نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجو در بانک به صورت کارکتر به کارکتر

  1. #1

    Tick جستجو در بانک به صورت کارکتر به کارکتر

    با سلام
    من میخوام در برنامه ، در بانک sql 2000 جستجو کنم و برای این جستجو میخوام که بر اساس کاراکتر باشه (یعنی وقتی که من حرف ی را در textbox وارد کردم در datagird یا در text box تمامی اسمهای که حرف اول آن ی است را نشان دهد به همین ترتیب حروف بعدی را هم همین حالت باشد بعنوان مثال میخواهیم بر اساس نام ، نام یاسر را جستجو کنیم اول حرف ی بعد حرف الف بعد حرف س بعد حرف ر که با زدن هر کدام از این حروف تمامی نامهای که این حروف در آن وجود دارد را نمایش دهد )

  2. #2
    از دستور sql زیر در event chang textbox استفاده کنید
    "'%"& select * from tblname wher name like='%" & text1.text
    آخرین ویرایش به وسیله fereshtehrahimi : پنج شنبه 08 فروردین 1387 در 19:20 عصر

  3. #3
    سلام
    با تشکر از راهنمایی شما اگه بخوایم نتیجه جستجو رو در datagird یا در list view نمایش بدیم چطوری میشه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    مشکل در آینده

    سلام. ممکنه به یه مشکل در آینده بر بخوری و اون اینه :
    مثلا توی فیلد نام دو تا اسم به اسم یاشار و یاسین داشته باشی. اما وقتی در TextBox وارد می کنی "ی" هیچ نتیجه ای رو بهت نشون نده. چون حرف ی و بعضی حروف فارسی بیشتر از یک ردیف توی کاراکترست Unicode دارن و ممکنه "ی" با یک کد ذخیره شه و با کد دیگه جستجو که اونوقت این مشکل پیش میاد( در صورتی که رکورد ها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه بره یا اینکه فایل KBDfA.DLL رو عوض کنی ) . پس پیشنهاد می کنم این فایل KBDFA.DLL رو قبل از ورود رکورد ها توی پوشه System32 جایگزین کن و هرجا خواستی از رکوردها استفاده کنی اینو همونجا هم جایگرین کن که ب این مشکل یهو بعد از ورود 10000 رکورد برنخوری.

    برای جایگزینی این فایل باید اینکارو توی Safe Mode ویندوز انجام بدی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740
    اگه بخوایم نتیجه جستجو رو در datagird یا در list view نمایش بدیم چطوری میشه
    باید توی event اه KeyUp اه TextBox ات این کد رو وارد کنی :


    Dim DS AsNew DataSet
    Dim Result AsNew DataTable("Result")
    DS.Tables.Add(Result)
    Dim Query AsString = "Select * from Customers where Name like N'%" & TextBox1.Text & "%'"

    Dim Conn As new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Northwind;Integrated Security=True;")
    Dim SDA As New SqlDataAdapter(Query,Conn)
    SDA.Fill(DS,"Result")
    DGV1.DataSource = DS 'DataGridView
    DGV1.DataMember = "Result"


    اون N عزیر هم به خاطر Unicode هست.
    آخرین ویرایش به وسیله reza6384 : شنبه 17 فروردین 1387 در 10:47 صبح

  6. #6
    سلام
    با تشکر از شما خیلی ممنونم حسابی بکارم اومد
    اما یه سوال دیگه : حالا اگه بخوام این جستجو کردن رو طوری به کار ببرم که بتونم بعنوان اولین فرم برنامه از کابر برنامه روز عبور و کلمه عبور بخوام که در صورت درست بودن اجازه استفاده از مراحل دیگر برنامه رو بده.
    باتشکر از کمک قبلی شما دوستان .

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط fereshtehrahimi مشاهده تاپیک
    از دستور sql زیر در event chang textbox استفاده کنید
    "'%"& select * from tblname wher name like='%" & text1.text

    با سلام
    این خط رو به چه صورت باید در قسمت event change textbox وارد کنم؟

  8. #8
    سلام
    من از این کد در ویبی استفاده کردم
    ایمیلتان را برام بزارید تا برنامه را برایتان میل کنم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ایران و عربستان
    سن
    40
    پست
    189
    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    باید توی event اه KeyUp اه TextBox ات این کد رو وارد کنی :


    Dim DS AsNew DataSet
    Dim Result AsNew DataTable("Result")
    Dim Query AsString = "Select * from Customers where Name like N'%" & TextBox1.Text & "%'"

    Dim Conn As new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Northwind;Integrated Security=True;")
    Dim SDA As New SqlDataAdapter(Query,Conn)
    SDA.Fill(DS,"Result")
    DGV1.DataSource = DS 'DataGridView
    DGV1.DataMember = "Result"


    اون N عزیر هم به خاطر Unicode هست.
    __________________________________________________ _______________


    مشتی پدرم درآمد ولی این کد کار نکرد
    یک کاری بکن
    جون هرکی که دوست داری
    کمکم کنید
    m232007@yahoo.com

  10. #10
    از این مثال استفاده کنید حتما جواب می دهد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    معذزت

    سلام. ببخشید، یک خط کد رو جا انداخته بودم :


    DS.Tables.Add(Result)


    نوشته ام رو اصلاج کردم.
    با تشکر از توجهتون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740
    نقل قول نوشته شده توسط hassan_123 مشاهده تاپیک
    سلام
    با تشکر از شما خیلی ممنونم حسابی بکارم اومد
    اما یه سوال دیگه : حالا اگه بخوام این جستجو کردن رو طوری به کار ببرم که بتونم بعنوان اولین فرم برنامه از کابر برنامه روز عبور و کلمه عبور بخوام که در صورت درست بودن اجازه استفاده از مراحل دیگر برنامه رو بده.
    باتشکر از کمک قبلی شما دوستان .
    شما باید یک فرم Login برای برنامتون استفاده کنید. من فرم login برنامه خودم رو اینجا گذاشتم البته با یک سری حذفیات . فقط توی کلاس BestFunctions :


    Function ConnectionString() AsString
    Dim Connect AsString = "Data Source=.;Initial Catalog=MyDatabase;Integrated Security=True"
    Return Connect
    EndFunction


    به جای MyDataBase اسم Database خودتون رو بنویسید. توی Database اتون یک جدول به نام Users با فیلدهای UserName و Password ایجاد کنید و UserName رو هم کلید جدول کنید.

    اگه کمی یا کاستی داره ببخشید، فقط یه مثال ساده است که ببینید باید چجوری درستش کرد. اگر هم سوالی داشتید بپرسید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740
    ببخشید، فایلش جا موند و با ویرایشگر هم نتونستم دیگه Attach کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •