نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اضافه کردن فیلد شماره رکورد در هنگام اجرا

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alî_pr
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    فارس
    پست
    16

    Arrow اضافه کردن فیلد شماره رکورد در هنگام اجرا

    چگونه می شه فیلدی به یک جدول در هنگام اجرا اضافه کرد که شماره رکورد را نشان دهد به این صورت:
    1-
    2-
    3-
    ؟

  2. #2
    می تونی از یه فیلد محاسباتی استفاده کنی که داخلش شماره رکوردت را قرار بدی

  3. #3
    کاربر جدید آواتار alî_pr
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    فارس
    پست
    16
    مهم نیست که چجوری من یه فیلد شماره رکورد اضافه کنم. مشکل من انجام این کار در هنگام اجراست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    بانکتون چیه؟
    میتونید از یه فیلد به اسم Autonumber استفاده کنید که باید در زمان طراحی بانک این فیلد رو هم تعریف کنید (البته اگر بانکتون اکسس هست)
    موفق باشید

  5. #5
    یه فیلد عددی بزار بعد اینطوری مقدار بده:
    counter=ds.tables("yourtable").rows.count+1

  6. #6
    کاربر جدید آواتار alî_pr
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    فارس
    پست
    16
    ببینید اصلا فیلد شماره رکورد برام مهم نیست، مهم اضافه کردن یک فیلد در زمان اجراست.
    فرقی نمی کنه که این فیلد چه نوعی باشه
    مثلا فرض کنید که یک فیلد رشته ای باشه.
    یکی نیست یه جواب خوب بده؟ البته خیلی ممنونم از دوستان

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    اضافه کردن فیلد در زمان اجرا
    قبلا بحث شده است بگردید.

  8. #8
    کاربر جدید آواتار alî_pr
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    فارس
    پست
    16
    شاید من منظورم رو درست بیان نکردم.
    منظور من اضافه کردن فیلد به جدول در دیتابیس نیست! می خوام یه فیلد موقتی به ADOTable اضافه کنم.
    همون کاری که در DesignTime برای انجام دادنش در قسمت لیست فیلدهای جدول کلیک راست کرده و New Field را انتخاب می کنیم.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط alî_pr مشاهده تاپیک
    شاید من منظورم رو درست بیان نکردم.
    منظور من اضافه کردن فیلد به جدول در دیتابیس نیست! می خوام یه فیلد موقتی به ADOTable اضافه کنم.
    همون کاری که در DesignTime برای انجام دادنش در قسمت لیست فیلدهای جدول کلیک راست کرده و New Field را انتخاب می کنیم.
    DBGrid1.Columns.Insert(0);
    DBGrid1.Columns[0].FieldName := 'NAMEOFFIELD';
    DBGrid1.Columns[0].Alignment := taCenter;
    DBGrid1.Columns[0].Width := 60;
    DBGrid1.Columns[0].Title.caption := 'ستون جدید';
    DBGrid1.Columns[0].Title.Alignment := taCenter;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    دقیقا نفهمیدم میخوای چی کار کنی ،
    اگه قصد داری در زمان اجرا فیلد رو اضافه کنی و بعدشم حذفش کنی ، به نظرم داری اشتباه میکنی .

    اگر فقط یک شمارنده سطر برای نمایش میخواهی ، این راهش نیست !

    .

  11. #11
    دوست عزیز افزودن یه فیلد به جدول و حذف اون ، یه جور تغییر در جدوله و این کار رو میتونی با دستور Alter Table در Sql انجام بدی . خیلی هم ساده است .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •