نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل کد زیر چیست ؟ ( Update )

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    Tick مشکل کد زیر چیست ؟ ( Update )

    سلام
    من کد زیر را برای ویرایش نوشته ام اما خطای Syntax error in Update statment میدهد

    Dim insertsql AsString
    Dim con As OleDbConnection
    Dim cmd As OleDbCommand
    Dim Password AsString
    Dim MSG AsString
    Try
    insertsql = "UPDATE Users SET "
    insertsql = insertsql & "NaamProfessional='" & txtNaamProfessional.Text & "', "
    insertsql = insertsql & "Usernaam='" & txtUserName.Text & "', "
    insertsql = insertsql & "Password='" & Password & "', "
    insertsql = insertsql & "Access='" & Trim(AccessCode) & "', "
    insertsql = insertsql & "Active=" & ActiveStat
    insertsql = insertsql &
    " WHERE ID=" & OpGeIDFromGridviewU
    MSG =
    "De user is veranderd."
    con = New OleDbConnection(Variable.GetProvider())
    con.Open()
    cmd =
    New OleDbCommand(insertsql, con)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    MsgBox(MSG)
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message,
    "Fout", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning)
    EndTry
    Me.Close()

    اگر سطر
    insertsql = insertsql & "Password='" & Password & "', "
    را حذف میکنم به درستی کار میکنه اما با وجود این خط عکل ویرایش انجام نشده و پیغام فوق صادر میشه .
    فیلد Password از نوع رشته ای میباشد.

  2. #2
    اگر سطر
    را حذف میکنم به درستی کار میکنه اما با وجود این خط عکل ویرایش انجام نشده و پیغام فوق صادر میشه .
    فیلد Password از نوع رشته ای میباشد.
    اگر کد به صورتی باشه که در بالا نوشته اید، جواب نمیده. رشته insertsql مرتبا با یک مقدار جدید پر میشه. و نهایتا رشته مورد نظر where id = خواهد بود.
    اما مشکلی که گفته اید مربوط به این است که password جزو کلمات کلیدی sql هست و اونو هماندد users به passwords تغییر بدهید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط choobin84 مشاهده تاپیک
    اگر کد به صورتی باشه که در بالا نوشته اید، جواب نمیده. رشته insertsql مرتبا با یک مقدار جدید پر میشه. و نهایتا رشته مورد نظر where id = خواهد بود.
    اما مشکلی که گفته اید مربوط به این است که password جزو کلمات کلیدی sql هست و اونو هماندد users به passwords تغییر بدهید.
    سلام

    دقیقا مشکل همان بود password یکی از کلمات کلیدی sql است این را میدانستم اما به این دلیل اشتباه میکردم که در خواندن اطلاعات اشتباه نمیگرفت . به هر حال درست شد مرسی

تاپیک های مشابه

  1. update تصویر در بانک
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 11:50 صبح
  2. خطا پس از Update ویندوز
    نوشته شده توسط SabaSabouhi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 13:55 عصر
  3. Update اطلاعات ثبت شده بر روی سرور
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش MySQL
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 01:05 صبح
  4. Update کردن 3 رکورد با هم ..
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 10:03 صبح
  5. نحوه update کردن
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •