صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 96

نام تاپیک: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

  1. #41

    کنترل سفارشی برای کار با مقادیر پولی

    آخر نتونستم از همون کد بالایی استفاده کنم
    ولی برای کم کردن کد نویسی در برنامه ام یک TextBox سفارشی نوشتم که اون کارهایی که می‌خوام رو انجام میده
    1- اضافه کردن "ریال" و "," به اعداد
    2- دادن خروجی عددی در یک متغیر جداگانه
    2- selectAll شدن در هنگام فوکوس گرفتن
    3- گرفتن فقط اعداد(0 1 2 3 ... 8 9) و کلید‌های کنترلی

    اگه جاییش مشکل داره و یا امکانات دیگه‌ای لازم داده تغییر داده/ بهش اضافه کنید و مجددا آپ نمایید.
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352
    با سلام
    لطفا فایل را چک کنید
    من نتونستم فایل را باز کنم به گیر می خوردم
    متشکرم

  3. #43

    zip شده فایل قبلی

    چک شد مشکلی نداشت (مشکلتون در دانلود برنامه است یا باز کردن اون در روی کامپیوترتون)
    مجددا اون رو به صورت zip هم آپلود می‌کنم تا اگه با rar مشکلی دارید حل بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257
    با سلام و کسب اجازه از آقای razavi_university تغییراتی در این کنترل ایجاد کردم که باعث کمتر شدن و ساده تر شدن کدها شده . همچنین مقدار بازگشتی خاصیت Value به decimal تغییر کرده که کاربر حتی با خالی بودن TextBox مقدار صفر را دریافت میکنه . خاصیت جدیدی از نوع string به نام ValueWithSeperator هم اضافه شده که مقدار وارد شده در کنترل را سه تا سه تا جدا میکنه .
    خاصیت RightToLeft کنترل هم بدون دلیل override شده بود که حذف شد . اما اگر این کنترل صرفا برای این طراحی شده که اطلاعات را راست به چپ نمایش بده میشه این خاص را به این شکل بازنویسی کرد تا امکان تغییرش توسط کاربر وجود نداشته باشد .

    public override RightToLeft RightToLeft
    {
    get
    {
    return base.RightToLeft;
    }
    set
    {
    base.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    }
    نتونستم آیکونش را به صورت دلخواه تغییر بدهم ولی الان آیکونش مثل آیکون TextBox شده .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #45
    خواهش می‌کنم این تاپیک برای همین‌کاره
    دوست عزیز نسخه بعدی این کنترل رو چند روز پیش در قسمت نمونه برنامه‌ها گذاشتم که تقریبا یکم کدنویسیش کمتر شده و بهینه‌تر که البته نسخه جدید رو فقط در قسمت نمونه برنامه‌ها گذاشتم واینجا نگذاشتم(چون این تاپیک یکم قدیمی شده بود برای اینکه تاپیک رو بدون دلیل بالا نیارم ودو بار ضمیمه نکنم)
    حالت 3تا 3تا جدا شدن با Override کردن خاصیت Text انجام شده. این کنترل برای کار با مقادیر پولی فارسی است، بنابراین فکر می‌کنم اعداد داخل ان باید به شکل فارسی نمایش داده شوند. به همین علت کنترل باید Right to left باشد.
    در مورد نوع بازگشتی Value بهتره String باشه تا کاربر در مواقع نیاز به نوع مورد نظر خودش تبدیل کنه، (چون من در برنامه ام مقدار Value رو به پارامتر‌های SqlCommand می‌فرستم نیازی به تغییر نوعش نبود)
    نسخه‌جدیدتر در قسمت نمونه‌برنامه‌ها
    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : یک شنبه 18 فروردین 1387 در 23:10 عصر
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  6. #46

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    دوست عزیز اینکه با تکست باکس معمولی فرقی نداره نتیجه اجرا رو سیستم من :

  7. #47

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط sahmah65 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اینکه با تکست باکس معمولی فرقی نداره نتیجه اجرا رو سیستم من :
    مطمئنی ؟؟؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    samah65 کدام فایل را شما دانلود کردید مال آقای رضوی را یا از آقای ezamnejad را ؟

  9. #49

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط rahman_ramin مشاهده تاپیک
    samah65 کدام فایل را شما دانلود کردید مال آقای رضوی را یا از آقای ezamnejad را ؟
    مال آقای رضوی رو و برای خودمن هم عجیب بود که چرا اینطوری شد.

  10. #50

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام دوستان
    درباره Money TextBox باید بگویم که اگر مشکلات آن رفع بشده در بسیاری از برنامه کاربرد خواهد داشت.
    1-چسبدیدن و نزیکی زیاد ریال به اعداد می باشد.
    2-در صورتی که CurrencySymbol خالی باشد خطا می دهد.
    3-با اعشار مشکل دارد و آن را حذف می کند.
    ممنون می شوم که خطاهای آن را رفع کنید و به من اطلاع دهید.

  11. #51

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    دوست عزیز من هم واسه همین سورسشو رو گذاشتم که شما بتونین خودتون تغییرات لازم واسه کارتون رو بهش بدین ولی تا حد امکان سعی کردم امکاناتش عمومیت داشته باشه
    در مورد خطاهایی که فرمودین:
    1- فکر نمی کنم بیشتر از یک فاصله جالب باشه (از نظر من جالب نبود تفاوت در سلیقه همینه دیگه)
    2- خوب آخه واسه من پیش نیومد که بخوام CurrencySymbol رو خالی بگذارم همیشه یه چیزی می گذاشتم (ریال، کیلو و ...)
    3- واسه کار من نیازی به اعشار نداشت واسه همین عمدا حذفش کردم

    نتیجه گیری آخر : من چون نمی دونم شما چه استفاده ای ازش می خوایید بکنید بهتره خودتون بر حسب نیازتون تغییرش بدین و نسخه نهایی رو هم همینجا قرار بدین تا سایر دوستان هم استفاده کنند
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  12. #52

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    من برای گرم و کمتر نیاز به اعشار دارم بنابراین هرچه خواستم کد آن را عوض کنم نتوانستم نیاز به اعشار را اضافه کنم.
    در مورد فاصله هم باید بگویم که اینگونه نشان می دهد:
    456,544,100ریال
    اگر می شد که قابلیت گذاشتن فاصله به آن اضافه کرد مناسب تر هست:
    456,544,100 ریال
    من برای این مشکل هرچه سعی کردم ولی حل نشد.
    این یکی مشکل زیاد حاد نیست ولی من می خواستم که فقط اعداد را در text نمایش بدهم و ریال را در caption. این مشکل نیز نتوانستم رفع کنم.
    بنابراین مشکل را حل کنید یا طریق رفع مشکل را به من راهنمایی کنید.
    با تشکر از زحماتتان

  13. #53

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    لطفا راهنمایی کنید!!!

  14. #54

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    البته من کد پیچیده ای واسه اون کنترل به کار نبردم . برای هر قسمتش کامنت گذاشتم تا واسه بقیه راهنما باشه
    به هر حال سعی می کنم تغییراتی که لازم دارید رو در اون انجام بدم و نسخه جدیدش رو همینجا قرار می دم

    این پست با نسخه جدید کنترل جایگزین می شود
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  15. #55

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    برای اضافه کردن اعشار فقط به جای
    value = d.ToString("#,#");
    این را بنویسید:
    value = d.ToString("#,#.#");
    آخرین ویرایش به وسیله Hosein.Zarei : دوشنبه 24 تیر 1387 در 22:03 عصر

  16. #56

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    میشه بگین این کار برای Web application چه جوری انجام میشه؟ ممنون میشم.

  17. #57

    Unhappy نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    كسي نمي دونه تو Web application چه جوري مي شه اينكار رو كرد؟؟؟ خواهشا يكي جواب بده. تاپيك جديد كه نمي ذارن بنويسم!!!

  18. #58

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی


  19. #59

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    با سلام
    دوست عزیر اول باید ازتون تشکر کنم بابت این کار جالب ومفید یک پیشنهاد دارم که اگر توی این کار این رو اجرا کنی بسیار جالب میشه کامای بین اعدادو در زمان وارد کردن عدد بزاره خیلی جالب میشه من این کارو کردم و دارم ازش استفاده میکنم بد نیست

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    با سلام
    من دو بار برنامه رو د انلود کردم ولی نتونستم استفاده کردم ممنون اگه بگین چه جوری باید استفاده کنیم
    من به برنامه یه فرم اضافه کردم و این کنترل رو از toolboxبهش اضافه کردم ولی error میده . نمی دونم روش کارش چیه ؟؟ م منون
    argument exception was unhandled
    کد
    Assembly 'C:\Documents and Settings\salam\Desktop\28sh\New Folder\Money TextBoxhh\Money TextBox\obj\Release\Money TextBox.dll' doesn't contain any UserControl types.

  21. #61

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام من اين كد رو استفاده كردم و جواب داد ولي اين سه رقم شدن فقط در textbox اتفاق ميافته و در ديتاگريد ويو دوباره به شكل اول برميگرده بايد چكار كرد؟

  22. #62

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    خوب این کنترل فقط 3تایی نمایش میده برای اینکه DataGrid درست نمایش بده باید حالت نمایش اون Column از DataGrid رو تغییر بدین
    جستجو کنین قبلا بحث شده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    لطفا یکی بگه چه جوری باید ازش استفاده کرد من خیلی بهش احتیاج دارم تویه فرم اونو میارم ولی error میده .
    یکی جوااااااااااب بده لطفا

  24. #64

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    dll تست شد و مشکلی نداشت
    از کدوم نسخه اش استفاده میکنید بهتره اونی که در تاپیک نمونه برنامه ها است رو استفاده بکنین
    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : یک شنبه 07 مهر 1387 در 01:01 صبح
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط mahtab_18 مشاهده تاپیک
    سلام

    جوابتون عالی بود من ابتدا اشتباهاً در رویداد click برنامه را نوشتم ولی بعد با جابجایی قطعه برنامه در رویداد text-change به جواب رسیدم.

    فقط یه سوال و اون اینکه منظور از "N" چیست؟

    میشه بگید چطوری در رویداد text-change به جواب رسیدید؟
    آخه چطوری؟

  26. #66

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    سلام
    این تاپیک که لینک هست بعد از این تاپیک زده شده ولی چون بحث اتوماتیک این موضوع اونجا مطرح شده بود بنده کد رو توی اون تاپیک گزاشتم کداول یه مشکل کوچیکی داره ولی کد دوم مشکل حل شده
    https://barnamenevis.org/showth...244#post604244

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    من ازفایلی که تو نمونه برنامه ها قرار د ادید استفاده می کنم ولی همون error رو می ده
    لطفا فقط بگید که چه جوری باید ازش استفاده کنم

    Assembly 'C:\Documents and Settings\salam\Desktop\7mehr\Money TextBox\Money TextBox\obj\Release\Money TextBox.dll' doesn't contain any UserControl types.

  28. #68

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    از DLLی که در فولدر زیر است استفاده کنید.
    Money TextBox\bin\Release\Money TextBox.dll
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی


  30. #70
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    با سلام علاوه بر textboxی که سه رقم سه رقم اعدادو جداو میکنه آیا می شه که برای وارد کردن عدد 120000 ما فقط عدد 120رو وارد کنیم وسه تا صفر رو خودش اضافه کنه یعنی عدد رو با فرمت هزارریال وارد کنه. البته با تعریف فیلد قیمت به شکل decimal(18,3) سه تا صفر تو بانک ا ضافه میشه ولی تو textbox وارد نمیشه امیدوارم منظورمو درست گفته باشم

  31. #71

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    بله این امکان را به راحتی با تغییر سورس می توان قرار داد
    3صفری که فرمودین بعد از ممیز اضافه می شوند و ارزش عددی ندارند
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  32. #72

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    این هم یک نمونه اش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    اين كدروامتحان كنيد:

    int s = 1237;
    Console.WriteLine(s.ToString("0,0"));
    //1,237

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    يابه اين صورت:

    int s = 1237;
    Console.WriteLine(s.ToString("#,#"));
    //1,237

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    البته هردوي اينها يك مثال عام هستند!دوستان گرامي كافي است به هرنوع داده عددي كه نيازدارند اين حالت راتعميم دهند.

  36. #76

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط sasanazizi مشاهده تاپیک
    این هم یک نمونه اش
    نقل قول نوشته شده توسط nathan مشاهده تاپیک
    اين كدروامتحان كنيد:

    int s = 1237;
    Console.WriteLine(s.ToString("0,0"));
    //1,237
    نقل قول نوشته شده توسط nathan مشاهده تاپیک
    يابه اين صورت:

    int s = 1237;
    Console.WriteLine(s.ToString("#,#"));
    //1,237
    نقل قول نوشته شده توسط nathan مشاهده تاپیک
    البته هردوي اينها يك مثال عام هستند!دوستان گرامي كافي است به هرنوع داده عددي كه نيازدارند اين حالت راتعميم دهند.
    با تشکر از تمامی دوستان
    اگر دقت کنید روشهایی که فرمودین یا ضمیمه کردین در نسخه های اولیه MoneyTextBox استفاده شده.
    مثلا استفاده از حالت

    ToString("C");
    یا

    ToString("#,#")
    به دلایل مشکلاتی که این روشها داشتند کنار گذاشته شدند به عنوان مثال استفاده از C برای چاپ ریال باعث قرار دادن آن سمت چپ می شود و یا استفاده از "#,#" به دلیل ایجاد مشکل برای حالت ممیز
    روشهایی که اکثرا در MSDN یا سایتهای غیر فارسی زبان دیگر گفته می شود برای زبان و اعداد انگلیسی به خوبی کار می کند (چون اعداد و حروف از چپ نوشته می شوند) ولی برای زبانهایی مانند فارسی که مشکل راست به چپ کماکان در ویندوز نسبتا وجود دارد این روشها کارساز نیست (و یا می خواهیم ریال در سمت راست اضافه شود)

    برای توسعه سریعتر و بهتر برای رسیدن به یک کنترل مناسب جهت استفاده در برنامه ها لطفا آخرین مثال را توسعه دهید

    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  37. #77

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    با سلام خدمت دوستان و تشکر

    بچه ها ببینید کاری که کرده ام درسته من اول به پروژخ اصلی یک کلاس اضافه می کنم بعد با کپی کردن کلاس این تکس باکس و تغیر فضای نام و این کارها بعد کامپوننتی که در toolbox قرار گرفته را روی فرم می کشم و از آن استفاده می کنم

    اما مشکل
    حالا که می خواهم اطلاعات را به drideview وارد کنم برنامه قفل می شه اما در database اطلاعاتم ذخیره شده

    چه کارکنم که این مشکل به وجود نیاد

  38. #78

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    ... قفل می شه ...
    یعنی چی قفل میشه؟؟؟

    دیباگ کنید ببینید مشکل از کجاس...

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    با تشکر از تمامی دوستان
    اگر دقت کنید روشهایی که فرمودین یا ضمیمه کردین در نسخه های اولیه MoneyTextBox استفاده شده.
    مثلا استفاده از حالت

    ToString("C");
    یا

    ToString("#,#")
    به دلایل مشکلاتی که این روشها داشتند کنار گذاشته شدند به عنوان مثال استفاده از C برای چاپ ریال باعث قرار دادن آن سمت چپ می شود و یا استفاده از "#,#" به دلیل ایجاد مشکل برای حالت ممیز
    روشهایی که اکثرا در MSDN یا سایتهای غیر فارسی زبان دیگر گفته می شود برای زبان و اعداد انگلیسی به خوبی کار می کند (چون اعداد و حروف از چپ نوشته می شوند) ولی برای زبانهایی مانند فارسی که مشکل راست به چپ کماکان در ویندوز نسبتا وجود دارد این روشها کارساز نیست (و یا می خواهیم ریال در سمت راست اضافه شود)

    برای توسعه سریعتر و بهتر برای رسیدن به یک کنترل مناسب جهت استفاده در برنامه ها لطفا آخرین مثال را توسعه دهید

    روشهایی دیگران گفتند استفاده از C و ... درست هست ، شما با تغییر در numberformatinfo همه اینها را می توانید کنترل کنید.

  40. #80

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد جهت نمایش مقادیر پولی

    یعنی چی قفل میشه؟؟؟
    مطنئن هستم که برنامه هیچ مشکل خاصی نداره
    تنها زمانی که از این کلاس استفاده می کنم و برنامه را اجرا می کنم فرم ثابت می ماند و با یک کلیک به حالت not responding می رود ولی تغییرات در پایگاه اعمال می شود

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. textbox توسعه یافته
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 22:34 عصر
  2. محدود کردن textbox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 06:48 صبح
  3. نمایش فیلد های بانک داده در textbox
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 23:07 عصر
  4. اعتبار سنجی textbox و رفتن به فرم دیگر
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 17:25 عصر
  5. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •