نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با تابع sleep در دلفی 7

  1. #1

    Tick مشکل با تابع sleep در دلفی 7

    سلام, من برای پروژه پاین ترمم یک بازی نوشتم و در قسمتی از این بازی قرار چند بلوک به پایین صفحه کشیده بشن,من برای این کار یک آرایه از timages در نظر گرفتم و توی یک procedure اومدم بلاکم رو یک خونه یک خونه به پایین شیفت دادم,تا اینجا مشکلی نیست و برنامه کامل و درست کار میکنه,مشکل اینه وقتی از تابع sleep تو for استفاده می کنم برنامه یک مقدار صبر میکنه و بعد با همون سرعت قبل کار به پایین کشیده شدن انجام میشه,اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161
    این فرمان رو هم در حلقه بزاری درست میشه ...

    Application.ProcessMessages;

  3. #3
    مشکل اینه وقتی از تابع sleep تو for استفاده می کنم برنامه یک مقدار صبر میکنه و بعد با همون سرعت قبل کار به پایین کشیده شدن انجام میشه,اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی
    تابع Sleep کارش نگه داشتن برنامه هست ، چرا از این تابع در For استفاده میکنید ، هدفتون رو بگید ، شاید راه حل بهتری هم باشه ...

    برای بازی بهتره که از Thread استفاده کنید ( در این مورد در سایت مفصلا بحث شده ، جستجو کنید )

    موفق باشید ...

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد یک Timer یا Sleep
    نوشته شده توسط Nimi_hop در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 21:51 عصر
  2. sleep()
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 10:29 صبح
  3. عملکرد Thread.Sleep
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 17:18 عصر
  4. خطای Ambiguity در استفاده از تابع Sleep
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 14:19 عصر
  5. دستور دیگری بجای Sleep ?
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 16:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •