نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مدیریت پیغامهای خطا در sql server 2000

  1. #1

    مدیریت پیغامهای خطا در sql server 2000

    چگونه میتوانیم پیغامهای خطا در sql server 2000 را مدیریت کنیم مخصوصاً در مورد اشیاء ADO مثلاً اگر در جدولی از بانک اطلاعاتی کلید اصلی تکراری وارد شده است بجای اینکه خود نرم افزار پیغام خطا تولید کند ما بتوانیم این پیغام ها را به کاربران تحویل دهیم. البته این موضوع را در محیط دلفی میخواهم بدانم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    ببین عزیزم شما یه کار می تونی بکنی مسلما اگه فیلدت کلید اصلی باشه مقادیر تکراری رو چه بخوای چه نخوای قبول نمی کنه ولی اگه اتفاق بیفته با run time error از برنامت خارج می شه من توی دلفی رو نمی دونم ولی توی دات نت به راحتی با کد زیر می تونی خطا ها رو مدیریت کنی فقط پیغام خطا ها به صورت انگلیسی واسه کاربر نشون داده می شه البته اگه خیلی برنامه ات می خوای خفن باشه از تریگر هم می تونی استفاده کنی

    On error goto lable1
    ....
    ...
    lable1 : msgbox(err.describtion)

  3. #3
    توی دات نت به راحتی با کد زیر می تونی خطا ها رو مدیریت کنی فقط پیغام خطا ها به صورت انگلیسی واسه کاربر نشون داده می شه
    شما با استفاده از Try و Catch میتونی شماره خطا رو پیدا کنی و بگی هر موقع شماره خطا فلان عدد بود پیغام کاملا فارسی یا عمل مناسبی رو انجام بده و این روش بهتر از روش فوق میباشد

  4. #4
    شما با استفاده از Try و Catch میتونی شماره خطا رو پیدا کنی و بگی هر موقع شماره خطا فلان عدد بود پیغام کاملا فارسی یا عمل مناسبی رو انجام بده و این روش بهتر از روش فوق میباشد
    می شه بیشتر توضیح بدید، با ذکر مثال لطفا . این دستور مخصوص دلفی 8 هست یا تو دلفی 7 هم کار می کنه؟
    با تشکر

  5. #5
    ببین مثلا در VB.NET به اینصورت این خطای تکرار دو مقدار یکسان در یک فیلد کلیدی را کنترل کرده ام

     Try
    OleDbDataAdapter1.Update(DataSet11)
    DataSet11.person.Clear()
    TextBox1.Focus()

    Catch ex As OleDb.OleDbException
    If ex.ErrorCode = -2147467259 Then
    MessageBox.Show("شماره پرسنلی وارد شده تکراری میباشد", "ثبت نام پرسنل", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning)
    DataSet11.person.Clear()
    TextBox1.Focus()
    Exit Sub
    End If
    End Try

  6. #6
    از دوستان عزیزی که به سوال بنده پاسخ داده اند صمیمانه تشکر میکنم، البته پاسخ های عزیزان بیشتر متمایل به کد نویسی است و بدون شک با استفاده بهتر از کمپوننت های دلفی و استفاده بهینه از رویدادهای (events) آن باید بتوانیم این مشکل را حل کنیم چرا که خود من در مورد موتور بانک اطلاعاتی بورلند این مورد را حل کرده ام و روی رویدادOn Post Error مربوط به کمپوننت TTableبه جواب رسیده ام که اگر مایل باشید آنرا در اختیارتان خواهم گذاشت، هدف من این است که این مسئله را هم از طریق رویدادهای کمپوننت های ADO حل کنم، این مطلب را در Help مربوط به SQL Server 2000 بدست آورده ام ولی کمی پیچیده است شما هم بد نیست آنرا ببینید:
    Handling Errors and Messages in Ado""
    منتظر راهنمایی های شما هستم، با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. SQL Server 2000 بهتره یا SQL Server 2005 برای VB6
    نوشته شده توسط mahmood744 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 17:52 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر
  4. نصب SQl Server 2000 بر روی ویندوز Net Server 2003.
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1382, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •