دوستان سؤالتون رو در این زمینه ها که به ندرت اتفاق میفته و کسی اطلاعی برای پاسخ بهتون رو نداره با تایپ به زبان انگلیسی در گوگل سرچ کنید و پاسخ رو در سایت stackoverflow.com میتونین مشاهده کنین.سایت کارآمدیه تو زمینه ی مشکلات در برنامه نویسی اندروید
دوستان سؤالتون رو در این زمینه ها که به ندرت اتفاق میفته و کسی اطلاعی برای پاسخ بهتون رو نداره با تایپ به زبان انگلیسی در گوگل سرچ کنید و پاسخ رو در سایت stackoverflow.com میتونین مشاهده کنین.سایت کارآمدیه تو زمینه ی مشکلات در برنامه نویسی اندروید
باسلام
می خواستم بدونم چطوری میشه توان رو نوشت، مثلا (a/140) به توان 1.852؟
باتشکر
باسلام
جذر با فرجه مثلا 3.78 چه جوری باید نوشت؟چون sqrt فقط واسه فرجه 2 جواب میده.
باتشکر
با سلام
برای رند کردن یک عدد تا 3 رقم اعشار چیکار باید کرد؟
ممنون
سلام آموزشتون عالیه
سلام دوستان
من تازه شروع کردم .اسم خودمو هنوز اندروید نویس نمیتونم بزارم
پس از ایجاد پروزه تو محیط ایکلیپس با خطایی مواجعه میشم که دلیلش و نمیدونم ؛
در ابتدا کار api 7 انتخاب کردم.
از محیط بهمراه خطاها عکس گرفتم پیوست میکنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوست عزیزhttp://www.code-academy.ir
شما می تونین از سایت زیر ابزارها و آموزش های مورد نیاز رو دانلود کنید
لینک دانلود و آموزش نصب ابزارهاhttp://code-academy.ir/DownloadTools.aspx
لینک آموزش جاوا مقدماتی (پیشنیاز)http://code-academy.ir/BeginningJavaPackage.aspx
لینک آموزش برنامه نویسی اندروید مقدماتیhttp://code-academy.ir/BeginningAndroidPackage.aspx
سلام دوستان
دنبال یه فایل setup، pack فایل zip یا چیز دیگه هستم که تمام ملزومات برنامه نویسی اندروید رو نصب و کانفیگ کنه
من فقط jdk رو تونستم راحت نصب کنم :(
سلام خدمت دوستان گرامی
من اکلیپس را نصب کردم با همه موارد حالا موقع ساخت پروز] در مرحله آخر خطا تم بهم میده چیکار کنم
ممنون میشم پاسخ بدید
کد HTML:[2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:35 - gh]
سلام من میخوام برنامه درست کنم ولی برنامه نویسی رو نمیدونم به نظرتون بدون رفتن به کلاس های اموزشی چطور میتونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و برنامه بنویسم ؟ممنون
آخرین ویرایش به وسیله takad53 : جمعه 11 اردیبهشت 1394 در 20:25 عصر
بدون رفتن به کلاس نمیشه
چرا که نشه!؟
من خودم هیچ کلاسی نرفتم!!!
الانم هیچی بلد نیستم!!!
شوخی کردم!
با خوندن کتابهای اولیه و دیدن ویدیوهای آموزشی متفاوتی که توی نت هست میتونید یاد بگیرید.
اما اول از جاوا شروع کنید و با مباحث شی گرایی آشنا بشید وگرنه حسابی ویدیوهای برنامه نویسی آندروید کلافه تون میکنه!
پس اول جاوا یاد بگیرید .
بعدش برید سراغ ویدیوهای آموزش مبتدیان
بعدش هم کم کم کد نویسی رو همزمان با دیدن ویدیوها شروع کنید
اینطوری از هرچی کلاسه بهتر یاد میگیرید!
فقط شروع کنید ، نترسید. چیز سختی نیست که نشه یادش گرفت.
موفق میشید
سلام وممنون از راهنمایی شما
من ADT bundle رو دانلود کردم توی پوشه eclipse فایل اجرایی رو نصب کنم کافیه
ممنون
سلام
اگر مجموعه ی کاملش رو که حدود ۵۰۰ مگ حجم داره دانلود کردید ! بله کافیه الان اکلیپس رو اجرا کنید و شروع کنید به ساخت اولین پروژه تون.
اما اگه جدا دانلودشون کردید (ADT و eclipse و Sdk ) رو ... خیر اجرا کردن اکلیپس به تنهایی و بدون معرفی اون ۲ تا دیگه فایده ای نداره!
از منویhelp باید ADT رو و بخش preferences باید Sdk رو معرفی کنید.
موفق باشید
آخرین ویرایش به وسیله majid_7 : چهارشنبه 06 خرداد 1394 در 09:27 صبح دلیل: اصلاح متن
یه سوال دیگه
فایل اجرایی یک پروژه در پوشه ی هست و کدوم هست
با تشکر از راهنمایی شما
ولی من نرم افزار ADT bundle رو که همون چند تا نرم افزار یک جا بود
و فایل اجرایی رو که توی پوشه ی eclipse بود رو نصب کردم ولی نمیدونم از کجا برنامه رو باز کنم
می تونید eclipse رو به صورت کامل همراه با sdk , adt در این لینک دانلود کنید
از اموزش های سایت هم میتونی استفاده کنی
با سلام.
من یک سوال همیشه تو ذهنم هست
آیا میشه کاری کرد با یک برنامه نویسی ساده در اندروید تونست گوشی کس دیگری رو مانیتورینگ کرد؟؟
یا بشه از طریق اینترنت و یک برنامه نویسی و انتقال اون اطلاعات داخل گوشی کس دیگه داخل گوشی رو نظارت کرد؟؟
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمک کنه...ممنون
سلام
توی بازی های حدس کلمه مثل آفتابه چه طوری وقتی دکمه ای رو می زنن حرف اون دکمه توی جای خالی نمایش داده می شه؟
لطفا کاملا راهنمایی کنید اگه میشه کدش رو بدید
همه چیز توی نت هست دوست عزیز ،
فقط کافیه یه خورده آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشیم!
به راحتی میشه راجع به هرچیزی فیلم آموزشی ش رو تهیه کرد و دید!
واسه هرچیزی مجموعه ی کامل هست مثل Fragment ها مثل webService ها و ....
پکیج های جداگانه و بطور مفصل
یعنی چی نمیدونید برنامه رو از کجا باز کنید!؟
اگه منظورتون ساخت اولین پروژه است که باید از منوی File گزینه ی Android Application Project رو کلیک کنید و مراحلش رو طی کنید تا اولین پروژه رو بسازید و ازش استفاده کنید
اگه منظورتون اینه که اکلیپس رو نمیتونید اجرا کنید و نمیتونید باهاش پروژه بسازید اون بحثش جداست (مثلا ممکنه مشکلتون نصب نکردن JDK باشه یا معرفیش توی Path ویندوز و ...)
سوالتون رو شفاف تر بیان کنید لطفا
میشه بگید فیلم های آموزشی لیندا برای اندروید رو کجا می تونیم پیدا کنیم؟
اینم لینک مستقیم(هلو)
http://dl2.ehsanavr.com/1393/12/4/Ly...avr.com%5D.rar
البته این رو یادم رفت بگم که دنبال مجموعه های لیندا زیاد نباشید!
برای مقدماتی خوبه ولی برای کسایی که میخوان حرفه ای کار کنند جوابگو نیست!
البته اینم باید گفت که راتون میندازه
سلام
من یک دوره کلاس برنامه نویسی اندروید رفتم و الان پروژم به اندروید مربوط میشه ولی اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم اول باید پایگاه دادمو جمع کنم یا نه و چندتا سوال دیگه کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟
شدنش که میشه ولی شما که میخواهید یاد بگیری چرا سراغ جاوا نمی رید؟برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟
احتمالا نسخه پروژه شما بالاتر هست از دیوایسی که می خواین برنامه رو روش اجرا بگیریرن. خود سیستم هم بهتون پیغام داده یک ناسازگاری هست بین نسخه برنامه و دیوایسی که می خواین اجرا روش بگیرین. مثلا پروژه تون اندروید 5 هست ولی گوشیتون تا نسخه 4.2 رو پشتیبانی می کنه. بهتر هست که یک ایمولاتور که با نسخه اندروید پروژه تون سازگاره بسازین
کد آکادمی
آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا و سی شارپ
تارگت 7 ؟؟؟
مگه داریم هنوز؟
مگه میشه؟
تارگت تون رو مناسب با نوع sdk تون انتخاب کنید
سلام بنظر من اگه ایده ی خوبی دارید که وقت یادگیری برنامه نویسی اندروید رو ندارید بهتره برید به سایت اندروید وبلاگ www.androidweblog.ir و برنامه تون رو بسازید من خودم نمونه کارام اونجا هست با این برنامه ساز هفت هشت تا برنامه ساختم فقط از یکی از برنامه هام 1800 در آوردم . با اینکه یه خانوم خونه دار هستم اما ازین طریق درآمد دارم .
سلام
من جاوا رو خوندم در حد تئوری و نوشتن چندتا برنامه در نوت پد و اجراشون
حالا میخوام برم سراغ اندورید ، با اینکه سر سری چند تا کتابو نگاه کردم اصن نمیدونم این کد های جاوا رو در مثلا Google Android Studio باید کجاa نوشت !
لطفا یه کتاب درست درمون که کد نوشتن واسه آندروید رو بصورت ابتدایی و پایه توی گوگل استودیو یا اکلپیس گفته باشه معرفی کنید . ممنون میشم
برای شروع برنامه نویسی،یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی. آدم باید دنبال متخضض شدن بره.
باید پروژه گرفت تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.
اول کار هم میشه از نرم افزار های ساده تر شروع کرد و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.
برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، میشه از ابزاری های آنلاین مثل این استفاده کرد:
puzzley.ir
برنامه نویسی نداره، موقه های عجله ای یا برای پروژه هایی که خاص نباشه کار آدم رو راه میندازه.
من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)