نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: فرم login با امکان تغییر پسورد

  1. #1

    فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام
    اگه بخواهیم فرم login طوری باشه که افراد مجاز بتونن پسوردشون رو عوض کنن حتما تنها راهش استفاده از database است؟
    من برای اینکار دارم از access وadodc استفاده می کنم و دو تا کادر متنی هم برای نام کاربری و کلمه عبور گذاشتم ومیخوام با کلیک روی یک دکمه کاربر اگر username و password اش درست بود بتونه اونو تغییر بده برای اینکار هم باید کادر متنی های username و password را به adodc و فیلدهای مرتبطش توی جدول از طریق نوارproperties وصل کنم یا نه؟
    البته ابنکارو کردم و فعلا هیچ کدی هم ننوشتم فقط تنظیمات adodc یعنی انتخاب پایگاه داده و recordset ان را انجام دادم و test connection اون هم درست جواب میداد و تنظیمات datasource کادر متنی ها هم انجام دادم ولی توی datafield انها فیلدهای جدول نبود ؟نمی دونم کجا اشتباه کردم؟
    لطفا راهنماییم کنین, مرسی

  2. #2
    اگه بخواهیم فرم login طوری باشه که افراد مجاز بتونن پسوردشون رو عوض کنن حتما تنها راهش استفاده از database است؟
    ورود شما را به سایت برنامه نویسان تبریک می گم
    نه راههای زیادی داره نمونش برنامه زیر که از ریجستری برای ذخیره استفاده می کنه
    اگه دوست دارید برنامه تون را بگذارید من یه نگاه بهش می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    در فرم تغییر نام کاربری و رمز عبور از قصد دو تا دکمه گذاشتم تا شما با طرز ذخیره سازی اون آشنا بشین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    جناب fxMahdi میشه یه توضیح درباره نحوه کار برنامتون بدین.
    SaveSetting و GetSetting تاحالا باهاشون آشنا نشده بودم.

    مقادیر در کجا ذخیره میشن؟ رجیستری؟

  5. #5
    SaveSetting و GetSetting دوتابع ویژوال بیسک برای کار با ریجستری هستند
    SaveSetting که از نامش هم پیداست برای ذخیره یک مقدار و GetSetting هم برای گرفتن مقدار است که vb آنها را در مسیر زیر از ریجستری ذخیره می کند
     
    HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings


    دستور زیر مقدار True را key به اسم valnew در مسیر زیر ذخیره می کند
    SaveSetting "Myprogram", "new", "valnew", "True"


     
    HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\Myprogram\new

  6. #6
    سلام
    فقط یه چیزی
    SaveSetting , GetSetting و کلا دستورات کار با رجیستری، در حالت Limited User کار نمی‌کنن
    بهتره از فایل یا دیتابیس استفاده بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام
    من به برنامه ی انتخاب واحد دانشگاه احتیاج دارم با وی بی .نت یا سی # لطفا یکی برایم بگذارید
    متشکرم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    SaveSetting و GetSetting دوتابع ویژوال بیسک برای کار با ریجستری هستند که فقط میشه از اونا در Vb استفاده کرد
    البته یه بدی که وجود داره اینه که اگه کاربر مسیر رو بدونه میتونه پسورد رو پیدا کنه,البته میشه با Code کردن پسورد این مشکل برطرف بشه.

    SaveSetting "Project", "FolderName", "switchname", "Hello"

    کد بالا کلمه Hello رو در کلید switchname در Key به نام project ذخیره میکنه و برای بازیابی اون از دستور زیر استفاده میشه
    S=getsetting("Project","Foldername","switchname","  YES")

    در دستور بالا اگر این کلید سیو شده باشه Hello در S قرار میگیره, و اگر اینطور کلیدی وجود نداشته باشه YES در متغیر S قرار میگیره

  9. #9

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط یه چیزی
    SaveSetting , GetSetting و کلا دستورات کار با رجیستری، در حالت Limited User کار نمی‌کنن
    بهتره از فایل یا دیتابیس استفاده بشه
    این ماژول رو امتحان کردید ؟!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    دوست عزیز این توابع در ویژوال بیسیک هیچ نیازی به Api ها نداره.
    منظورم ماژولیه که دوستمون آقا مهران قرار داده

  11. #11

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام ...
    آقا من فایلهایی ک گذاشتین رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم نمیتونم یوزرو پسورد و عوض کنم ...

    حقیقتش من سال 83 یه کوچولو با ویژوال کار کردم الانم یه جاهایی گیر کردم ...

    یکی همینه که میخوام صفحه لاگین درست کنم و یکی اینکه وقتی صفحه بعد باز میشه صفحه قبلی بسته نمیشه

    ممنون میشم کمکم کنی ...

  12. #12

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    خوب همزمان با اینکه دکمه ورود به صفحه جدید رو زدید و وارد صفحه جدید شد صفحه قبلی رو ببندید با دستور یعنی همون دکمه ای که واسه ورود انتخاب کردی در اخر کدهات این رو بنویس

    Unload me

  13. #13

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    می خواستم بدونم چطوری میشه دیتا بیس این رو که گذاشتید توی اکسس بشه ساخت ممنون میشم اگه بگید چطوری بانک اطلاعاتیش رو ساختید الته به صورت کامل کامل با جزئیات
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 01 شهریور 1394 در 19:25 عصر

  14. #14

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    درود بر شما

    جزئیات شفاف و ساده بیان شده. مشکل شما کجاست؟

    نحوه ساختن جدول هم مثل بقیه فرم های Login هست.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 01 شهریور 1394 در 19:32 عصر

  15. #15

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط siana_k1980 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه بخواهیم فرم login طوری باشه که افراد مجاز بتونن پسوردشون رو عوض کنن حتما تنها راهش استفاده از database است؟
    من برای اینکار دارم از access وadodc استفاده می کنم و دو تا کادر متنی هم برای نام کاربری و کلمه عبور گذاشتم ومیخوام با کلیک روی یک دکمه کاربر اگر username و password اش درست بود بتونه اونو تغییر بده برای اینکار هم باید کادر متنی های username و password را به adodc و فیلدهای مرتبطش توی جدول از طریق نوارproperties وصل کنم یا نه؟
    البته ابنکارو کردم و فعلا هیچ کدی هم ننوشتم فقط تنظیمات adodc یعنی انتخاب پایگاه داده و recordset ان را انجام دادم و test connection اون هم درست جواب میداد و تنظیمات datasource کادر متنی ها هم انجام دادم ولی توی datafield انها فیلدهای جدول نبود ؟نمی دونم کجا اشتباه کردم؟
    لطفا راهنماییم کنین, مرسی

    سلام می این مطلبو دارم . کسی هست دقیق همین مطلبو آموزش بده یا توضیح بده که چطوری میشه اطلاعات user و pass درون یک database ذخیره بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    کلا از صفر بگید که چه کدی در تکس باکس های ویژال قرار بدیم که اطلاعاتو در یک دیتابیس ذخیره کنه ؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    دوست عزیز

    پروژه های کار با دیتابیس و ذخیره و ....در انجمن هستش. جستجو کنید پیدا میکنید

  18. #18

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز

    پروژه های کار با دیتابیس و ذخیره و ....در انجمن هستش. جستجو کنید پیدا میکنید
    خوب ادرسشو بذارید من پیدا نکردم یا خودتون کلمه سرچشو بنویسید که من چی سرچ کنم ///

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام
    پروژه ای که گذاشتم تو این تاپیک استفاده کن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D9%86

  20. #20

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    ممنون آقای ایلیا زاده خیلی بهم کمک کردین ولی ی سوال دیگه ببینین من ی فرم طراحی کردم همه کاراشم کردم به دیتا بیسم وصل کردم چکم کردم کار میکنه ولی ی مشکلی که پیش اومده اینه که من وقتی چند تا کاربر تعریف می کنم برای فرم لاگینم که هر کدوم از این کاربرا یوزر و پسورد خودشونو دارن و لی تنها یوزر و پسوردی کار میکنه که اخرین یوزر و پسورد ساخته شده است .
    از چه کدی استفاده کنم که تمام یوزر و پسورد های ساخته شده کار کنند در فرم لاگینم ؟؟؟؟
    اینم کد هایی که برای دکمه ورود استفاده کردم . :::
    بی زحمت کدشو بذارید
    Private Sub Command4_Click()
    Dim a As String
    a = "select * from login "
    A2.RecordSource = a
    A2.Refresh
    If T3.Text = A2.Recordset.Fields("user") And T4.Text = A2.Recordset.Fields("pass") Then
    Form3.Show
    Form1.Hide
    Else
    msgbox("رمز یا نام کاربری اشتباه است")
    End If
    End Sub

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    شما باید شرط رو بر مبنای نام کاربری بزاری :


    a = "select * from login where user='" & t3.text & "'"

    یا

    a = "select * from login where user Like'" & t3.text & "'"

  22. #22

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    مرس واقعا مچکر
    ولی من میخوام شرط هم بر اساس نام کاربر و هم پسورد باشه ؟؟؟
    بعد اینکه مقدار BOF و EOF باید توی این حالت چقدر باشه ؟الان درس شد خوب برنامه با نام کاربری و پسوردهایی که هست در دیتاببیس باز میشه ولی اگه رمز و پسورد اشتباه وارد کنی بجای اینکه برنامه پیغام "نام کاربری و پسورد اشتباه است" بده ارور میده
    اینم تصویری

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله fshadh1 : پنج شنبه 19 آذر 1394 در 11:15 صبح

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    رمز رو اشتباه وارد کنی یا نام کاربری رو ؟؟؟

    شما قبل از دستور شرط خودتو یه شرط دیگه بذارین :



    if A2.RecordSource.recordcount <> 0 then

    If T3.Text = A2.Recordset.Fields("user") And T4.Text = A2.Recordset.Fields("pass") Then
    Form3.Show
    Form1.Hide
    Else
    msgbox("رمز عبور اشتباه است")
    exit sub
    End If

    else
    msgbox("رمز یا نام کاربری اشتباه است")
    end if


  24. #24

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    اقا خیلی ممنون کار کرد . واقعا مچکر
    مشکلش مساوی بود که روبروی like همونو ارور میداد . bof برابر 0 و eof برابر 2 گذاشتم کار کرد !!!!!!!!!
    میشه من gmail شمارو داشته باشم که بهتون پیام بدم اگه کاری داشتم .
    بعد ی سوال دیگه ببنین من فرم ساخت کاربر طراحی کردم . توی فرم راحت کاربر ساخته میشه با یوزر و پسورد جدید فقط تنها مشکلی که هست ، فرض کن من 3 تار کاربر میخوام بسازم ، از قبل هم دوتا کاربر بوده توی دیتا بیس اولین کاربری که میسازم میره توی دیتا بیس جای اولین رکورد قرار میگیره و رکورد قبلیو حذف میکنه یعنی اگه من کاربر علی داشته باشم ی محسن جدید میسازم این محسن میره جای علی و علی پاک میشه ولی کاربرای بعد از این میرن توی رکورد های جدید و رکوردهای دیگرو پاک نمی کنند باید چی به کد اضافه کنم که بره اخرین رکورد اضافه بشه
    اینم کدش ::؟؟؟؟؟؟

    آخرین ویرایش به وسیله fshadh1 : پنج شنبه 19 آذر 1394 در 18:22 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام
    بعد از Else کد زیر رو باید قرار بدین:
    A1.Recordset.AddNew

  26. #26

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط ایلیا آخوندزاده مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از Else کد زیر رو باید قرار بدین:
    A1.Recordset.AddNew
    گذاشتم ، میسازه (یعنی ارور نمیده) ولی هیچی هم توی دیتابیس اضافه نمیشه ؟؟؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    دستور قبل از Tnewuser = Empty که همون دستور اضافه کردن هست رو پاک کردین؟

  28. #28

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط ایلیا آخوندزاده مشاهده تاپیک
    دستور قبل از Tnewuser = Empty که همون دستور اضافه کردن هست رو پاک کردین؟

    اره پاک کردم گذاشتمش همونجایی که گفتی بعد else
    اهان متوجه شدم درست شد دوست عزیز واقعا ممنونم . مرسی

  29. #29

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه یک دکمه رو توی ی فرم دیگه غیرفعال کرد ؟
    مثلا ما دو تا فرم داریم ک فرم اول لاگین هست و دوتا کاربر user و admin هم داریم وقتی در فرم لاگین از طریق کاربر admin وارد میشیم تمام دکمه ها فعال هستند command.enable = true ، ولی مخوایم وقتی با user وارد میشیم بعضی از دکمه ها غیر فعال باشند . چجوری میشه اینکارو کرد . کدش چی هست که باید توی دکمه ی ورود بنویسیم ک وقتی وارد صفحه ی بعد میشه اون دکمه هایی که میخوایم از طریق شرط غیرفعال کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    باسلام
    الگوریتم لازم برای این کار رو میگم خودتون برنامه نویسی اونو انجام بدین :

    1 - تعریف یک متغیر منطقی به صورت Public
    2 - ساخت یک فیلد True/False در جدول پایگاه داده
    3 - مقدار متغیر برابر با مقدار فیلد True/False
    4 - دستور if برای بررسی این فیلد که درصورت True بودن دکمه مورد نظر کار کنه یا نه و برعکس

    البته لازم به ذکر که تمام این عملیات تعیین مقدار متغیر باید در همون باتن Login بزارین که به محض ورود اطلاعات کامل بشه و بعدا دوباره کاری نشه.
    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله ایلیا آخوندزاده : یک شنبه 22 آذر 1394 در 20:09 عصر دلیل: تکمیل پاسخ

  31. #31

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    من از نوع boolean یک فیلد تعریف کردم تو جدول .
    دوست عزیز اینارو میدونم دستور اینکه یک دکمه در ی فرم دیگع چجوری باید غیرفعال بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم این بود که دستور ش چجوریه ؟ اینکه از فرم اول چجوری یه دکمه در فرم دوم غیرفعال بشه ؟
    وقتی در فرم لاگین از طریق کاربر admin وارد میشیم تمام دکمه ها فعال هستند command.enable = true ، ولی مخوایم وقتی با user وارد میشیم بعضی از دکمه ها غیر فعال باشند . چجوری میشه اینکارو کرد . کدش چی هست که باید توی دکمه ی ورود بنویسیم ک وقتی وارد صفحه ی بعد میشه اون دکمه هایی که میخوایم از طریق شرط غیرفعال کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی میخوایم بگیم اگه شرط برقرار بود دکمه1 در فورم 2 غیرفعال بشه (منظورم اینه که دستور این دقیقا چی میشه )
    آخرین ویرایش به وسیله fshadh1 : دوشنبه 23 آذر 1394 در 14:56 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    باسلام
    شما اینارو میدونید بعد نمیدونین که یه فرم دیگه رو چه جوری میشه کنترل کرد؟
    کد زیر یه مثال:
    Form2.Text1.Enable = False

    خودتون میدونین که اینارو با الگوریتمی که گفتم اگه بنویسین لازمه فقط توی فرمی که دکمه ها قرار دارن تو Form Load شرایط رو بنویسین.
    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله ایلیا آخوندزاده : سه شنبه 24 آذر 1394 در 12:42 عصر دلیل: تکمیل پاسخ

  33. #33

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    ممنون مرسی

  34. #34

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    اقا ی سوال دیگه فوریه تورو خدا ج بدین فووووووری
    من برای اجرای ی فایل وورد از این دستور استفاده کردم حالا باید از چه کدی یا دستوری استفاده کنم تا فایل هر جا که هس اجرا بشه مثلا فایلو کپی بکنم توی پوشه ی vb ، هر موقع روی دکمه اجرا بزنم فایل وورد اجرا بشه . بدون اینکه ادرس مشکلی درش پیش بیاد دقیقا مثل اجریا دیتا بیس
    Private Sub Command1_Click()
    Dim word As word.Application
    Set word = New word.Application
    word.Visible = True
    word.Documents.Open "C:\Users\farshad\Desktop\rahnama.docx"
    End Sub

  35. #35

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    اقا چی شد ی نفر که جواب گذاشته بود پاک شد؟؟؟؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    لطفا قوانین رو رعایت کنین و نظم تالار رو بهم نزنین.

  37. #37

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    ببخشید من نام کاربری و پسورد بر اساس بان گذاشتم حالا اگه بخوام نام کاربری یا رمزو عوض کنم باید از چه دستوری استفاده کنم . برای اینکه هر کاربر بتونه رمز و پسوردشو عوض کنه

  38. #38

    نقل قول: فرم login با امکان تغییر پسورد

    بخشید من نام کاربری و پسورد گذاشتم حالا اگه بخوام نام کاربری یا رمزو عوض کنم باید از چه دستوری استفاده کنم . برای اینکه هر کاربر بتونه رمز و پسوردشو عوض کنه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر Login Windows ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 00:15 صبح
  2. can not open database requested in login 'out' login failed
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:18 عصر
  3. تغییر مسیر دیتابیس Login در دات نت 2
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 21:39 عصر
  4. تغییر کنترل login و register کاربر در ASP.NET 2
    نوشته شده توسط majid_afra222 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 15:15 عصر
  5. ایجاد یک Login جدید
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •