نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقدار دهی تمامی آبجکت بصورت داینامیک

  1. #1

    Arrow مقدار دهی تمامی آبجکت بصورت داینامیک

    سلام

    بنده یک فرم دارم که داخل آن چندتا تب و داخل هر تب چند تا گروپ باکس می‌باشد که در هر کدام از آنها چندتا آبجکت وجود دارد.
    بنده می‌خواهم تمام آنها را از دیتابیس مقدار دهی کنم.
    مثلا:
    textbox1.text=data["values"].tostring();
    ولی مشکل اینجاست که اگر بخواهم تک تک مقدار دهی کنم خیلی کار شلوغ و سنگینی می‌شه و البته با درصد خطای بالا
    ابزاری وجود نداره که مثل جاوا اسکریپت document.all["textbox1"].value بتوان مقدار دهی کرد.


    راستی خیلی کارم گیره !!!

    ممنون می‌شوم هرچه سریعتر جواب بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله iran400 : سه شنبه 21 اسفند 1386 در 13:13 عصر دلیل: غلط املايي

  2. #2

    Unhappy

    سوال بنده خیلی ساده بود یا اینکه دوستان جواب ندارند؟


    باور کنید خیلی کارم گیره

  3. #3
    با استفاده از حلقه های تو در توی For Each می تونید یه کارایی بکنید ولی خیلی دردسر داره.
    چرا از Binding استفاده نمیکنید؟

  4. #4

    Arrow

    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    چرا از Binding استفاده نمیکنید؟
    سلام
    چون فقط اسمش رو شنیدم و هیچ آشنایی ندارم، ممنون می‌شوم بطور کامل در مورد Binding توضیح کامل بدهید.

    با تشکر

  5. #5
    توصیه میکنم یک کتاب در مورد ADO.Net یا پایگاه داده در #C رو مطالعه کنید

  6. #6

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    توصیه میکنم یک کتاب در مورد ADO.Net یا پایگاه داده در #C رو مطالعه کنید
    سلام
    رفتم مطالعه کردم و البته خیلی مفید بود.
    ولی هنوز مشکل بنده حل نشده است.
    چطون مقدار دهی به آبجکت ها باز هم دستی انجام می‌شود.
    بنده می‌خواهم با یک حلقه کلی اطلاعات از دیتابیس رو توی کلی تکس باکس بریزم.
    که البته اسم تکس باکس هم از توی دیتابیس برمی‌گرده و در حقیقت یک تیبل با دو فیلد نام و مقدار وجود دارد.
    مثلا
    texbox_a_12 مقدارش red
    text_17_z مقدارش 127
    و ...

  7. #7

    this.Controls["textBox1"].Text = myDataReader["fieldname"].ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •