نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ورود خودکار در بازدیدهای بعدی....؟

  1. #1

    ورود خودکار در بازدیدهای بعدی....؟

    با سلام،

    برای ورود خودکار(یا Remember Password و یا هر چیزی که اسمشو میذارین!) از چه روشی استفاده میکنن؟
    آیا روشهای مختلفی وجود داره؟
    با تشکر...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    در ASP.NET یک روش واحد وجود دارد و اون استفاده از FormsAuthentication است.
    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(User  Name, true);

    وقتی مقدار createPersistentCookie رو true قرار بدید ورودهای بعدی اتوماتیک انجام میشود.
    توابع وکلاسهای لازم در این Namespace قرار دارند: System.Web.Security

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •