این مقاله کمی با سرعت نوشته شده، بنابراین نمیتونه بدون اشکال باشه.
از دوستان خواهش می کنم اشکالات اون رو به من برگردون تا در سرعترین زمان ممکن اصلاح بشه. امیدوارم برای دوستان بی تجربه در این زمینه مفید باشه.
تشکر.
این مقاله کمی با سرعت نوشته شده، بنابراین نمیتونه بدون اشکال باشه.
از دوستان خواهش می کنم اشکالات اون رو به من برگردون تا در سرعترین زمان ممکن اصلاح بشه. امیدوارم برای دوستان بی تجربه در این زمینه مفید باشه.
تشکر.
آقا یک سوال عجیب داشتم! بعد از unzip کردن یک فایل docx (یک x آخرش داره) رو میده، این فایل رو با چه برنامه ای میشه باز کرد!؟
با سلام و با تشکر از مقاله خوبتون . عرض کنم که فایل های docx توسط Office 2007 یا بهتر بگم توسط Word 2007 باز می شوند .
(Word هم با کلاس شده . مثل aspx که فایلهای ASP.net است )
حق با جناب Chabok هست، به نظر میاد ورژن من یکم بالاست.
اگر نتونستید بازش کنید بگید تا با ورژن 2003 ست کنم.
بهتر میشه اگه با ورژن 2003 بذاری
من میخوام یه دیتا بیس که برنامم ازش استفاده میکنه رو اضافه کنم کجا میتونم اضافه کنم
setup Project ویژوال استودیو این کار را انجام نمی دهد. شما می توانید از دیگر برنامه های ستاپ ساز نظیر Install shield استفاده کنید.
اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.
من هم مشکل اصلیم تو ساخت ست آپ برای پایگاه داده ست البته تا حالا با install shield کار نکردم از چندین نفر هم در این مورد پرسیدم گفتند خود install shield هم در این مورد مشکل داره میشه دقیقا بفرمایید چطور باید این کار رو در install shield انجام بدم ؟
لطف می کنید اگه راهنماییمون کنید منم همین مشکلو دارم
سلام
منم مشکلم در اضافه کردن ذیتا بیس( SQL Standard )هست، میخوام طوری باشه که وقتی فایل setup در سیستم مقصد اجرا میشه، خودش دیتابیس را Attach کنه و لازم نباشه که کاربر هیچ کاری در ارتباط با دیتا بیس انجام بده و اگر هم SQL روی سیستم مقصد نصب نباشه خود فایل setup امکانات لازم جهت استفاده از دیتا بیس را در سیستم مقصد نصب کنه.
یک تاپیک هم با همین عنوان ایجاد کرده بودم ولی به نتیجه نرسید.
سلام
بر شما اگه یادم باشد حضورتان گفتم نصب فایل بانک اطلاعاتی همراه با فایل exe امکان پذیر است و مشکل خواصی در اجرای ان و نصب ان در کامپوپیوتر هدف نخواهید داشت
سلام.
يكي بگه راه حل اين مشكل چيه.منم همين مشكلو دارم.
سلام من آرمان شفیعی هستم .سورس attach کردن dbرو گذاشتم برات
آقا آرمان ممکنه بپرسم این سورس که گفتی کجاست؟؟؟
چجوری از این طریق یه shortcut بسازم برای برنامه ام؟
من که به نتیجه ای نرسیدم....
من باویژوال استدیو2008 یه آزمون گیر نوشتم و میخام واسه این برنامه فایل نصب بسازم طوری که روی کامپیوتر مقصد لازم به برنامهSql enterpris managaeer نباشه ومثل سایر برنامه هاخودش به دیتابیس متصل شه و کاربر هیچ کاری نکنهه....ممنون میشم عزیزان
آره منم همین مشکل رو دارم ای بابا یعنی هیچکی نیست که بدونه؟!!!!!!!!!!!!!
فهمیدم....
من از sql express استفاده کردم و کاملا مشکلم حل شد...
شنیدم .... sql express محدودیت خاصی ندارد : مثلا تو شبکه کار میکنه یا تا حجم خاصی بیشتر رشد نمیکند ....
من بالاخره مشکلو حل کردم یه سری مراحل جدید برای setup پیدا کردم که جواب میده
اگه هنوز مشکل دارید بگید تا براتون بذارم
خانم هستی شما دقیقاکجامشکل دارید...یکم توضیح بدید
من از روش های موجود تو خود visual studio استفاده کردم که آخر سر هیچ کدوم فایل setup که درست کرده بود بعد نصب کار نمی کردن الانم install shield نصب کردم ولی نرم افزار باز نمی شه error می ده اصلا درست نمی شه اگه می شه شما روشی که استفاده کردین کامل توضیح بدین ممنون.
ببینم شماپیش نیازهای برنامتون رو تیک زدید؟
این مقاله رو یه نگاه بندازید
اگه با2010کارمیکنی حتما windows installer4.5 روتیک بزن
بله من اونو تیک زدم ومشکلی نداشتم.چطورمگه؟
سلام بخشید من یه مدت نبودم من از vs 2008 استفاده می کنم مشکلمم حل کردم ممنون.
راستشوبخاید بخاطرهمین دردسرها من ویژوال استادیو2008 نصب کردم
برنامه رو تحت فریم ورک2یا3.5مینویسم دیگه مشکلی هم نداره
ok ممنون فک کنم منم دیگه همین کارو باید انجام بدم چون واقعا خسته شدم
من یه برنامه با visual studio نوشتم که از پایگاه داده اکسس استفاده می کنه و با روش publish براش setup درست کردم ولی اجرا نمی شود و ارور می ده که دیتابیس رو پیدا نمی کند, اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
دوستان يه سوال كوچيك داشتم من بايد براي ستاپ توي vs2010 كدوم گزينه هارو تيك بزنم؟؟ مشكل منم همون مشكل ehsan446 هستش كه پيغام update ميده ولي من رنامه رو با vs2010 نوشتم و خيلي طولانيه نميتونم ريسك كنم و vs2008 نصب كنم ميشه يه راهنمايي كنيد ممنون