نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: لیست توابع کتابخانه ای دلفی

  1. #1

    Thumbs down لیست توابع کتابخانه ای دلفی

    سلام
    راستش من دنبال هر تابعی که می گردم پیدا نمیکنم گفتم یه تاپیک بزنم تا هرکی هر تابعی می خواد اینجا بپرسه تا اساتید زحمتشو بکشن تا در نهایت یه لیست از توابع پرکاربرد داشته باشیم

    لطفا اگرم کسی لیستی از توابع چه کتابخانه ای و چه api داره تو این تاپیک بذاره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن

    پیشاپیش از همکاری دوستان تشکر می کنم

  2. #2
    برای شروع خودم می خوام بدونم تابعی که باهاش میشه یه برنامه یا پروسس رو از کار انداخت یا اصطلاحا ازحافظه خارج کرد چیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167
    در API می توانی از توابع زیر برای مدیریت پروسسها استفاده کنی
    CreateProcess
    ExitProcess
    GetExitCodeProcess
    OpenProcess
    process_information(این یک تایپ هست خیلی کاربرد داره)
    TerminateProcess

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط ParsaNM مشاهده تاپیک
    در API می توانی از توابع زیر برای مدیریت پروسسها استفاده کنی
    CreateProcess
    ExitProcess
    GetExitCodeProcess
    OpenProcess
    process_information(این یک تایپ هست خیلی کاربرد داره)
    TerminateProcess

    ممنون دوست عزیز میشه کمی بیشتر در مورد این توابع و پارامترهاشون توضیح بدی
    در مورد terminateprocess باید handle برنامه رو بهش بدم ؟؟ راه ساده تری نداره؟؟؟

  5. #5
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟

  6. #6
    پست الکی برای بالا آوردن تاپیک نزنید
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
    مراجعه کنید به MSDN .


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    اگه یکی درمورد توابع کار با فایل ها هم توضیحی بده ممنون میشم
    لطفا نگید msdn که همش انگلیسیه اگه کسی مرجعی فارسی از توضیح توابع داره لطفا در اختیارمون بذاره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167
    ببین دوست من تو نمیتونی بدون مراجعه به MSDN از API استفاده کنی توقع هم نداشته باش کسی بیاد MSDN رو برات توضیح بده ...
    برای درک بهتر مطلب برات یه مثال میزنم ...






    uses TlHelp32;
    function processExists(exeFileName: string): Boolean;
    var
    ContinueLoop: BOOL;
    FSnapshotHandle: THandle;
    FProcessEntry32: TProcessEntry32;
    begin
    FSnapshotHandle := CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0);
    FProcessEntry32.dwSize := SizeOf(FProcessEntry32);
    ContinueLoop := Process32First(FSnapshotHandle, FProcessEntry32);
    Result := False;
    while Integer(ContinueLoop) <> 0 do
    begin
    if ((UpperCase(ExtractFileName(FProcessEntry32.szExeF ile)) =
    UpperCase(ExeFileName)) or (UpperCase(FProcessEntry32.szExeFile) =
    UpperCase(ExeFileName))) then
    begin
    Result := True;
    end;
    ContinueLoop := Process32Next(FSnapshotHandle, FProcessEntry32);
    end;
    CloseHandle(FSnapshotHandle);
    end;


    // Example:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if processExists('calc.exe') then
    ShowMessage('process is running')
    else
    ShowMessage('process NOT running');
    end;
















    ;















  9. #9
    ممنون میشه یه توضیح درباره این کد بدی آخه من قبلا vb کار می کردم تازه اومدم تو خط دلفی

    تو vb با تابع ()kill براحتی میشد یه پروسه رو از کار انداخت

  10. #10
    میشه یکی در مورد توابع کار با فایل ها در دلفی توضیحی بده
    ممنون میشم

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167
    اولا بهتره بگی با این Process چکار میخوای بکنی شاید بهتر راهنماییت کنیم و شایدم منظورت از Process چیز دیگه ای در دلفی باشه ...
    دوما اگر میخوای لیست توابع دلفی در رابطه با کار با فایلها رو داشته باشی بهتر Unit SysUtils رو چک کنی ...
    اگر سوالی داشتی می تونم کمکت کنم...

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط ParsaNM مشاهده تاپیک
    اولا بهتره بگی با این Process چکار میخوای بکنی شاید بهتر راهنماییت کنیم و شایدم منظورت از Process چیز دیگه ای در دلفی باشه ...
    دوما اگر میخوای لیست توابع دلفی در رابطه با کار با فایلها رو داشته باشی بهتر Unit SysUtils رو چک کنی ...
    اگر سوالی داشتی می تونم کمکت کنم...
    ممنون پارسا جون
    مثلا می خوام یه فایلو باز کنم حالا به صورت باینری یا متنی بعد یه چیزایی توش بنویسم یا ازش بخونم بعد فایلو ببندم همین مثلا این کارا رو تو vb با توابع فایل ها براحتی انجام می دادم تازه اومدم تو خط دلفی به نظر نسبتا یکم بدقلق میاد

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    بهتر نیست وقتی دلفی کتابخانه ای رو برای کارهای شبیه به چیزی که می خواین و خیلی خیلی! چیزهای دیگه؛ آماده کرده، ابتدا سراغ اونها برید؟

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    بهتر نیست وقتی دلفی کتابخانه ای رو برای کارهای شبیه به چیزی که می خواین و خیلی خیلی! چیزهای دیگه؛ آماده کرده، ابتدا سراغ اونها برید؟

    وحید جان منظور شما رو متوجه نشدم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    دلفی هم توابع زیادی برای کار با فایلها داره.

  17. #17
    مشکل همینه من این توابع و کار باهاشونو بلد نیستم

  18. #18
    وحید جان منظور شما رو متوجه نشدم
    منظورشون احتمالا اینه که سری به کلاس TFileStream برای فایل های باینری و TStringList برای فایل های Text بزنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167
    Unit Sysutils رو هم یه نگاه بکن ... چیزای خوبی دستگیرت میشه ..

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: لیست توابع کتابخانه ای دلفی

    برای استفاده از توابع
    Sysutils می تونی Sysutils. رو تایپ کنی و توابعی که می خوایی رو استفاده کنی.
    در مورد کار توابع هم می تونی تابع مورد نظر رو جستتجو کنی
    برای بستن پروسس می تونی از
    PostMessage(name_HWND, WM_CLOSE, 0, 0); استفاده کنی که name_HWND هندلی به پروسه مورد نظره

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: لیست توابع کتابخانه ای دلفی

    تابعی برای بستن پروسس
    function TAction.KillTask(ExeFileName:string):integer;
    const PROCESS_TERMINATE = $0001;
    var
    ContinueLoop: BOOL;
    FSnapshotHandle: THandle;
    FProcessEntry32: TProcessEntry32;
    begin
    Result := 0;
    FSnapshotHandle := CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0);
    FProcessEntry32.dwSize := SizeOf(FProcessEntry32);
    ContinueLoop := Process32First(FSnapshotHandle, FProcessEntry32);


    while Integer(ContinueLoop) <> 0 do
    begin
    if ((UpperCase(ExtractFileName(FProcessEntry32.szExeF ile)) =
    UpperCase(ExeFileName)) or (UpperCase(FProcessEntry32.szExeFile) =
    UpperCase(ExeFileName))) then
    Result := Integer(TerminateProcess(
    OpenProcess(PROCESS_TERMINATE,
    BOOL(0),
    FProcessEntry32.th32ProcessID),
    0));
    ContinueLoop := Process32Next(FSnapshotHandle, FProcessEntry32);
    end;
    CloseHandle(FSnapshotHandle);
    end;

  22. #22

    نقل قول: لیست توابع کتابخانه ای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط baby_tanhaa مشاهده تاپیک
    سلام
    راستش من دنبال هر تابعی که می گردم پیدا نمیکنم گفتم یه تاپیک بزنم تا هرکی هر تابعی می خواد اینجا بپرسه تا اساتید زحمتشو بکشن تا در نهایت یه لیست از توابع پرکاربرد داشته باشیم

    لطفا اگرم کسی لیستی از توابع چه کتابخانه ای و چه api داره تو این تاپیک بذاره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن

    پیشاپیش از همکاری دوستان تشکر می کنم
    دوست عزيز قبلا چنين تايپيكي ايجاد شده ، مراجعه كنيد به اين لينك : https://barnamenevis.org/showthread.p...84%D9%81%DB%8C

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •