نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: SqlDataReader

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه جای آروم در استان تهران
    پست
    14

    Question SqlDataReader

    من تو برنامه ام پس ار بار گذاری SqlDataReader ام این دستور رو که برای دستیابی به داده ها می دم خطا میده
    علتش چیه ؟
    ;()MySqlDataReader.Read
    ;([MessageBox.Show(MySqlDataReader[1]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188
    سلام دوست من . شما باید اول چک کنی ببینی اصلا دیتا ریدر شما سطری داره که میخوای ازش چیزی بخونی یا نه برای این کار قبل از خواندن از دیتا ریدر


    if(mysqldatareader.hasrows)
    {
    }


    بعد از این برای خوندن تمام سطرهای دیتا ریدر از یک حلقه استفاده می کنی تا وقتی که سطری در اون وجود داره برات بخونه سطرها رو :

    while(mysqldatareader.read())
    {

    }

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی متدی که SqlDataReader برمی گرداند
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 00:53 صبح
  2. 2بار استفاده همزمان از sqldatareader
    نوشته شده توسط khazon در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 21:29 عصر
  3. خوندن مقدار فیلد ID با SqlDataReader
    نوشته شده توسط federrer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 10:22 صبح
  4. پر کردن SqlDataReader با دستور fill
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •