم بگين ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    دوست عزیز نمیدونم شما کامپیوننت Falad رو دیدی یا نه؟ اگه بتونی قابلیت های FloatEdit که در این کامپوننت وجود داره به این بدی خیلی عالی میشه ، مانند :
    تعیین رنگ مربوط به ویرگول - تعیین رنگ عدد - خروجی Float - نوع کارکتر جداکننده و ....
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    نه اين كامپوننت FloatEdit رو نديدم تا حالا ولي سعي مي كنم ببينمش و امكاناتش رو اضافه كنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    این کامپوننت مربوط به یکی از دلفی کارها بود که تا نگارش 7 بیشتر ارایه نداد و بعد از اون هم دیگه کامپوننت را پشتیبانی نکرد به نظر من FloatEdit آن خیلی عالیه من در برنامه هام از اون استفاده میکنم ولی برای نگارش های جدید دلفی مشکل دارم.امیدوارم بتونی هر چه سریعتر کامپوننت را تکمیل تر کنی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    خب يه فايل اجرايي و براي ديدنش بزار ببينم چطوريه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    در ظاهر چیز زیادی معلوم نمیشه باید property کامپوننت را ببینی تا متوجه بشی (البته چون تا حالا چنین کامپوننتی نبوده میگم وگرنه آنچنان کار خارق العاده ای نیست) ، ایمیل را PM کن تا واست کامپوننت را ارسال کنم

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    سلام دوست عزیز ، میشه این کامپوننت رو بزاری ؟
    arman.yazdanshenas@gmail.com

  13. #13

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    به این آدرس برید
    http://embarcadero.persianblog.ir

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    وقتی اینجا رایگان با پشتیبانی هست چه نیاز به خریدن هست؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    نسخه جدید این کامپوننت برای DXE رو از اینجا بگیرین

    لینک :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...60#post1354660

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    www.dentalsoft.ir, www.mayansoft.ir
    پست
    43

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    با سلام خدمت جناب Gbg و تشکر فراوان در صورت توانستن برای دلفی xe5,xe6 هم بزارین بسیار بسیار ممنون می شوم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    با سلام با اين كد هم مي تونيد عدد بگيريد
    procedure TForm5.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    IF Not(Key In [#8,'0'..'9']) Then
    Key := #0;
    end;

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    یا

    Edit1.NumbersOnly:=True;


  19. #19

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    برای XE2 دو هم بزاری ممنون میشم
    اگه یک قابلیت دیگه هم اضفه کنی بهش ، که نور علا نور میشه

    موقع تایپ یک تول تیپ کوچیک باز بشه بالای کادر و معادل حرفی اون رو نشون بده

    مثلا : 123 ، نشون بده : صد و بیست و سه
    یک پروپرتی هم برای فعال یا غیر فعال کردن این حالت داشته باشه

    متچرکم

    لطفا هر تغییر در نسخه جدید و یا دانلود موارد جدید رو فقط در پست اول آپلود کنید ، تا پیدا کردنش برای کاربران راحت باشه و نیازی نباشه همه پست ها رو بگردند

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    سلام
    یه کامپوننت دیگه آپلود کرده بودم که عدد رو به حروف تبدیل میکرد
    از اون استفاده کنین
    چون نسخه xe2 ندارم نمی تونم برای XE2 کمپایل کنم

  21. #21

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    یه کامپوننت دیگه آپلود کرده بودم که عدد رو به حروف تبدیل میکرد
    اگه روی همین کامپوننت اعمال کنی خیلی کامل میشه
    خودم دارم که جا باشه
    ولی روی این بزاری زیباتر میشه

    چون نسخه xe2 ندارم نمی تونم برای XE2 کمپایل کنم
    اگه چیز خاصی نداره ، من برای بقیه کامپایل میکنم و میزارم تا دانلود کنند

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    www.dentalsoft.ir, www.mayansoft.ir
    پست
    43

    نقل قول: کامپوننت گرفتن عدد

    با سلام لطفا برای xe5 هم کامپایل کنید با تشکز

  23. #23

    نقل قول: نسخه جديد

    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    سلام
    نسخه جديد كامپوننت براي دلفي 2009 و 2010 و DX

    نظرتون رو هم بگين ممنون
    دوست عزیز ممنون از کامپوننت خوبت، خیلی خوب طراحی شده، اما خب یه عیبی داره که اگه بتونی اصلاحش کنی بهتر هم میشه

    زمانی که کرسر بین اعداد تایپ شده قرار بگیره Backspace در صورتی که بعد از کاما باشه عمل نمی کنه!

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •