نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیکن tray و منو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    Tick آیکن tray و منو

    من با اجرا برنامه در قسمت system try یک آیکن ایجاد میکنم و همچنین با کلیک راست روی اون منویی ظاهر میشه حالا دو تا مشکل دارم :

    1) با خروج از برنامه آیکن try از بین نمیره و فقط با حرکت نشانگر موس از روی آیکن از بین میره (با اینکه متد ondestroy فراخوانی شده )

    2) زمانی که منو ایجاد میشه فقط با کلیک روی یکی از آیتم ها منو ناپدید میشه در غیر اینصورت با کلیک در قسمت های دیگه مثل دسکتاپ منو ناپدید نمیشه

    این کار رو باویژوال و با mfc کار می کنم
    چون کد ها نسبتا طولانی بودند از آوردن اونا خودداری کردم اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید در غیر این صورت بگید تا کد رو بیارم
    با تشکر

  2. #2
    برای مورد اول احتمالا شما کد زیر را در رویداد OnDestroy فراخوانی نکردید:

    void YourDlg::OnDestroy()
    {
    Shell_NotifyIcon(NIM_DELETE,&Data);
    }


    برای مورد دوم هم کد زیر را قبل از TrackPopupMenu فراخوانی کنید:

    SetForegroundWindow(hwin);

    یا در MFC به شکل زیر
    pWnd->SetForegroundWindow();
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : دوشنبه 20 اسفند 1386 در 14:37 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372
    با تشکر از شما

    هر دو مشکل برطرف شدند

    فقط در مورد مشکل دوم قبل از TrackPopupMenu نوشتم

    SetForegroundWindow();


تاپیک های مشابه

  1. انیمیشن sys tray
    نوشته شده توسط مجتبی کریمی در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 12:38 عصر
  2. Go to Tray
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 06:26 صبح
  3. متن در Tray ویندوز
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 18:27 عصر
  4. آیکون برنامه را رو Tray بزارید
    نوشته شده توسط reza_rajabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 13:14 عصر
  5. قرار دادن آیکون برنامه را در Tray (در کنار ساعت سیستم) ؟
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1383, 19:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •