نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در gridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    Tick نمایش اطلاعات در gridview

    سلام
    من برای نمایش یکسری اطلاعات از DataGridview در vb.net استفاده میکنم . برای انتخاب اطلاعات از دستورات زیر استفاده میکنم

          

    dim cn As OleDbConnection = New OleDbConnection"Provider string")
    Dim ds As New DataSet
    Dim da As OleDbDataAdapter = New OleDbDataAdapter (" SELECT id, Naam, AchterNaam, Geboortedatum FROM Users ", cn)
    da.Fill(ds, TableName)
    DGV.DataSource = ds.Tables(TableName).DefaultView
    cn.Close()



    در این حالت تمامی فیلدهای id, Naam, AchterNaam, Geboortedatum بازیابی و نمایش داده میشوند. اما مین میخوام همه فیلدهای بالا را بازیابی ولی فقط سه تای اولی را نمایش دهم و چهارمی را نمایش ندهم. نمیتوانم این فیلد را بازیابی نکنم چون در محاسبات بعدی لازمه . حال من برای عدم نمایش این فیلد چکار کم ؟

  2. #2
    سلام .
    DataGridViewColumn.Visible
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

تاپیک های مشابه

  1. gridview و قابلیت درج و جدید
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 17:51 عصر
  2. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح
  3. سه کنترل در یک سلول GridView
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 شهریور 1386, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •