نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوالی در مورد منو راست کلیک تکست باکس در ویبی6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meisambandari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    در اعماق دریاها
    پست
    228

    Tick سوالی در مورد منو راست کلیک تکست باکس در ویبی6

    سلام دوستان
    چطور میشه منو راست کلیک یک تکست باکس رو تغییر داد یعنی اون منو رو حذف کنیم و بجاش منوی خودمون که بر حسب کاره خودمون ساختیم بزاریم یعنی وقتی روی تکست باکس راست کلیک کردیم منویی که خودمون ساختم بجای منوی راست کلیکه تکست بکس نمایان بشه.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meisambandari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    در اعماق دریاها
    پست
    228
    ممنون obalitjoOon سورس خوبی بود خوب حالا منوی راست کلیک تکست باکس رفت حالا منوی مورد نظر خودمون رو به چه طریق به تکست باکس اضافه کنیم حالا من میخوام با راست کلیک کردن روی تکست باکس منویpopup مورد نظر خودم نمایان بشه چیکار کنم ؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147
    در کد زیر نام منوی فرم را به جای MenuName قرار دهید


    Private Sub Text1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 2 Then PopupMenu MenuName
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •