نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: آیا برای اجرای تابع date باید چیزی را import کرد ؟

  1. #1

    Tick آیا برای اجرای تابع date باید چیزی را import کرد ؟

    سلام خدمت همه دوستان .
    من یه ماژول دارم که توش یه خط کد زیر نوشته شده :
    year (date
    این برنامه تو سیستم خودم خوب کار میکنه . ولی وقتی برنامه رو تو یه سیستم دیگه اجرا میکنم erorr زیر رو میده :
    cant find project or library
    توی جاوا این مربوط میشه به این که باید قبلا کلاس مربوطه را import کنیم . ولی توی vb زیاد وارد نیستم .
    ممنون از دوستانی که کمک میکنند .
    آخرین ویرایش به وسیله setaresoheilIran : سه شنبه 06 فروردین 1387 در 13:57 عصر

  2. #2
    سلام
    نه date چیزی نمی خواد
    فکر کنم جایی دیگه از برنامتون مشکل ایجاد می کنه
    بعد از هر خط برنامه یک Msgbox بزارید و یک عدد رو نشون بدید تا ببینید دقیقا در کدوم خط مشکل ایجاد شده
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    شما از وی بی 6 استفاده م یکنین یا دات نت ؟

  4. #4
    سلام
    وی بی 6
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_arfaee مشاهده تاپیک
    شما از وی بی 6 استفاده م یکنین یا دات نت ؟
    سلام . VB 6
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_arfaee مشاهده تاپیک
    سلام
    نه date چیزی نمی خواد
    فکر کنم جایی دیگه از برنامتون مشکل ایجاد می کنه
    بعد از هر خط برنامه یک Msgbox بزارید و یک عدد رو نشون بدید تا ببینید دقیقا در کدوم خط مشکل ایجاد شده
    شما فرض کنید یه برنامه هست که فقط یه فرم داره و یک خط برنامه { (year( date } تو form_load .
    خطا هم دقیقاً تو کلمه date هستش و فقط این کلمه select میشه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147
    کدی که دادین رو امتحان کردم مشکلی نداره


    Private Sub Form_Load()
    Me.AutoRedraw = True
    ms = Year(Date)
    Print ms
    End Sub


    فکر کنم مشکل از قالب بندی تاریخ سیستم باشه (که بعیده)

  7. #7
    توابع ویژوال بیسک از داخل فایل کتابخانه ای اون اجرا میشن یعنی وقتی می خواهیین به ساعت دسترسی داشته باشین این کار توسط فایل msvbm60.dll انجام میشه پس میشه گفت که ربطی به وی بی نداره

  8. #8
    سلام
    اینطوری که می گید نمیشه
    اون تیکه برنامتون رو کاملتر بزارید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    نقل قول نوشته شده توسط setaresoheilIran مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان .
    من یه ماژول دارم که توش یه خط کد زیر نوشته شده :
    year (date
    این برنامه تو سیستم خودم خوب کار میکنه . ولی وقتی برنامه رو تو یه سیستم دیگه اجرا میکنم erorr زیر رو میده :
    cant find project or library
    توی جاوا این مربوط میشه به این که باید قبلا کلاس مربوطه را import کنیم . ولی توی vb زیاد وارد نیستم .

    ممنون از دوستانی که کمک میکنند .
    سلام
    ریفرنس برنامتون رو چک کنین احتمالا از یک کتابخانه استفاده شده که باید تو برنامتون ایمپورت بشه

  10. #10
    یک سوال که باید اولش م یپرسیدم
    رو اون سیستمی که برنامه رو اجرا م یکنید و خطا میده
    شما رو اون سیستم برنامه اگزه رو اجرا می کنید ؟ یا از داخل محیط وی بی برنامه رو اجرا م یکنید ؟

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_arfaee مشاهده تاپیک
    یک سوال که باید اولش م یپرسیدم
    رو اون سیستمی که برنامه رو اجرا م یکنید و خطا میده
    شما رو اون سیستم برنامه اگزه رو اجرا می کنید ؟ یا از داخل محیط وی بی برنامه رو اجرا م یکنید ؟
    فایل اجرایی مشکل نداره . فقط از داخل vb اجرا نمیشه .
    حالا متوجه شدم که فقط با این برنامه مشکل داره . چون یه پروژه جدید باز کردم و یک فرم جدید و توی (فرم لود) نوشتم :
    year(date) 'E
    و اجرا کردم . error نداد . برگشتم تو پروژه قبل و کل کد های محتوای فرم قبلی را پاک کردم تا فقط کد بالا باقی بمونه دیدم error میده . دیگه دارم گیج میشم . مطمئنم گیر خیلی کوچیکی داره که وقتی حل بشه خنددار میشه

  12. #12
    سلام
    یک مشکلی هست که من توی ادیتور ویژوال بیسیک زیاد بهش برخورد کردم

    گاهی کاراکتر 255 که دیده نمیشه و جایی هم اشغال نمی کنه بین حروف ما درج میشه و باعث ایجاد مشکل میشه

    شما یک بار کل خط رو پاک کنید و دوباره بنویسید ببینید مشکل حل میشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
    سلام
    ریفرنس برنامتون رو چک کنین احتمالا از یک کتابخانه استفاده شده که باید تو برنامتون ایمپورت بشه
    سلام
    خوشبختانه مشکل من حل شد ولی متأسفانه دلیلشو نفهمیدم . فقط میگم چیکار کردم .امیدوارم دوستانی که تجربه دارند دلیلشو بگویند ما هم بفهمیم.
    من اول رفتم تو Refrences و تیک همه را زدم . (خیلی کار سختی بود ) وقتی ok کردم یه پیغام خطا داد که من نخوندم و ok کردم . دوباره رفتم تو رفرنس دیدم بجز تقریبا 20 تیک اول ، تیک بقیه پاک شده و تیک نداره . برنامه را اجرا کردم و دیدم که اجرا شد .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994
    چرا این کارو کردی بابا
    حالا اگر آمار دقیق داده باشی باید 20 تا DLL با برنامت باشه چون بدون اونا دیگه ران نمیشه
    Refrences که الکی نیست بری علی شیر خدایی تیک بزنی

    بدشم چرا از Date استفاده کردی؟؟
    اگر تاریخ الان رو بخوای باید بزنی

    Year(Now)

تاپیک های مشابه

  1. Date
    نوشته شده توسط rasool saadat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 11:20 صبح
  2. تابع date
    نوشته شده توسط farah در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 09:38 صبح
  3. کمک در مورد توابع Date اس کیو ال و پی اچ پی
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 20:28 عصر
  4. Date
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 11:07 صبح
  5. سئوال فوری در رابطه با کامپوننت تاریخ شمسی sh date
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 22:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •