نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دو سوال در رابطه با پنجره و ریسورس .... ؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    دو سوال در رابطه با پنجره و ریسورس .... ؟؟؟

    با سلام ...

    دوستان من یک فایل رو از قسمت File Viwe با استفاده از راست کلیک و انتخاب گزینه ی Add file to project به پرژه ی خودم اظافه میکنم ....

    حالا من میخوام در هنگام اجرای برنامم با یک کد اون رو از ریسورس برنامم به روی هارد بر روی یک مسیر معین کپی کنم !!! ایا دوستان کدی در این زمینه دارن ؟؟

    ---------------------------------

    در VC++‎ چه جوری باید هندل پنجره ی پرژه ی خودم رو بدست بیارم ... ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372
    من به دو تا سوال شما جواب میدم اما امیدوارم دوستان هم در مورد جواب من اظهار نظر کنن و اگه احیانا اشتباهی بود بگن :

    ج 1 :
    دو تا دستور برای فایلها وجود دارن :

    CString جریان فایل . GetFilePath();
    که مسیر کامل فایلی رو بر می گردونه .

    جریان فایل . SetFilePath(LPCSTR lpszNewName);

    مسیر فایل رو تنظیم میکنه و lpszNewName مسیر جدیدیه که به فایل تخصیص پیدا میکنه .

    ج2:
    فکر می کنم با تابع FindWindow بشه هندل یه پنجره رو گرفت .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161
    خیلی ممنونم از جوابهایتان اما ....

    در رابطه با جواب اولتون باید بگم که ربطی به سوالم نداشت ...

    ------------

    در رابطه با جواب دوم هم باید بگم که فکر نکنم برای گرفتن هندل پنجره ی برنامه ی خودم نیازی باشه از یک تابع API استفاده کنم ... !!!!

  4. #4
    برای سوال اول شما ، می توانید یک resource بسازید و سپس در آن یک custom resource اضافه کنید (دکمه ای با نام Custom... در هنگام add کردن وجود دارد) .
    پس از ساختن و نام گذاری آن پنجره ای باز می شود که می توانید اطلاعات باینری را در آن بنویسید که شما فقط به بخش properties می روید و فایل مورد نظر خود را با هر پسوندی که هست جایگزین bin.*** در فیلد filename می کنید.

    فراخوانی ان هم ساده نیست ، شما از طریق تابع LockResource و توابع زیر می توانید یک اشاره گر به فایل در زمان اجرا بدست آورید و سپس از طریق توابع ساخت فایل دوباره فایل را با محتویات این custom resource در هر جای هارد دیسک بسازید:


    h_Resource = LoadResource (hInst,
    FindResource (hInst, TEXT ("YOURNAME"),
    MAKEINTRESOURCE (IDR_BINTYPE1))) ;

    pData = (char *) LockResource (h_Resource) ;

    در مورد سوال دوم هم ، شما در هنگام ساخت پنجره همواره به هندل دسترسی دارید که می توانید آن را کپی و استفاده کنید ، در غیر این صورت از همان FindWindow می توانید استفاده کنید و یا موارد مشابه :

    this->GetParent();

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص وضعیت ویندوز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mk53853 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 13:56 عصر
  2. اکسس به ورود ؟؟؟
    نوشته شده توسط smderfan در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 21:35 عصر
  3. چرا بخش گراقیک سایت رو حذف کردید؟؟؟
    نوشته شده توسط zahra_67 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •