نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک سوال تخصصی در مورد کار با اشیاء خارج از برنامه !!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    یک سوال تخصصی در مورد کار با اشیاء خارج از برنامه !!!

    سلام دوستای عزیز ...

    یک سوال تخصصی در مورد کار با اشیاء خارج از برنامه داشتم ....

    وقتی unit که با نام CommCtrl هست رو به پرژه اظافه کنیم یک سری فرامین به لیست فرامین پرژه اظافه میشه .... فرماین مورد نظر من فرامین مربوط به کنترل یک ListView در خارج از پرژه هستش که با استفاده از هندل اون میتونیم اون رو کنترل کنیم ....

    من به راحتی میتونم هندل ListView مورد نظرم رو بدست بیارم .... فقط یک مشکل عمده و اساس دارم ...با کدوم فرمان میتونم نوشته های یک خونه ی مشخص ListView رو بدست بیارم ؟؟؟

    فرماینی همچون

     
    ListView_GetImageList()

    ListView_GetItem()

    ListView_GetItemA()


    و ... وجود داره ولی من هر کاری کردم نتونستم نوشته های یک خونه ی مورد نظرم رو بدست بیارم ( با توجه به اینکه من هندل شیء ListView مورد نظرم رو هم بدست میارم ) .....

    اگه میشه دوستان یک چند تا مثال برای بدست اوردن نوشته ها ی خونه ی مورد نظر رو بزارن خیلی ممنون میشم .... گره ی کارم باز میشه .....

    لطفا اگه از دستتون بر میاد کمک کنید ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    اگه برنامه با زبانی غیر از دلفی نوشته شده باشه هم میتونی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161
    دوستان اگه میتونن لطفا به زبان دلفی کمک کنن.... اگه زبان دیگه ای هم بدو عیبی نداره ....

    یعنی هیچ کس نمیتونه توی این زمینه کمکی کنه ؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161
    بچه ها من هر کاری میکنم نمیتون ... از اون موقع تا حالا دارم روش کار میکنم ... هر کاری کردم نشد ....

    لطفا اگه میتونید کمک کنید دریغ نکنین .... دیگه دارم دیوونه میشم

    لطفا کمک کنید

  5. #5
    کسی از دوستان متوجه شده که مشکل این برادر چی هست؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    به نظر می رسه ایشون می خوان یک TreeView ی که در برنامه ی دیگری وجود داره را چیزی شبیه به هوک روش انجام بدن.
    یعنی موقعی که کاربر گره ای از درخت را انتخاب کرد ایشون باید بفهمند کدوم گره بوده!(با توچه به این که تو برنامه ی اصلی خودشون هم نیست.)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_mohamadi8928
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161
    بچه ها اصلا فکر نکنم ربطی به هوک داشته باشه ها ... من به راحتی با داشتن هندل میتون گزینه ی مورد نظر رو حتی حذف کنم ولی فقط مشکلم اینه که نوشته های درون لیست رو بخونم و نمیدونم با کدوم فرمان باید این کار رو بکنم ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •