نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چطور میتونم صفحه را با کد رفرش کنم اونم چند بار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    Tick چطور میتونم صفحه را با کد رفرش کنم اونم چند بار

    من میخوام یک صفحه رو با دستور رفرش کنم
    فرض کنید با کلیک شدن یک باتون یک بار خود صفحه به صورت خودکار لود میشه و من میخوام یک بار دیگه بدون دخالت کاربر صفحه رفرش بشه
    لطفا کمک کنید

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129
    چطوری باید تنظیمش کنم

  4. #4
    دوست من!
    وقتی به شما سر نخی داده میشه، سعی کنید با پشتکار و تلاش خودتون اون رو طی طریق کنید تا به نتیجه برسید.
    برای بنده ساده ست که آماده ترین لقمه ی ممکن رو در اختیار شما قرار بدم اما تمامی سعی بنده این هست که کد در اختیار کسی قرار ندم و افراد رو ترغیب به پیدا کردن جواب سوالشون توسط خودشون کنم.
    حقیقتا جواب کاملی به شما دادم... متاسفانه توانایی بنده در همین حد هست.

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129
    حداقل بگید کجا باید بنویسم
    من هرجا مینویسم خطلا میگیره اصلا انگار نمیشناسه این کد رو

  6. #6
    ببینید دوست من
    شما باید یکم با جاوا اسکریپت آشنا بشید
    دستوری که جناب راد فرمودند یک دستور جاوا اسکریپت هست که از سمت کلاینت صفحه رو به صفحه دلخواه شما هدایت می کنه
    این کد رو داخل تگ script پایین صفحه بنویسید :


    <script>

    document.location.href='http://yoursite.com';

    </script>



    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129
    ببخشید من اسکریپ نویسی بلد نیستم اما وقتی این کد رو تو صفحه قرار میدم اون صفحه رو رفرش نمیکنه بلکه دوباره باز میکنه من این کار رو میتونم با دستور request این کار رو انجام بدم یعنی صفحه رو درخواست کنم
    اما سوال من این نبود من میخوام صفحه بدون درخواست شدن مجدد ،رفرش بشه
    یه جورایی مثل اینکه دستورات توش دوباره اجرا بشن

  8. #8
    آقا میشه بگی میخوای چی کار کنی؟
    شاید تونستم کمکت کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    <meta http-equiv="refresh" content="600">

    من این رو بلد نبودم تو google search کردم.شما هم که بلدی تو google سرچ کنی!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129
    من این کد رو دارم اما نمیدونم کجا باید استفاده کنم ..میشه بگید کجا باید بنویسم
    من ادم تنبلی نیستم اما با کد های اسکریپ مشکل دارم
    میشه بکید چی جوری این کد رو داخل یک باتون قرار بدم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476
    عزیز دل ! جای این کد توی باتن نیست بلکه جای این تگ توی تگ <head> صفحه هست که باعث میشه صفحه شما هر 600 ثانیه رفرش بشه .
    من فکر میکنم نتونستی منظورت رو خوب بگی. سعی کن بهتر بگی تا دوستان کمک کنن.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406
    یکم میگشتی پیدا میکردی
    بگذریم
    این کدو که نوشتمو داشته باش
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>New Page 10</title>
    <style>
    #iframe{width:100%;height:100%;}
    </style>
    <script>
    function refreshpage() {
    document.getElementById("refresh").innerHTML = "<iframe src='http://website.com' ></iframe>"
    window.setTimeout('refreshpage();',3000);}
    </script>
    </head>
    <body onload="refreshpage();">
    <div id="refresh"><iframe id="iframe" src="http://websit.com" ></iframe></div>
    </body>
    </html>

    توی کد بالا اگه نگاه کنی توی تگ body
    onload="refreshpage();"

    این کد تابع بازگشتی جاوا اسکریپت refreshpage فراخوانی میکنه
    و تابع هم کدو iframe میگذاره توی div بعدشم به وسیله این کد
    window.setTimeout('refreshpage();',3000);

    بعد سه ثانیه دوباره صفحه شما رفرش میشه
    میتونی تابعرو با کلیک فراخوانی کنی و هر جوری که دلت بخواد
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan2007 : یک شنبه 11 فروردین 1387 در 00:21 صبح دلیل: s

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129
    اقا خدا عمرت بده .....دیگه داشتم نا امید میشدم
    حالا یه سوال چه طوری میتونم این تابع جاوا رو از داخل asp.net و داخل رویداد کیلیک باتون احضار کنم
    یه درخواستم داشتم گلم .اگه منبع مفیدی درباره نوشتن رویداد ها به وسیله جاوا و یا ویبی اسکریپ داری لطف کن بزار تا ما مبتدی ها از اون استفاده کنیم
    بازم ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406
    با این کد

    <inputid="Button1"type="button"value="button"onclick="refreshpage();"/>

    این کدم با شبیهش توی کدهای بالا عوض کن

    document.getElementById("refresh").innerHTML = "<iframe id='iframe' src='http://website.com' ></iframe
    >"

    کتاب هم متاسفانه سراغ ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan2007 : یک شنبه 11 فروردین 1387 در 01:21 صبح دلیل: ی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •