مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما راجع به این پست؟؟

رای دهنده
101. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    67 66.34%
  • خوب

    22 21.78%
  • متوسط

    7 6.93%
  • ضعیف

    3 2.97%
  • خیلی ضعیف

    3 2.97%
نظرسنجی چند گزینه ای
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

  1. #1

    آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام .. چون من خودم خیلی زیاد درگیر این مورد بودم خواستم یه آموزش بزارم واسه کسایی که تازه دارن کار میکنن و نمیدونن چه جوری باید مراحل کار رو انجام بدن امیدوارم کمکی هر چند کوچک کرده باشم ....

    من یه فایل word ضمیمه کردم دانلودش کنید اگه مطالبش و یا لینکش ایراد داشت بگین درست کنم . مرسی


    موفق باشید همگی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    سلام دوست خوبم
    واقعا حرکت جالب و مفیدی انجام دادی چون می دونم خیلی ها در این بخش مشکل دارند ، فقط چند نکته به نظرم رسید که اگه اجازه بدی بگم که به مقاله خوبت اضافه کنی :

    1- پوشه httpdocs ویژه کنترل پنل های Plesk هست و در کنترل پنل های Helm , Hosting Controller باید فایل ها داخل پوشه Www کپی بشند .
    2- mssql.yourdomain.com یک نسخه کلی برای اتصال به پایگاه داده نیست و بسته به سرور کاملا متفات هست ، بهترین راه استفاده از ip برای اتصال هست و این ip رو باید از مدیریت هاست دریافت کنید .
    3- اگر روش های attach , detach و همچنین backup , restore و Generate Sql Script هم توضیح بدید که مقالتون کامل بشه ( چون بسیاری از میزبان های وب فقط صورت های مذکور اجازه بارگزاری بانک را می دهند )
    واقعا از زحماتت ممنون
    موفق و پیروز باشی

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam مشاهده تاپیک
    سلام دوست خوبم
    واقعا حرکت جالب و مفیدی انجام دادی چون می دونم خیلی ها در این بخش مشکل دارند ، فقط چند نکته به نظرم رسید که اگه اجازه بدی بگم که به مقاله خوبت اضافه کنی :

    1- پوشه httpdocs ویژه کنترل پنل های Plesk هست و در کنترل پنل های Helm , Hosting Controller باید فایل ها داخل پوشه Www کپی بشند .
    2- mssql.yourdomain.com یک نسخه کلی برای اتصال به پایگاه داده نیست و بسته به سرور کاملا متفات هست ، بهترین راه استفاده از ip برای اتصال هست و این ip رو باید از مدیریت هاست دریافت کنید .
    3- اگر روش های attach , detach و همچنین backup , restore و Generate Sql Script هم توضیح بدید که مقالتون کامل بشه ( چون بسیاری از میزبان های وب فقط صورت های مذکور اجازه بارگزاری بانک را می دهند )
    واقعا از زحماتت ممنون
    موفق و پیروز باشی
    درسته دوست من این نکته مهم یادم رفته بود مرسی که کاملش کردی ...

    دوستان اگه دانلود مشکل داره بگین دوباره آپلود کنم .. مرسی ..موفق باشید

  4. #4
    سلام به نظر لینک دانلود کار نمیکنه باشه دوباره آپ میکنم البته این بار 2 تا یکی که همین قبلیه هستش و اون یکی هم آموزش آپلود دیتابیس با استفاده از sql server 2005 هست..
    امیدوارم به دردتون بخوره

    فایل yek.zip همون قبلیست و اون یکی sql 2005 هستش.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip yek.zip‏ (242.3 کیلوبایت, 2622 دیدار)
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (757.0 کیلوبایت, 3416 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله asi_hesam : سه شنبه 21 اسفند 1386 در 00:30 صبح دلیل: مشخص کردن فایل های ضمیمه

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط hamedgh مشاهده تاپیک
    از تلاش ممنون و تاپیکت را گسترش بده و هر چی که در مورد اپولد هست بگذار
    تا مرجع خوبی بشود
    با تشکر
    مرسی بابیت نظرت من تا الان ایناروگذاشتم راجع به آپلود
    1 - > database sql200
    2- > database sql2005
    3- > FTP file upload
    4- > CuteFtp File Upload
    بعد اینها دوستان هر چی بخوان بگن تا براشون آماده کنم.

    موفق باشید.

  6. #6
    سلام دوستان
    من واسه اولین بار می خوام سایتم رو روی هاست قرار بدم و توی این کار تازه کارم . ابهامات زیادی برام ایجاد شده از جمله اینکه :

    اگه من سایت رو با فناوری دات نت (asp.net) طراحی کنم صفحه ی نخست من پسوند aspx خواهد داشت (default.aspx یا index.aspx ) . چه جوری یکی از این صفحات رو به عنوان صفحه ی نخست خود برگزینم؟

    در ضمن من دیتا بیس رو توی مسیر httpdocs/app_data کپی کردم آیا مشکلی ندارد .

    connection string رو چه جوری تنظیم کنم

    ممنون میشم اگه کسی جواب منو بده

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Artakhshatra مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من واسه اولین بار می خوام سایتم رو روی هاست قرار بدم و توی این کار تازه کارم . ابهامات زیادی برام ایجاد شده از جمله اینکه :

    اگه من سایت رو با فناوری دات نت (asp.net) طراحی کنم صفحه ی نخست من پسوند aspx خواهد داشت (default.aspx یا index.aspx ) . چه جوری یکی از این صفحات رو به عنوان صفحه ی نخست خود برگزینم؟

    در ضمن من دیتا بیس رو توی مسیر httpdocs/app_data کپی کردم آیا مشکلی ندارد .

    connection string رو چه جوری تنظیم کنم

    ممنون میشم اگه کسی جواب منو بده
    index.aspx ویا default.aspx خودشون به صورت پیش فرض به عنوان صفحه اصلی درنظر گرفته میشوند
    توی همون httpdocs کپی کنید

  8. #8
    از کاربر عزیز fereshte22 بابت پاسخشون متشکرم . اما من هنوز بااین مسئله مشکل دارم . وقتی ادرس سایت رو وارد مرورگر میکنم این صفحات نمایش داده نمی شوند و صفحه ی index.htm نمایش داده می شود (با وجود اینکه آنرا حذف کرده ام) .

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Artakhshatra مشاهده تاپیک
    از کاربر عزیز fereshte22 بابت پاسخشون متشکرم . اما من هنوز بااین مسئله مشکل دارم . وقتی ادرس سایت رو وارد مرورگر میکنم این صفحات نمایش داده نمی شوند و صفحه ی index.htm نمایش داده می شود (با وجود اینکه آنرا حذف کرده ام) .
    دوست من اول پروژه رو پابلیش کن ... بعد هرچی ساخته شد رو داخل پوشه httpdocs کپی کن حالا اگه اونجا index.html وجود داره پاکش کن ... حالا ممکن باز هم همون صفحه اجرا بشه یعنی html ولی مطمئن باش اگه با یه کامپیوتر دیگه اجرا کنی میبینی که درست کار میکنه... چون خود من هم همین مشکل رو داشتم. یه پیشنهاد هم میدهم یه بار cookie و history و temporaly رو پاک کن .اگه بازم اشکال داشت بگو.

  10. #10
    آقا حسام ممنون ، اونها( cookie,history,temporaly) رو پاک کردم و به درستی جواب داد . عذر می خوام سئوال دیگر من راجع به دیتا بیس است . آیا از طریق کنترل پنل پلسک میشه دیتا بیس رو روی سرور قرار داد . و دیگر اینکه اگر در مسیر httpdocs/app_data که به طور پیش فرض وجود داره دیتا بیس رو قرار بدهم مشکلی نداره

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Artakhshatra مشاهده تاپیک
    آقا حسام ممنون ، اونها( cookie,history,temporaly) رو پاک کردم و به درستی جواب داد . عذر می خوام سئوال دیگر من راجع به دیتا بیس است . آیا از طریق کنترل پنل پلسک میشه دیتا بیس رو روی سرور قرار داد . و دیگر اینکه اگر در مسیر httpdocs/app_data که به طور پیش فرض وجود داره دیتا بیس رو قرار بدهم مشکلی نداره
    دوست من من نحوه آپلود دیتابیس رو گذاشتم تو ضمیمه میتونی دانلود کنی تو مقاله هام هم اس کیو ال 2000 و هم 2005 هست به نظرم به دردت بخوره. الان هاست شما یک فضای دیتابیس ذخیره کرده و شما باید قالب دیتابیس رو اونجا بسازی و اگه خواستی اطلاعات خودتو توش کپی کنی . و اینکه دیتابیس تو فکر کنم یه آدرس به خصوصی داشته باشه به plesk ربطی نداره تا اونجایی که من میدونم. آدرس دیتابیس به طور کلی

    http://www.mssql.yourdomani.com

    میشه .. واسه من که اینطور بود .. گه اشتباه میکنم دوستان تذکر بدن که دوستمون رو گمراه نکرده باشم.

  12. #12
    سلام دوستان
    بالاخره دیتا بیس رو ساختم (چه عجب!). حالا چه جوری cs رو تعریف کنم من از sql 2005 استفاده می کنم و cs فعلی من به این شکل است :

    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|Economic.mdf;Integrated Security=SSPI;User Instance=True


  13. #13

    Arrow نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست




    باتشکر از تایپیک خوب و مفیدتون ...

    من فایلyek.zip. رو از پست 9 دانلود كردم و فايلام روهم آپ کردم ..ولی بانک رو با استفاده از روش شما نتونستم با موفقیت انجام بدم .

    فکر میکنم خوب متوجه نشدم ...!

    من بانکم SQL Server2000 هست . و برای اتچ کردند این مراحل رو با توجه به مقاله شما انجام دادم .
    لطفا بگید مشکل کارم چی ه؟ (هاستمPlesk)
    مرسی

    مراحل کارم رو بصورت عکس در ضمیمه قرار دادم.
    و در پوشه ی host هم دو تصویر از کنترل پنلم گذاشتم.

    و اینکه گفتید که برای دسترسی به بانکم یوزر و پسورد بدم این یوزر و پسورد منظورتون کجا باید درست کنم...؟ در قسمت security – > لاگین ز ...؟ در (local)(Windows NT) ...؟

    و یک سؤال دیگه اینکه connectionString م در برنامه چطوری بنویسم ؟
    الان اینطوری ه:
    <addname="conString"connectionString="Server=localhost;Database=omrandb;UID=sa;PWD=sa" />


    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    ConnectionString اینتوری بزار

    <addname="ConnectionString"connectionString="server=(local);uid=userid;pwd=password;database=na medatabase"
    providerName="System.Data.SqlClient" />

  15. #15

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    اممممممممم

    کسی نظری نداره؟!

    فکر کنم خیلیا از این هاست استفاده کردید یا اینکه خیلیا پروژه تون رو روی نت گذاشتید ....!


  16. #16

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    ممنون از زحمتی که کشیدید
    ولی اگر هاست اجازه ریموت به Sql رو نده که نمیتونیم با Management Studio بهش وصل بشیم و اسکریپت هارو اجرا کینم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  17. #17

    Post نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام. من به بد مشکلی خوردم.
    این آموزش هایی که گذاشته بودی واسه وقتیه که شما روی سرور میزبان یک بانک اطلاعاتی درست کرده باشی اما من بانک اطلاعاتیم توی پوشه App_Data قرار داره و من از توی کامپیوتر خودم اونو روی میزبان آپلود کردم. وقتی هم میرم توی کنترل پنل و توی قسمت دیتابیس تا دیتابیس بسازم میگه دیتابیسی با این نام قبلا ریخته شده. به نظر شما باید چی کار کنم.
    اگه راهنماییم کنی خدا بهت خیر میده چون این پروژمه و توش گیر کردم.

  18. #18

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    يعني الان كه پايگاه داده رو آپلود كردين، كدهاتون كار نميكنه؟

    شما ميتونين از همون قسمت مديريت پايگاه داده بر روي كنترل پنل هاستتون پايگاه داده قبلي رو حذف كنين و دوباره بسازين

    كنترل پنل هاستتون چيه؟

  19. #19

    Post نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام. کنترل پنلم پلسکه. اگه تا حالا باهاش کار نکرده باشی نمی تونی بفهمی مشکل من چیه. من توی کامپیوتر خودم یک سرور مجازی دارم اما بانک اطلاعاتیم توی سرور مجازی ریخته نشده و توی یک پوشه به نام App_Data ریخته شده که اگه با ویژوال استدیو کار نکرده باشی باز هم نمی تونی بفهمی مشکل من چیه. من این دیتابیس رو که پسوندش MDF هست رو داخل این پوشه در هاست هم کپی کردم اما کار نمی کنه و فکر می کنم باید توی سرور میزبان Export بشه. وقتی هم که می خوام از طریق کنترل پنل داخل سرور یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنم میگه این بانک وجود داره.

  20. #20

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    من هم با پلسك كار كردم هم با ويژوال استوديو
    من خيلي راحت فايلهاي پروژه رو كه ويژوال استوديو بعد از publish ميده رو آپلود كردم و هيچ مشكلي هم برام بوجود نيومد

    من باز متوجه نشدم مشكل شما چبه؟
    اين يعني چي؟ توی کامپیوتر خودم یک سرور مجازی دارم


    توی یک پوشه به نام App_Data ریخته شده


    منظورتون اينه كه پايگاه داده رو attach ميكنين؟

  21. #21

    Thumbs up نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    اجازه بده سوالم رو طور دیگه ای بیان کنم. اگه بانک اطلاعاتی ما اسمش ASPNETDB.MDF باشه و توی یک پوشه ( پوشه ای که پروژه ASP.NET ما در آن قرار دارد مثلاً C:/project/App_Data ) قرار گرفته باشه ما برای اینکه این بانک اطلاعاتی رو روی سرور هاست هم داشته باشیم باید اون رو در پوشه مذکور واقع در هاست هم آپلود کنیم یا باید از قسمت Databases واقع در کنترل پنل آن را ایجاد کنیم؟ من فقط آپلود کردم
    الان اروری که دارم اینه:
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)


  22. #22

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    پايگاه داده شما در كنار پروژتون و در داخل فولدر App_Data قرار داره
    شما فايلهاتونو به همراه پايگاه داده عينا به هاستتون انتقال ميدين

    حالا كافيه web.confg بصورت زير نوشته شده باشه - اينجا نام پايگاه داده Register هست

    <connectionStrings>
    <add name="Register" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|DataBase.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>


    در اين حالت پايگاه داده هم در حالت لوكال و هم روي سرور خودشو به Attach ،SQL Server ميكنه

  23. #23

    Lightbulb نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    کد دیتا سورس من اینه
    Data Source=PARNIYAN\SQLEXPRESS;Initial Catalog=db1;Integrated Security=True
    اگه به اون چیزی که تو گفتی تغییرش بدم درست میشه؟
    فکر می کنم کل مشکل من همون کلمه PARNIYAN باشه. قبول داری؟

  24. #24

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    PARNIYAN اسم كامپيوتر خودتونه؟
    SQLEXPRESS رو كامپيوتر خودتون نصبه؟
    اگه اينجوري باشه آره شما بايد اونو به صورتي كه بالا گفتم تغيير بدين بعد آپلود كنين،‌ فكر نكنم مشكلي پيش بياد

  25. #25

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    با سلام
    برنامه هاستی که خریدم هاست کنترلر هست که وارد روت که میشی چند تا پوشه هست به نام های db,log,www,... که فایل هامو ریختم داخلش و0البته یه سایت تستی ریختم جواب داد ولود شد)
    اما سایت اصلیمو که میریزم و دیتابیس هم داره ارور میده
    کانکشن استرینگم :
     		
    <connectionString>
    <add name="Mydata" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>

    توی خود کنترلر یه دیتابیس ساختم اما نمیدونم چکار کنم؟

  26. #26

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    مرسی ، اما دوستان انگار نتونستن مقاله جامعی آماده کنن و وسط راه بی خیال شدن !

  27. #27

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    میشه آموزش آپلود دیتابیس با sql sever 2008 روی هاست هم بزارید

  28. #28

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام اگر میشه نحوه آپلود یک پروژه asp همراه با دیتا بیس sql2008 را توضیح بدهید؟
    از همه دوستان و اساتید پیشاپیش متشکرم

  29. #29

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط asi_hesam مشاهده تاپیک
    مرسی بابیت نظرت من تا الان ایناروگذاشتم راجع به آپلود
    1 - > database sql200
    2- > database sql2005
    3- > FTP file upload
    4- > CuteFtp File Upload
    بعد اینها دوستان هر چی بخوان بگن تا براشون آماده کنم.

    موفق باشید.
    سلام
    اگه میتونید آپلود دیتا بیس mysql رو هم بذارید

  30. #30

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام
    اگر میشه نحوه ریختن دیتابیس mysql رو بر روی Plesk توضیح بدین
    با تشکر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام دوستان
    من نمیتونم دیتابیسم رو ارتباط بدم به سایتی که upload کردم لطفا راهنمایی کنید
    فکر میکنم مشکلم در طریقه نوشتن کانکش استرینگ هستمن از چند روش مختلف سعی کردم کانکشن رو درست کنم ولی وقتی از دیتابیس backup میگیرم و در هاست restore می کنم میگه
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)


    وقتی به همون صورت که در لوکال بوده upload می کنم و در web.config مینویسم
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|db.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    وقتی مینویسم
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=http://192.169.186.225\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD  irectory|\db.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    یا به این صورت
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=https://barnamenevis.org\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|Data  Directory|\toolica.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/> 


    Invalid value for key 'attachdbfilename'.


    لطفا یکی از دوستان روش صحیح آدرس دهی در دیتاسورس و بدن
    روشهایی که گفته شده قدیمی هست و جواب درستی نمیده و کامل توضیح داده نشده
    مثلا وقتی در این قسمت Data Source=. وقتی لوکال باشه . باید بزاریم و وقتی سرور باشه باید چی بنویسیم
    مثلا اگر سایت مورد نظرhttps://barnamenevis.org باشه باید دقیقا همین آدرس رو بنویسم؟
    یا IP سرور ؟

    با تشکر از همه دوستان

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام دوست من
    چون خودم وقتی این مشکل برام پیش اومد کسی نبود بهم کمک کنه قسم خوردم که هر کی براش پیش اومد بهش کمک کنم

    یه کاری کن که خیالت راحت شه
    یه پروژه جدید باز کن یه تکست باکس توش بزار و یه دکمه
    حالا برای کلیک دکمه بنویس
    sqlconnection con =new sqlconnection(textbox1.text(
    try{
    con.open();
    label1.text="hamine dige
    }
    catch{این نیست رو تو لیبل بنویس}


    catch{}


    و جواب سوال خودت اینه که طبیعتا باید آدرس آی پی دیتا بیس سرور رو بنویسی دیگه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    خوب مهندس من که آدرس ip رو هم نوشتم ولی درست نشد
    ببین درست نوشتم یا اشتباه هست
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=http://192.169.186.225\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD  irectory|\db.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    ولی هاستم ip اختصاصی نداره ؟ یک خرده بیشتر توضیح بده

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    یعنی هیچکی نیست بتونه کمکم کنه ؟
    لطفا یک نفر راهنمایی کنه؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار hamid_kha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دات نت
    پست
    257

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    یعنی هیچکی نیست بتونه کمکم کنه ؟
    لطفا یک نفر راهنمایی کنه؟
    منم یه همچین مشکلی دارم
    از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه

  36. #36

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    منم یه همچین مشکلی دارم هنوزم رفع نشده خیلی جاها دنبالش گشتم
    اما مثکه باید پورت رو هم به ته آی پی اضافه کنی
    اینو از خود سایت connection string دیدم
    اینم سایت:http://www.connectionstrings.com/sql-server-2008

  37. #37

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    خوب مهندس من که آدرس ip رو هم نوشتم ولی درست نشد
    ببین درست نوشتم یا اشتباه هست
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=http://192.169.186.225\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD  irectory|\db.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    ولی هاستم ip اختصاصی نداره ؟ یک خرده بیشتر توضیح بده
    منم یه همچین مشکلی دارم هنوزم رفع نشده خیلی جاها دنبالش گشتم
    اما مثکه باید پورت رو هم به ته آی پی اضافه کنی
    اینو از خود سایت connection string دیدم
    اینم سایت:http://www.connectionstrings.com/sql-server-2008

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست


  39. #39

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام به همه ی دوستان
    خسته نباشین
    من برای اضافه کردن پایگاه داده به سایت از
    Add new item > sql server database
    استفاده کردم
    تو این حالت پایگاه داده به پوشه ی App_Data اضافه می شه و
    برای اتصال به پایگاه داده از connection string استفاده نکردم و با
    ADO.Net Entity Data model این کار رو انجام دادم
    تو این حالت چطور باید پایگاه داده رو به هاست منتقل کنم؟؟
    کپی کردن پوشه ی App_Data و محتویات اون، کفایت می کنه؟؟

    ممنون می شم راهنماییم کنید

  40. #40

    نقل قول: آموزش نحوه آپلود دیتابیس و صفحات بر روی هاست

    سلام، من تمام کار های بالا رو انجام دادم اما این مشکل رو دارم:::
    Failed to generate a user instance of SQL Server due to failure in retrieving the user's local application data path. Please make sure the user has a local user profile on the computer. The connection will be closed.

    چیکار کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •