نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فارسی کردن یک textbox در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Tick فارسی کردن یک textbox در سی شارپ

    سلام و خسته نباشید
    من از مدیران سایت جداً معذرت می خوام فکر میکنم مسئله ای که الان دارم بیان می کنم تکراری باشه اما باور کنید خیلی تو سایت جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم پس دوباره مجبور شدم یک تاپیک ایجاد کنم


    من می خوام وقتی کاربر روی یک کامپوننتی مانند یک تکس باکس کلیک می کنه صفحه کلید آن فارسی بشه و بتونه فارسی تایپ کنه. بدون این که نیاز داشته باشه زبان نوشتاری صفحه کلید خود را به فارسی تغییر بده و هر وقت خواستم دوباره به زبان اصلی برگردم
    __________________________________________________
    عطر نرگس، رقص باد، نغمه شوق پرستوهای شاد، خلوت گرم کبوترهای مست، نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش به حال روزگار.
    آخرین ویرایش به وسیله piroozman : پنج شنبه 01 فروردین 1387 در 21:11 عصر دلیل: نکته جدید

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط piroozman مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    من از مدیران سایت جداً معذرت می خوام فکر میکنم مسئله ای که الان دارم بیان می کنم تکراری باشه اما باور کنید خیلی تو سایت جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم پس دوباره مجبور شدم یک تاپیک ایجاد کنم
    من می خوام وقتی کاربر روی یک کامپوننتی مانند یک تکس باکس کلیک می کنه صفحه کلید آن فارسی بشه و بتونه فارسی تایپ کنه. بدون این که نیاز داشته باشه زبان نوشتاری صفحه کلید خود را به فارسی تغییر بده و هر وقت خواستم دوباره به زبان اصلی برگردم
    خیلی باید جالب باشه که چطور در اینمورد جستجو کردید و جوابی نگرفتید،
    چون تقریبا هر هفته یکبار همین موضوع در تالار سی شارپ تکرار میشه !
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط piroozman مشاهده تاپیک
    ما باور کنید خیلی تو سایت جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم پس دوباره مجبور شدم یک تاپیک ایجاد کنم
    خوب این هم این روزا شده یه ترفند.......
    اول پست می نویسند که جستجو کردیم و نیافتیم ........

    و خوب کلی هم عذر خواهی از مدیران که مبادا پست به سطل زباله سایت نقل مکان نکنه....

    یک نمونه

    شاید تازه وارد ها از قفل شدن تاپیک فوق، تعجب کنند ولی ......

    این هم جواب شوال شما.....

    مورد اول
    مورد دوم

    بقیش هم حال نداشتم بنویسم برات

    دو لینک فوق حاوی یک جواب هستند. ولی به این دلیل گذاشتم که ببینید که بار ها و بار ها پرسده شده.....
    باور نمی کنید؟ 4 روز دیگه یکی میاد پست میزنه که به جون 7 تا بچم 2 ساعت و نیم توی برنامه نویس و گوگل و wrox و MSDN و..... جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که طریقه فارسی کردن صفحه کلید را با کد نویسی گفته باشه.......

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    باور نمی کنید؟ 4 روز دیگه یکی میاد پست میزنه که به جون 7 تا بچم 2 ساعت و نیم توی برنامه نویس و گوگل و wrox و MSDN و..... جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که طرا با کد نویسی گفته باشه.......
    به این میگن: "پیش گویی" و ...

    طریقه فارسی کردن صفحه کلید
    و به این میگن ، کلمات کلیدی مورد جستجو.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774
    سلام دوست عزیز
    در رویداد Enter آن TextBox کد زیر را بنویس
    foreach (InputLanguage lang inInputLanguage.InstalledInputLanguages)
    {
    if (lang.LayoutName == "Farsi")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = lang;
    }

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مرودشت
    پست
    6

    نقل قول: فارسی کردن یک تکس باکس در سی شارپ

    معادل کد در wpf چی میشه؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فارسی کردن یک تکس باکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط m.reza.k مشاهده تاپیک
    معادل کد در wpf چی میشه؟؟؟
    برای این سوال تایپیک شش هفت سال پیشو بالا آوردید!!!!



    CultureInfo lang = new CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(lang);


  8. #8

    نقل قول: فارسی کردن یک تکس باکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    برای این سوال تایپیک شش هفت سال پیشو بالا آوردید!!!!



    CultureInfo lang = new CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(lang);


    سلام من این کد رو نشتم در wpf ولی کار نکرد
    دقیقا در کدوم رویداد باید نوشت؟
    ودستور کاملش چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فارسی کردن یک تکس باکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    سلام من این کد رو نشتم در wpf ولی کار نکرد
    دقیقا در کدوم رویداد باید نوشت؟
    ودستور کاملش چیه؟
    با wpf کار نکردم. اما تو وین فرم توی رویداد Enter (یا click)میتونی بنویسی تا وقتی ورود پیدا کرد به تکست باکس زبان صفحه کلید بشه فارسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شبکه کردن یک برنامه در سی شارپ
    نوشته شده توسط fq12966 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 07:53 صبح
  2. سوال: set کردن یک reference در سی شارپ با Assembly
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 20:37 عصر
  3. نحوه Restore کردن یک بانک در سی شارپ
    نوشته شده توسط sarah1361 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 19:52 عصر
  4. سوال: تقسیم کردن یک فایل در سی شارپ
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:27 عصر
  5. import کردن یک dll در سی شارپ
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •