نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطور از SMTP خودم ایمیل کنم !!!!!!!!

  1. #1

    Smile چطور از SMTP خودم ایمیل کنم !!!!!!!!

    سلام
    من یه SMTP و یک اکانت ( User & Passwor ) دارم .

    حالا می خوام از SMTP خودم ایمیل کنم کسی سورسشو داره به من بده که بتونم این کارو بکنم.
    ممنون میشم

  2. #2
    کسی نیست جوابمو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    دوست عزیز قبل از زدن تاپیک در سایت جستجو کنید.
    سوال شما قبلا پاسخ داده شده

  4. #4
    سرچ کردم نبود .
    اگه ممکنه لینک تاپیک رو بدین !!!!!!!11

  5. #5

  6. #6
    نوشته هیچ مورد تازه ای یافت نشد. بعدشم من تمام اینارو گشتم چیزی که خواستم نبود من یه دونه سورس گیر آوردم که وقتی اجراش می کنم به این کد گیر می ده باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ' Create the mailman object for sending mail.
    Dim mailman As ChilkatMailMan2

    Set mailman = New ChilkatMailMan2

    ' Pass any string to begin the 30-day trial.
    mailman.UnlockComponent "UnlockCode"

    سورس هم براتون اینجا می زارم تست بزنید .
    مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کمــــــــــــــــــــــک کنید لطفاً

  8. #8
    ابتدا vbSendMail.dll را ریجستر کرده سپس با smtp مربوط به خودتون ایمیل کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    میشه یه خورده در مورد vbSendMail.dll بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .......

    راستی sendmail که گذاشتن هم ارور می ده .

  10. #10
    کمــــــــــــــــــــــک کنید

تاپیک های مشابه

  1. تاخیر در ارسال میل توسط smtp
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 21:54 عصر
  2. کمک برای یک ارسال کننده میل(smtp)
    نوشته شده توسط St4r-S4t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 15:36 عصر
  3. جمع بندی مطالب مطرح شده در باب SMTP
    نوشته شده توسط net_ved در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 09:57 صبح
  4. جمع بندی مطالب مطرح شده در باب SMTP
    نوشته شده توسط net_ved در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •