نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مقایسه بین دو زمان (ساعت)

  1. #1

    Tick مقایسه بین دو زمان (ساعت)

    سلام دوستان
    من در این تاپیک هر چه گشتم نتوانستم راجع موضوع مقایسه بین دو زمان چیزی پیدا کنم
    اگر جایی در باره این موضوع چیزی بیان شده لطفا مرا راهنمایی کنید
    سوال : دوستان کسی هست که مرا راهنمایی کنه چگونه می تونم دو زمان را با هم مقایسه کنم مثلا ساعت 17:22:34 با 05:11:41 . متشکرم

  2. #2
    سلام
    با تابع datediff
    این تابع می تونه دو زمان که شامل تاریخ و ساعت یا تاریخ تنها و یا ساعت تنها باشه رو با هم مقایسه کنه
    تو راهنمای ویژوال بیسیک (MSDN) مثالش هست
    اختلاف رو هم به سال و ماه و روز و ساعت و دقیقه و ثانیه و هرچی که بخوای می ده


    مثلا می تونه بگه از این سال تا سال دیگه میشه 31536000 ثانیه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Tiro Pro مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در این تاپیک هر چه گشتم نتوانستم راجع موضوع مقایسه بین دو زمان چیزی پیدا کنم
    اگر جایی در باره این موضوع چیزی بیان شده لطفا مرا راهنمایی کنید
    سوال : دوستان کسی هست که مرا راهنمایی کنه چگونه می تونم دو زمان را با هم مقایسه کنم مثلا ساعت 17:22:34 با 05:11:41 . متشکرم
    منظورت از مقایسه چیه ؟ میخوای ببینی بین این دو زمان چقدر (چند ثانیه یا دقیقه یا ساعت ) اختلاف وجود داره
    اگر منظورت همینه مثالی که برات نوشتم جوابتو میده

    Dim A, B As Date
    A = "05:11:41"
    B = "17:22:34"
    Print DateDiff("S", A, B)

    ضمنا بجای پارامتر S میتونی ا زمقادیر زیر استفاده کنی


    DateInterval.Day d Day
    DateInterval.DayOfYear y Day
    DateInterval.Hour h Hour
    DateInterval.Minute n Minute
    DateInterval.Month m Month
    DateInterval.Quarter q Quarter
    DateInterval.Second s Second
    DateInterval.Weekday w Week
    DateInterval.WeekOfYear ww Calendar week
    DateInterval.Year yyyy Year

  4. #4
    با تشکر از دوستان که تا اینجا راهنمایی کردند
    با یه مثال دیگه مطلب رو بیان میکنم
    مثلا ساعت کامپیوتر هست 09:45:15 و من مخواهم در یک textbox وارد کنم 10:45:14 و در ساعت مقرر (وارد شده) یک سری عملیات بدون نیاز به کاربر انجام بگیره(به صورت اتوماتیک)

  5. #5
    اگه شما می خواهید اختلاف بین دو زمان را بدست بیاورید من در تاپیک زیر اونو کاملا توضیح دادم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95064

  6. #6
    سلام
    این که کاری نداره

    If CDate(text2) = Time Then MsgBox "your code here !"
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Tiro Pro مشاهده تاپیک
    دو زمان را با هم مقایسه کنم
    دوستان این جارو تشخیص ندادن. خیلی جالبه.
    اختلاف...مقا...

  8. #8
     x1 = InputBox("زمان یا ساعت اول را وارد کنید", "First Time")
    x2 = InputBox("زمان یا ساعت دوم را وارد کنید", "Second Time")
    x1 = x1
    x2 = x2
    MsgBox x1
    MsgBox x2
    If x1 > x2 Then
    MsgBox "زمان اول بزرگتر از زمان دوم است"
    Else
    MsgBox "زمان دوم بزرگتر از زمان اول است"
    End If

    تست شده.

  9. #9
    باز هم تشکر

  10. #10

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط Tiro Pro مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان که تا اینجا راهنمایی کردند
    با یه مثال دیگه مطلب رو بیان میکنم
    مثلا ساعت کامپیوتر هست 09:45:15 و من مخواهم در یک textbox وارد کنم 10:45:14 و در ساعت مقرر (وارد شده) یک سری عملیات بدون نیاز به کاربر انجام بگیره(به صورت اتوماتیک)

    obalitjoOon عزیز
    نقل قول بالا رو ببینید
    منظور مقایسه زمان جاری سیستم با زمانی است که در یک textbox وارد می‌شود
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11
    من کاری به این نقل قول دومی ندارم من جواب اولین پست رو دادم حالا ایشون نظرش عوض شده به من ربطی نداره.
    تو نقل قول دومی هم چیزی به اسم اختلاف نیست. منظورشون یه جور Alarm ساختن هستش.(تا اون جایی که فهمیدم....)

  12. #12
    سلام
    دوستان اگر نتونستم مطلب رو خوب بیان کنم مرا ببخشید
    هر چند دوستان زحمت کشیدند و استفاده کردیم ولی
    مشکل کار اینجاست
    به مثال: من روی فرم دو ساعت سه تکست باکس یک لیبل و یک دکمه اضافه کردم و اینطور نوشتم
    private sub command_click()
    if text1.text=empty then
    msgbox "please insert time",vbokonly+vbexclamation,"Error"
    e2S=datediff("s",text1,time)
    text2.text=e2S
    timer1.enabled=ture
    end if
    end sub
    private sub form_load()
    label1.caption=time$
    timer1.interval=1000
    timer2.interval=1000
    timer1.enabled=false
    end sub
    private sub timer1_timer()
    a2S=val(text2.text)
    if a2S<0 then
    b2S=a2S+1
    text2.text=b2S
    if b2S=0 then shell text3.text,vbnormalfocus
    end if
    تا این قسمت (تا زمانی که ساعت ورودی ما از ساعت کامپیوتر بیشتر است(زمان بدست آمده منفی است)) عملیات درست است
    if a2S>0 then
    b2S=a2S-1
    text2.text=b2S
    if b2S=0 then shell text3.text,vbnormalfocus
    end if
    end sub
    private sub timer2_timer()
    label1.caption=time$
    end sub
    و در این قسمت (تا زمانی که ساعت ورودی ما از زمان کامپیوتر کمتر است(زمان بدست آمده مثبت است))پس عملیات درست انجام نمی گیرد(ساعت کامپیوتر 16:18:29 و ما می خواهیم عملیات ما در ساعت 04:50:30 فرداش انجام گیرد)
    هر چند اذیت کردم ولی ببخشید...
    متشکرم از پاسخگویی شما

  13. #13
    بابا زمان کمتر رو تشخیص نمی ده

  14. #14
    نیازی نیست که اختلاف دو زمان رو بدست بیارین.

    کافیه تایمرتون توی بازه های زمانی اه مشخص زمان موردنظر رو با زمان فعلی مقایسه کنه و اگه برابر بودن کار موردنظر رو انجام بده.



  15. #15
    سلام من از دستوری که دوست خوبم گذاشت استفاده کردم ولی نشد
    private sub cmd_click()
    if cDate(text1)=time$ then shell text2.text, vbnormal
    end sub
    و من می خوام برنامه به ثانیه زمان رو بهم بده که من بتونم اونو به ساعت دقیقه و ثانیه تبدیل کنم ( و زمان معکوس را در برنامه نوشون بده)
    متشکرم از لطفتون

  16. #16
    با سلام من تونستم به کمک دستور DateDeff (که زمان رو به ثانیه بده) با زمان کنونی , زمان رو به ساعت و دقیقه و ثانیه تبدیل میکنه به کمک دستور فوق
    S2=datedeff("s",text1,time)
    S2=S2-86400
    hh=S2\3600
    mm=(S2 mod)\60
    ss=((S2 mod 60)\60) mod 60
    text2.text=slng(hh_ &":"& slng(mm) &":" slng(ss)
    ولی عیب کار این که من فقط می تونم این کار رو با دو کلید انجام دهم (یک کلید مثل این برای زمانهای کوچکتر و یک کلید بدون این قسمت S2=S2-86400 برای زمانهای بزرگتر ار زمان فعلی)

  17. #17
    Time Alert

    این نمونه ی ساده بیشتر آموزشی نوشته شده ، وگرنه با این ابزار کار خیلی سادست.



    دانلود



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •