نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

  1. #1

    ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    سلام دوستان.من میخوام یه برنامه حسابداری بنویسم ولی نمیدونم از چه دیتابیسی استفاده کنم که بعد از چند سال گیر نکنه و به مشکل بر نخورم.شما میگید چیکار کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام

    البته به کاری که می خوای انجام بدی و برای کجا می خوای انجام بدی ربط داره
    ولی اگر به یک کار خیلی بزرگ و کلی فکر می کنی می تونی از دیتابیس SQL Server استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidm
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    597
    دوست عزیز بانک اکسس هم مشکلی پیش نمی آره خیالت راحت باشه

  4. #4
    دوست عزیز دقت کن به سوال دوست خوبمون می گه بانک حجیم


    من بهت پیشنهاد می کنم از SQL Server استفاده کن و حتما اطلاعات بایگانیتو توی یک فایل Ndf بساز تا سرعت گزارشاتت بالا تر بره

    بنابراین اصلا Access رو بهت پیشنهاد نمی کنم چون خودم مشکلات زیاد داشتم باهاش بیشتر مشکل بهم ریختن Page های دیتابیس



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5
    ممنون از همه دوستان گل.
    فکر کنم چون دیتابیس خیلی بزرگ میشه بعد از گذشت یه مدت اگه با access باشه مشکل دار میشه.
    آقایون شرمنده من خودم اصلا با sql کار نکردم.
    کسی منبعی معرفی میکنه یا لینکه دانلود میزاره؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 17 فروردین 1393 در 10:27 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    منبع خود همین سایت
    جستجو کنید مطالب زیادی در مورد sqlserver پیدا می کنید.

  7. #7
    دوست عزیز نحوه استفاده شما با بانک SQL تقریبا مشابه با Access هستش فقط Connection String شما تغییر می کنه
    Dim Conn As New ADODB.Connection
    If Conn.State =1 Then Conn.Close
    Conn.Open "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=نام بانک اطلاعاتی;Data Source=نام کامپیوتر سرور
    "




    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301
    این کد کارش چیه
    If Conn.State =1 Then Conn.Close

  9. #9
    دوست عزیز اگر Conn قبلا Open شده باشد رو می بنده چون اگر Conn باز باشد تا زمانی که Close نشه نمی تونید دوباره بازش کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  10. #10
    با سلام خدمت همه دوستان عزیزم

    دوست عزیزم stealer2007

    این که شما از چه دیتابیسی استفاده کنید خوب قطعا sql از access قویتر

    اما حجم کار شما بسیار بستگی داره به تحلیلی که از سیستم حسابداری دارین و نوع صنعتی که برای اون برنامه می نویسین
    و این که آیا در کنار سیستم حسابداری شما سایر سیستم ها از قبیل حقوق دستمزد ، انبار ، خزانه داری و..... حضور دارند یا نه و دیگه اینکه تا چه حد تونسته باشید طراحی جداول رو با توجه به ماهیت عملکرد سیستمهاتون انجام داده باشید

    در کل برای طراحی ، همونطور که دوست عزیزمون mpmsoft اشاره کردن sql بسیار بهتره
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال از دوست عزیزم mpmsoft
    Data Source=نام کامپیوتر سرور

    آیا میشه به جای نام سرور نام instance رو یهجوری بهش بدیم

  11. #11
    بله
    فکر کنم در هنگام نصب sql server موقع پرسیدن نام instance تیک defualt را برداشته و نام مورد نظر خود را وارد کنید

  12. #12
    با سلام
    نرم افزار sql server بسیار خوب و مناسب.
    ولی یک مقدار کاربر (عادی) پسند نیست. چرا که باید خود sql server را روی رایانه اش نصب کند. و می دانید که نصب آن خالی از مشکل نخواهد بود.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام

    دوست من حتما احتیاج به نصب کامل SQL Server نیست
    می تونیم MSDE رو نصب کنیم ، اون هم اصلا کاری نداره و با یک دکمه نصب میشه

  14. #14

    Lightbulb سلام

    نقل قول نوشته شده توسط ab_ba مشاهده تاپیک
    بله
    فکر کنم در هنگام نصب sql server موقع پرسیدن نام instance تیک defualt را برداشته و نام مورد نظر خود را وارد کنید
    نام

    دوست عزیزم

    من این کار رو انجام دادم ولی باز هم نام instance رو کنترل نمیکنه بلکه خود سرور رو کنترل میکنه

    شما فرض کنید که 3 تا instance دارید چه طوری می خواهید بهش بگید که به دیتابیسی در instance سومی وصل بشه؟؟؟

    ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    اکسس یا sql server 2000

    دوست عزیز سلام
    من قبلا یه برنامه حسابداری نوشتم با اکسس خیلی مشکله اما برنامه حسابداری با sql server 2000 خیلی بهتره و من به شما پیشنهاد می کنم که با sql server 2000 بنویسی این فایل هم راهنمای اون برنامه است ببینی جالبه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: اکسس یا sql server 2000

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    من قبلا یه برنامه حسابداری نوشتم با اکسس خیلی مشکله اما برنامه حسابداری با sql server 2000 خیلی بهتره و من به شما پیشنهاد می کنم که با sql server 2000 بنویسی این فایل هم راهنمای اون برنامه است ببینی جالبه
    سلام
    خسته نباشید راهنمای برنامتون و خوندم خیلی جالب بود
    مخصوصا قسمتهای گزارش گیری و چاپ که من مشکل اساسی با اون دارم شما چطوری میتونید کمک و راهنمایی کنید تو گزارش گیری مخصوصا چاپ گزارشی که در grid اومده مشکل دارم
    ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    با سلام
    چاپ اونها رو Excel بوده يعني من براي هر گزارش يه فرم رو روي اكسل طراحي كردم بعدش هم فراخواني و چاپ البته از كريستال ريپورت استفاده كني راحتتري توي نسخه هاي جديد برنامه ام كه به شركت مورد نظر دادم علاوه بر كار گرافيكي بعضي از گزارشها مثل گزارش ترازهاي آزمايشي و دفاتر كل معين و تفصيل رو با كريستال ريپورت براشون نوشتم و بقيه طبق روال راهنما
    حالا انتخاب با خودته Excel يا Crystal بگو تا راهنمائيت كنم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    سلام
    برای یک Instance دیگر روی یک سرور به شکل ذیل عمل کنید:

    Data Source = .\InstanceName

    ولی با نصب MSDE2000 که Engine مربوط به SQLServer 2000 است هیچ مشکلی ندارید حتی با یک خط از درون برنامه Vb6 هم نصب میشود
    بانک اطلاعاتی اکسس برای یک نرم افزار جدی حسابداری اصلا منطقی نیست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط liaghat مشاهده تاپیک
    با سلام
    نرم افزار sql server بسیار خوب و مناسب.
    ولی یک مقدار کاربر (عادی) پسند نیست. چرا که باید خود sql server را روی رایانه اش نصب کند. و می دانید که نصب آن خالی از مشکل نخواهد بود.
    نقل قول نوشته شده توسط perfeshnal مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست من حتما احتیاج به نصب کامل SQL Server نیست
    می تونیم MSDE رو نصب کنیم ، اون هم اصلا کاری نداره و با یک دکمه نصب میشه
    سلام خدمت دوستان

    سوالم مربوط به Sql 2008 هست.
    ---------------------------------------
    راستش برام سواله آیا راهی هست که برنامه ای با بانک sql را روی سیستمی که sql server روی اون نصب نیست اجرا کنیم؟؟
    مثلا برای کانکشن استرینگش بیایم آدرس فایل رو به جای server name بدیم ؟؟(مثل اکسس) همچین چیزی شدنیه؟؟
    اگه حتما نیاز به نصب sql server باشه که دردسرش زیاده.

    دوستان اگه مثالی سراغ دراید بگید؟؟

    میشه درباره MSDE بیشتر توضیح بدین؟؟


    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله حمید محمودی : دوشنبه 06 مهر 1388 در 19:01 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    Cool نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    1-راستش برام سواله آیا راهی هست که برنامه ای با بانک sql را روی سیستمی که sql server روی اون نصب نیست اجرا کنیم؟؟
    2-مثلا برای کانکشن استرینگش بیایم آدرس فایل رو به جای server name بدیم ؟؟(مثل اکسس) همچین چیزی شدنیه؟؟
    3-میشه درباره MSDE بیشتر توضیح بدین؟؟

    سلام
    ولی جواب :
    1- بله با SQLExpress موتور SQLServer200X نصب میشود
    2- بله یک شکل ConnectionString وجود دارد که میتوان از نام فایل مثل اکسس استفاده کرد
    3- به موتور SQLServer2000 میگویند MSDE که مثلا با دستور ذیل نصب میشود:

    Setup.ExE TARGETDIR="C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$MyInstance\Binn" DATADIR="C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$MyInstance\Data" INSTANCENAME=MyInstance SECURITYMODE=SQL

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    با سلام
    چاپ اونها رو Excel بوده يعني من براي هر گزارش يه فرم رو روي اكسل طراحي كردم بعدش هم فراخواني و چاپ البته از كريستال ريپورت استفاده كني راحتتري توي نسخه هاي جديد برنامه ام كه به شركت مورد نظر دادم علاوه بر كار گرافيكي بعضي از گزارشها مثل گزارش ترازهاي آزمايشي و دفاتر كل معين و تفصيل رو با كريستال ريپورت براشون نوشتم و بقيه طبق روال راهنما
    حالا انتخاب با خودته Excel يا Crystal بگو تا راهنمائيت كنم
    سلا خسته نباشید
    ممنونم از راهنمای شما
    من تا حالا اینجوری گزارش گیری نکردم راستشو بخوای همنجور که قبلا نوشتم با گزارش گیری مشکل دارم امروز با data report یه گزارش طراحی کردم جالب بود ولی به راهنمای شما نیاز دارم
    اگه نمونه ای هرچند کوچیک دارید آپ کنید ممنون

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    با سلام

    با این چیزا سوالی برام پیش اومده

    1- برای اجرا شدن برنامه ای با بانک SQL2008 حتما بایستی موتورش روی کامپیوتر دیگه نصب شود؟
    حجمش چقدره؟؟ یعنی اینکه اگه برنامه ای با بانک sql رو روی کامپوتر دیگه که روش sql server نصب
    نیست اجرا کردیم، به فرض حجم برنامه ما 2MB هست حالا حجم کل (حجم برنامه 2MB + موتور sql)
    چقدر خواهد شد؟؟

    یعنی آیا مثل اکسس: حجم کل برنامه = حجم کلیه فایل های برنامه + حجم بانک اطلاعاتی میشه؟ آیا Sql هم همینطوره؟؟ یا اینکه نه حجم کل = حجم کلیه فایا های برنامه + حجم DB + حجم موتور SQL

    به عبارت دیگه میخام بگم اگه حجم برنامه+موتور sql زیاد بشه. برناممون یه جورایی وابستگی بهش پیدا میکنه!!!تا اونجایی که من شنیدم SQLExpress حجمش زیاده.


    متشکرم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    شما باید Sql Server Service Manager رو نصب کنید
    فکر نمی کنم حجمش زیاد باشه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    شما باید Sql Server Service Manager رو نصب کنید
    فکر نمی کنم حجمش زیاد باشه
    میشه بگین چه جوری؟؟

    متشکرم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    منظورم روی کامپیوتر های کلاینت هستش
    که می خوان از نرم افزار شما استفاده کنند
    این برنامه موتور بانک اطلاعاتی SQL هست

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط dcamera مشاهده تاپیک
    با سلام

    با این چیزا سوالی برام پیش اومده

    1- برای اجرا شدن برنامه ای با بانک SQL2008 حتما بایستی موتورش روی کامپیوتر دیگه نصب شود؟
    حجمش چقدره؟؟ یعنی اینکه اگه برنامه ای با بانک sql رو روی کامپوتر دیگه که روش sql server نصب
    نیست اجرا کردیم، به فرض حجم برنامه ما 2MB هست حالا حجم کل (حجم برنامه 2MB + موتور sql)
    چقدر خواهد شد؟؟

    یعنی آیا مثل اکسس: حجم کل برنامه = حجم کلیه فایل های برنامه + حجم بانک اطلاعاتی میشه؟ آیا Sql هم همینطوره؟؟ یا اینکه نه حجم کل = حجم کلیه فایا های برنامه + حجم DB + حجم موتور SQL

    به عبارت دیگه میخام بگم اگه حجم برنامه+موتور sql زیاد بشه. برناممون یه جورایی وابستگی بهش پیدا میکنه!!!تا اونجایی که من شنیدم SQLExpress حجمش زیاده.


    متشکرم.
    سلام
    Client ها نیاز به نصب SQLServer اصلا ندارند فقط سرور باید SQLServer یا موتور SQLServer را داشته باشد و روی Client ها فقط Provider مربوط به ADO نیاز است

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    Client ها نیاز به نصب SQLServer اصلا ندارند فقط سرور باید SQLServer یا موتور SQLServer را داشته باشد و روی Client ها فقط Provider مربوط به ADO نیاز است
    این موتوری که می فرمایید قابل دانلود از اینترنت هست چه حجمی داره؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: ّچگونگی نوشتن پروژه حسابداری با دیتابیس بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    سلا خسته نباشید
    ممنونم از راهنمای شما
    من تا حالا اینجوری گزارش گیری نکردم راستشو بخوای همنجور که قبلا نوشتم با گزارش گیری مشکل دارم امروز با data report یه گزارش طراحی کردم جالب بود ولی به راهنمای شما نیاز دارم
    اگه نمونه ای هرچند کوچیک دارید آپ کنید ممنون
    دوست من سلام
    اين تاپيك داره كم كم با موضوعاتي ديگه قاطي مي شه بهتره يه تاپيك جديد با عنوان جديد باز كني و لينك اونو تو پيام خصوصي به من بده تا بيام برات بررسي كنم اینو كه ميگم لينك بده به اين دليله كه احتمالا يه مدتي با وب كار نكنم تاپيك شما مي ره
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 10 بهمن 1393 در 15:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •