نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فایل متنی

  1. #1

    Tick فایل متنی

    نوشتن در ادامه فایل متنی(فایل را باز می کنم و اطلاعات را داخل آن میریزم. حال میخوام اطلاعات دیگه ای به آن اضافه کنم و اطلاعات قبلی در آن محفوظ باشد)

  2. #2
    var
    MyFileName : string;
    MyFile : TStringList;
    begin
    MyFileName := 'C:\Test.txt';
    MyFile := TStringList.Create;
    try
    if not FileExists(MyFileName) then
    Exit;
    MyFile.LoadFromFile(MyFileName);
    MyFile.Add('Adding a new line');
    MyFile.Add('Adding another line');
    finally
    MyFile.Free;
    end;
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    var
    MyFileName : string;
    MyFile : TStringList;
    begin
    MyFileName := 'C:\Test.txt';
    MyFile := TStringList.Create;
    try
    if not FileExists(MyFileName) then
    Exit;
    MyFile.LoadFromFile(MyFileName);
    MyFile.Add('Adding a new line');
    MyFile.Add('Adding another line');
    finally
    MyFile.Free;
    end;
    end;
    با سپاس. ولی من کد بالا را دقیقا کپی کردم و هیچ اتفاقی نمی افتد. یعنی اصلا کار نمی کند. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.

  4. #4
    ولی من کد بالا را دقیقا کپی کردم و هیچ اتفاقی نمی افتد. یعنی اصلا کار نمی کند.
    قرار نبود کار کنه؛ قرار بود نحوه انجام کار رو به شما نشون بده. کار نمیکنه چون فایل C:\Test.txt وجود نداره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    آقای کشاورز من اون فایل را ایجاد کردم بعدش برنامه را اجرا کردم ولی عمل نکرد. لطفا خودتون برنامه را چک کنید. مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    خدایش این ملت برنامه نویس :

    var
    MyFileName : string;
    MyFile : TStringList;
    begin
    MyFileName := 'C:\Test.txt';
    MyFile := TStringList.Create;
    try
    if not FileExists(MyFileName) then
    Exit;
    MyFile.LoadFromFile(MyFileName);
    MyFile.Add('Adding a new line');
    MyFile.Add('Adding another line');
    MyFile.SaveToFile('C:\Test.txt');
    finally
    MyFile.Free;
    end;


    موفق باشید :)

  7. #7
    و اگه بخواهیم در ادامه مطلب بنویسه نه سر سطر؟ (مطلب جدید در ادامه متن قبلی درج گردد)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    var
    MyFileName : string;
    MyFile : TStringList;
    begin
    MyFileName := 'C:\Test.txt';
    MyFile := TStringList.Create;
    try
    if not FileExists(MyFileName) then
    Exit;
    MyFile.LoadFromFile(MyFileName);
    MyFile.Strings[0] := MyFile.Strings[0]+' Next string';
    MyFile.SaveToFile('C:\Test.txt');
    finally
    MyFile.Free;
    end;


    بجای صفر شماره سطر مورد نظر رو می نویسید.

    یکم خودتون هم سعی کنید ، راهنمای دلفی برای چی هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •