یه دونه رکورد داخلش هست ولی چرا نشون نداد نمیدونم.
شما کدهای ci رو بزارید یه نگاه بندازم
همچنین شاید دیتابیس رو اشتباه ست کردید
مثلا یدونه دیتابیس ساختید به این cms بعد یکی دیگه cms2 و موقع ست کردن به ci اونی رو ست کردید که توش دیتا نیست
تشکر بابت پاسختون
$db['default'] = array(
'dsn' => '',
'hostname' => 'mysql:host=localhost;dbname=news20p',
'username' => 'root',
'password' => '',
'database' => 'news20p',
'dbdriver' => 'pdo',
'dbprefix' => 'tbl_',
'pconnect' => TRUE,
'db_debug' => TRUE,
'cache_on' => FALSE,
'cachedir' => '',
'char_set' => 'utf8',
'dbcollat' => 'utf8_general_ci',
'swap_pre' => '',
'encrypt' => FALSE,
'compress' => FALSE,
'stricton' => FALSE,
'failover' => array(),
'save_queries' => TRUE
class Post extends CI_Controller
{
function index()
{
$this->load->model('postmodel');
$posts=$this->postmodel->getAllPost();
echo "<pre>";
print_r($posts);
}
}
class Postmodel extends CI_Model
{
function __construct()
{
parent::__construct();
}
function getAllPost()
{
return $this->db->get('post');
}
}
روی ومپ سرور در ویندوز8.1 دارم تست میکنم.
سلام. چرا کد زیر برای pagination کار نمیده؟ اشکال کارمو توضیح بدین لطفا
کنترلر
public function index(){ $this->load->library('pagination'); $this->load->model('user_model');
$config['base_url'] = base_url().'/index.php/user/page'; $config['total_rows'] = $this->user_model->get_users_count(); $config['per_page'] = 1; $config['uri_segment'] = 4; $page = ($this->uri->segment(4))?$this->uri->segment(4):0; $config['first_link'] = 'First'; $config['last_link'] = 'Last'; $this->pagination->initialize($config);
$data['result'] = $this->user_model->get_all($config['per_page'],$page]); $data['link'] = $this->pagination->create_links();
$this->template->load('users/index', array('users'=> $data)); }
مودل
public function get_all($limit,$start){ return $this->db->get('users', $limit, $start)->result_array(); }
public function get_users_count(){ return $this->db->count_all('users'); }
سلام
ببخشین دوستان میشه پاسخ بدین بهم؟ میدونم بد موقع است و مشغول عید دیدنی اید.
منم نسخه 2.2.1 رو هم دانلو کردم و با اون کار کردم اما بازم مشکل دارم و رکورد نشون نمیده مینوسه 4 تا رکورد داخلشه اما خب نشونشون نمیده کهCI_DB_pdo_result Object
(
[num_rows] => 4
[conn_id] => PDO Object
(
)
[result_id] => PDOStatement Object
(
[queryString] => SELECT *
FROM tbl_post
)
[result_array] => Array
(
)
[result_object] => Array
(
)
[custom_result_object] => Array
(
)
[current_row] => 0
[row_data] =>
)
با سلام خدمت اساتید محترم ...
میخواستم توسط ایجکس فایلی رو در کدایگنایتر آپلود کنم ...
اما هیچکدوم از روش ها جواب نداد ...
نمونه کد های زیادی رو هم امتحان کردم هیچکدوم پاسخگو نبودند ...
اگه کسی میتونه کمک کنه ...
یه هفتست درگیرشم ...
با تشکر ...
در لینک زیر روش ساختن یک فایل منیجر برای کدایگنایتر رو توضیح دادم + لینک دانلود کدها هم آپلود اجکس هست و هم فایل تری و ...
http://www.webolar.com/blog/blog/ite...niter-elfinder
طراحی سایت
سلام خدمت دوستان
من می خواستم چنین دسته بندی با CIپیاده سازی کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید
دیتا بیسش رو می دونم چطوریه ولی طرز پیاده سازی رو نمی دونم!!
خیلی ممنون
متوجه منظورتون نمی شم ، منظور از طرز پیاده سازی چی هست ؟ ، برای دیتابیش از پرنت استفاده می کنی ؟
طراحی سایت
بله یعنی نمی دونم چطوری برنامه رو بنویسم والد ها رو میتونم بنویسم ولی فرزند ها رو نمی تونم
آخرین ویرایش به وسیله reza_alie : سه شنبه 09 تیر 1394 در 20:15 عصر
تابع recursive (بازگشتی) باید استفاده کنی، یعنی ابتدا والد رو چاپ می کنه، بعد دنبال فرزند می گرده، فرزند مجددا اگر والد باشه دوباره وارد تابع می شه، این تا ان بار تکرار می شه... اگه حلش کردی که خوب، اگه نه ساختار دیتابیست رو بده امشب کدش رو برات می نویسم
طراحی سایت
0یعنی والده
title parentid id آموزشی 0 1 آموزش فتوشاپ 1 2 آموزش برنامه نویسی 1 3 دانلود 0 4 مقاله 4 5 فیلم 4 5 .... ... ..
خیلی ممنون
خوب من به جای ساخت دیتابیس از یک آرایه استفاده می کنم و به اجای لیست از عدد استفاده می کنم... تابع buildTree يک آرایه می سازه که والد و فرزند رو به شکل منظمی تبدیل می کنه یعنی هر والد فرزندهای خودش رو در المان children داره و ... و تابع printTree آرایه ساخته شده توسط تابع buildTree را چاپ می کنه ، که شما اگر می خواین برای منو به کار ببرین این تابع رو دستکاری کنید و به جای $w و $q از <ul> و <li> استفاده کنید.
از اینجا می تونین هم کد رو دانلود کنید و هم خروجی رو ببینین http://ideone.com/D3VrZGکد HTML:$datas=array( array( 'id' => 1, 'title'=>'book1', 'parentid'=>0 ), array( 'id' => 2, 'title'=>'book2', 'parentid'=> 1 ), array( 'id' => 3, 'title'=>'book3', 'parentid'=> 2 ), ); function buildTree($data,$prID=0,$q=NULL){ $branch = array(); foreach ($data as $key => $element) { $bool=!array_key_exists($element['parentid'], $data) && !$q; if($element['parentid']==$prID || $bool){ $children = buildTree($data, $element['id'],TRUE); if ($children) { $element['children'] = $children; } $branch[] = $element; } } return $branch; } function printTree($branch,$space=-1,$w=''){ $q=0; if($w != ''){ $w=$w.'-'; } foreach ($branch as $value) { //$i=$space; $q++; echo $w.$q.'-'.$value['title']."<br>"; if(isset($value['children']) && is_array($value['children'])){ $i=$i++; printTree($value['children'],$i,$w.$q); } } } $ndata=buildTree($datas); printTree($ndata);
طراحی سایت
برنامه نویس حرفه ای Php ، مسلط به MVC و HMVC نیاز هست، برای یک کار عاالاللی با مزایای عالللی، لطفا اگر کسی علاقه داشت به ایمیل من پیام بده، ممنون
jfaroughi@gmail.com
طراحی سایت
سلام دوستان روز خوش من طبق فیلم ها برای ساخت لاگین با استفاده از session جلو رفتم منتها با این ارور مواجه میشم The Encrypt library requires the Mcrypt extention ممنون میشم راهنمایی کنید
برای php باید mcrypt رو فعال کنی در لینوکس این طور فعال می شه،
sudo apt-get install php5-mcrypt
sudo a2enmod php5-mcrypt
از ویندوز هم اطلاعی ندارم، یه ماژول پی اچ پی هست که باید نصب کنی و فعال
آخرین ویرایش به وسیله jfaroughi : سه شنبه 08 اردیبهشت 1394 در 11:19 صبح
دوستان اگر پرسش و یا سوالی در زمینه Php و فریم ورک هاش داشتن می تونن در سایت نت یار قرار بدن ، سریعا پاسخ می دم ... موفق باشید
http://www.netiar.ir
سلام آقا مهرداد
لینک دانلود فیلم ها تو پست یک کار نمی کنن از سایتمکتب خونه هم نمی خوام دانلود کنم چون کیفیت خیلی پایینی دارن
لطفا لینک ها رو تصحیح کن
ممنون
این کار رو کردم اما اونا هم دقیقا با همون کیفیت موجود در سایت مکتب خونه اس
سلام,
در قسمت مدیریت کاربران یک فیلد برای photo اضافه کردم و کد آپلود و ذخیره تصویر را نوشتم. میخوام شرط بنویسم که اگه کاربر عکس آپلود کرده بود از دیتابیس فراخوانی بشه و نمایش بده. در غیر اینصورت یک عکس پیش فرض که مد نظرم هست بنمایش در بیاد
میشه کمک کنید قسمت اولشو بنویسم؟ ( از دیتابیس عکس همان کاربر نمایش داده بشه )
شما یک پوشه برای ذخیره عکس کاربران داشته باشین و یک فیلد در دیتابیس که اسم فایل پروفایل کاربر هست
هر کاربری که عکس رو آپلود میکنه ابتدا توی مسیر مخشص ذخیره میکنید و بعد اون فیلد رو با نام فایل پر میکنید
در موقع نشان دادن پروفایل اگر فیلد عکس پروفایل پر باشه اون عکس رو نمایش میدید در غیر این صورت عکس پیشفرض نمایش پیدا میکنه.
با سلام
آقا مهرداد عزیز , میخواستم بخاطر زحمتی که کشیدید و ویدئوی آموزشی کدایکنایتر رو آماده کردید از شما تشکر کنم واقعا ممنونم.
با تشکر
علی
آخرین ویرایش به وسیله amiralifk@yahoo.com : پنج شنبه 14 خرداد 1394 در 17:39 عصر دلیل: مشکلم حل شد
با سلام آقا مهرداد عزیز
به نوبه خودم خیلی ممنون و سپاسگذارم از وقتی که صرف میکنید و زحمتی که میکشید برای آموزش و ارتقائ سطح علمی دوستان. امیدوارم سلامت و موفق باشید
اگر امکان داشته باشه من هم علاقمند هستم که فریم ورک یی رو یاد بگیرم و نحوه آموزش شما را هم دوست دارم چون که ساده و روان توضیح میدهید
با تشکر و احترام
علی
سلام من با قسمت 21 جایی که قرار هست پست ویرایش بشه و بخشی که باید کتگوری حذف شه مشکل دارم ارور:
Error Number: 42S22/1054
Unknown column 'psot_id' in 'where clause'
DELETE FROM `tbl_post_category` WHERE `psot_id` = '4'
Filename: G:/xampp2/htdocs/CodeIgniter3/admin/application/models/postcategory_model.php
Line Number: 19
درضمن پست ای دی شماره 4 هم داخل جدول وجود داره و از کدایگنایتر نسخه 3 استفاده میکنم
------
حل شد باید کمی بیشتر دقت میکردم اشتباه تایپی در قسمت psot_id
آخرین ویرایش به وسیله lakset : جمعه 15 خرداد 1394 در 14:54 عصر دلیل: حل شد
با سلام . من چند وقته تاپیک رو دنبال نکردم . در مورد آموزش yii ، میخواستم بدونم آماده شد ؟ اگر بله لینکش رو لطفا میزارید
سلام
فیلمها در حال آماده سازی هست
فصلها بصورت زیر هستن
- آماده سازی محیط توسعه
- شروعی سریع در yii2
- مفاهیم پایه و کانفیگهای yii2
- دیتابیس و مدل
- فرمها و view
- امنیت
- کش
- وب سرویس با yii2
- تست و باگ
تا فصل ۴ فیلمها آماده شده. یعنی بیشتر کار یا ۵۰درصدش آماده هست
انشاءالله تا آخر ماه مبارک رمضان آپلود میشه.
اماده که شد ما رو بی خبر نزار ... گرچه یه کم دیر شد ولی خالی از لطف نیست ادم نگاه کنه و ممنون بخاطر زحماتت ...
سلام
خیلی ممنون بخاطر زحمتی که میکشید برای تهیه ویدئوی آموزشی yii و حتما این سری از ویدئوهای شما با کیفیت تر و بهتر ارائه میشه.
دستتون درد نکنه ... مجموعه کدایگنایتر که خیلی روان و خوب توضیح داده شده بود . برای دیدن مجموعه ی yii هم مشتاقیم ...
بی صبرانه منتظر yiiشما هستیم
سلام
من طبق ویدیو آموزشی آپلودم رو درست کردم اما حالا می خوام تو فرمم 2 تا آپلود داشته باشم که یکی عکس و دیگری یه فایل pdf رو آپلود کنه.
می خواستم راهنماییم کنید.
از راهنمای زیر استفاده کنید
http://stackoverflow.com/questions/1...odeigniter-2-0
سلام
بازم یه سول دیگه
من دسته بندی مطالبم رو تو دیتابیس به صورت : ID NAME PARENT درست کردم
حالا می خوام دسته بندیم رو توی یک لیست باکس نشون بده به طوری که اول شاخه اصلی یا همونی که parent صفره بعد زیرش فرزنداش و زیر هر فرزند هم فرزند هر فرزند. (نمیدونم تونستم درست بگم یا نه ولی چیزی شبیه انتخاب مجموعه در جوملا ).
لطفا راهنمایی
سلام دوستان کسی اینجا مسلط به کدایگنایتر هست که بتونه یه پروژه ای برام انجام بده ؟
ممنون میشم شماره تماس بدید