نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ReportViewer

  1. #1

    ReportViewer

    با سلام
    من چگونه می توانم از ReportViewer استفاده کنم ؟

    البته دستورات آن را دارم ولی نمی دونم چرا کار نمی کند.


    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter("select * from v_grd " + str_where.Substring(0, str_where.Length - 4) + "", con);
    da.Fill(dstmp);
    ///پر کردن دیتا سورس ریپورت
    ReportDataSource repds = newReportDataSource("DS_Compare_v_grd", dstmp.Tables[0]);
    RVCompare.LocalReport.DataSources.Clear();
    RVCompare.LocalReport.DataSources.Add(repds);
    ReportViewer1.RefreshReport()
    ReportViewer1.Refresh()


    نمی دونم چرا نمیشه ازReportDataSource استفاده کرد چون به رنگ سبز در نمیاد

  2. #2
    یعنی کسی نمی دونه؟
    یعنی ایقدرر سوال من احمقانه بود ؟

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    using Microsoft.Reporting.WinForms;
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  4. #4
    دوستان یعنی با کدی که گفتید می شود در زمان اجرا گزارش را تغییر داد؟

    ReportDataSource repds = newReportDataSource("DS_Compare_v_grd", dstmp.Tables[0]);


    جناب M*M*A
    قسمت DS_Compare_v_grd که در کد نوشتید اسم مجازی جدول Dataset است یا چیزه دیگه؟ شرمنده که این سوال را می پرسم چون یک هفته ای به .Net دسترسی ندارم و نمیتونم ببینم چیه؟
    با تشکر

  5. #5
    یعنی کسی نیست که راهنمایی بفرماید.
    چه طوری باید دستور select مربوط به dataadapter را که به صورت wizard درست کردیم تغییر داد؟
    موقع درست کردن ویزارد دستور select زیر را وارد کردم
    select * from orders


    ,ولی الان میخوام از دستور زیر استفاده کنم ولی نمیدونم چه طور باید این کار را بکنم.
    select 8 from orders where orderid=10250


    یک سوال:؟
    آیا Dataset هم دستور select دارد و اگر دارد چه طور میشه دستورش را عوض کرد؟
    با تشکر

  6. #6
    با سلام
    آره شما می توانید با کد بالا گزارش را با متود ها ی خودتان بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ReportViewer(فوری)
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 14:00 عصر
  2. نمایش تصویر در گزارش بوسیله ReportViewer
    نوشته شده توسط smirabolg در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:43 صبح
  3. ReportViewer
    نوشته شده توسط farshad_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 06:45 صبح
  4. کمک برای کار کردن با reportviewer
    نوشته شده توسط alireza643 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •