نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فیلتر کردن عکس های ورودی در PictureBox

  1. #1

    Tick فیلتر کردن عکس های ورودی در PictureBox

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    چطور میشه عکس های وارد شده در PictureBox توسط OpenFileDialog رو فیلتر کرد که از یه حجم خاصی بیشتر نباشه؟

    یعنی فقط تا حدااکثر حجمی رو بشه Open کرد و برای بیشتر از اون حجم پیغام نشون بده.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    کد
    If Me.OpenFileDialog1.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    Dim info As New IO.FileInfo(Me.OpenFileDialog1.FileName)
    If info.Length > 1000000 Then
    Me.picturebox1.image = Image.FromFile(Me.OpenFileDialog1.FileName)
    Else
    MsgBox("error")
    End If
    End If

  3. #3
    ممنون
    فقط یه سوال
    اون عددی که داخل شرط هست به چه واحدیه، بایت، کیلوبایت،...؟

  4. #4
    دوست عزیزم جناب غفوری من فکر می کنم شما حجم فایل رو با تعداد حروف نام اون اشتباه کردید
    درست نمی گم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    واحد براساس بایت است
    در مورد سوال کاربر aminva
    متد length حجم فایل را بر می گرداند برای طول نام باید از این کد استفاده کرد
    info.name.length

تاپیک های مشابه

  1. نمایش صفحه اول فایل پاورپوینت در PictureBox
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 13:15 عصر
  2. مشکل در قرار دادن آیکون در Picturebox
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 19:47 عصر
  3. چرخش یک عکس در picturebox
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 12:37 عصر
  4. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 01:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •