اگه بخوام سایز بدم با تغییر کردن رزولیشن به مشکل می خورم که?
اگر بخوایم UserInterface رو بدیم به یک طراح گرافیک طراحی کنه. این فرد رو اصلا از کجا گیر بیاریم. توطراحی صفحات وب خیلی دست گرافیست بازه. با css خیلی از طرح ها رو میشه اجرا کرد.اما در winform بستگی داره از چه نوع کامپونتی استفاده میکنی و ان کامپونت چه ویژگی هایی رو در اختیارت قرار میده.هر نوع قالب رو نمیشه رو telerik یا devexperess کار کرد.نحوه قیمت گذاری هم گه دیگه خودش یک بحث طولانی. من خودم وقتی قالب سایت طراحی میکنم اصلا خوب نمیشه برای همین همیشه به یک طراح میدم اما تو ویندوز فرم طراحم نمیتونه کار کنه.
با سلام نظرتون راجع به این نوع طراحی فرم ها چطوره Untitled.png
سلام
قشنگی های خودشو داره...
البته یک مقدار قدیمی به نظر میرسه...
فضاهای خالی و بلا استفاده هم زیبایی کار رو کم کرده
البته من مفهوم گزینه فعال سازی ویرایش رو اون هم بالای دکمه ویرایش متوجه نمیشم!
ممنون از نظرت با wpf کار کردم و اون نکته که فعال کردن امکان ویرایش اون چک باکس رو گزاشتم که یه موقع خواست ویرایش کنه اگه چک تیک خورده باشه رکوردی که انتخاب شده از تو دیتاگرید بایند میشه و اماده میشه برای ویرایش مثلا اگه اون چک باکس تیک خورده باشه موقع سرچ هم رکورد انتخاب شده بایند میشه به تکست باکس که اماده بشه برای ویرایش این کار رو کردم که مثلا وقتی میخواد ویرایش کنه مقادیر رو نفرسته به یه فرم دیگه تو همین فرم کار ویرایش رو هم انجام بده
طرحهای بسیار قشنگی هستن. لطفا این تاپیکو ادامه بدین
آموزش خوشنویسی
آموزش ماساژ
آموزش عكاسي
پرورش مرغ
آموزش مكانيك خودرو
آخرین ویرایش به وسیله avina7707 : پنج شنبه 05 اسفند 1395 در 10:04 صبح
سلام احوال شما
چند نکته رعایت کنید بهتر میشه
1.اون FieldValidator یا ستاره قرمز رنگ رو بعد از : گروه قرار بدید
2.فونت ها دیتاگرید واقعا بزرگ به نظر میرسن..بهتره دیتاگرید رو به صورت افقی زیر دکمه ویراش قرار بدید و دکمه ویرایش و چک باکس رو به بالا سمت چپ ببرید و کلش رو داخل یک گروپ باکس قرار بدید(حتی میتونید دکمه حذف رو ببری سمت چپ دیتاگرید این طوری خیلی بهتره و زیبا تر جلوه میکنه)
3.رنگ فعال سازی ویرایش رو یک رنگ ملایم تر در نظر بگیرید.قرمز برای هشدار و ... بهتره و در ادامش دکمه ها حذف یا متن حذف رو قرمز کنید بهتره
در اخر پیشنهاد میکنم از دیتا گرید قدرتمند DEVEXPRESS استفاده کنید
یک نمونه از دیتاگرید کامپوننت قدرتمند DevExpress
تشکر از شما و نظرات خیلی خوبتون
میشه لطفا بگید که این دکمه های توی قسمت عملیات رو چطوری قرار میدید و چطور استفاده میکنید
یک نمونه از دیتاگرید کامپوننت قدرتمند DevExpress عکس های ضمیمه
و یه نکته دیگه
نسخه ای از DevExpress که من کار می کنم بعضی جاها با راست به چپ مشکل داره .
مثلا همین دیتاگرید ، اسکرول افقی اون برعکس دیتاگرید استاندارد ویژوال هست. یعنی شما به راست اسکرول کنید دیتاگرید برعکس به چپ اسکرول میشه
یا کومبوباکسها اگه آیتمهای کومبوباکس رو بخواهیم از دیتابیس فراخوانی کنیم راست به چپ نمیشن
سلام
برای بخش عملیات باید از ButtonEdit استفاده بشه. یعنی نوع ستون رو از این نوع بزارید. بعد میتونید تعداد دکمه ها رو و سایر مشخصاتشون رو انتخاب کنید. مثلا اینجا 2 تا دکمه در نظر گرفته شده که هرکدوم یک تصویر و یک متن جدا گانه و البته یک رویداد جداگانه دارن
Untitled.jpg
-
Untitled2.jpg
برای اصلاح راست چین ، نسخه های جدید رو امتحان کنید. توجه کنید که vs2013 به بالا رو استفاده کنید و بجای راستچین کردن گرید بهتره که کل فرم رو راست چین کنید "RightToLeft=yes" و خاصیت "RightToLeftLayout" رو هم "true" بزارید
آخرین ویرایش به وسیله golbafan : پنج شنبه 28 بهمن 1395 در 09:23 صبح
احوال شما..خیلی ممنونم
اسکرول را از کدوم قسمت اعمال میکنید ؟؟
کل دیتا گرید را.راست چین میکنید ایا ؟
این دکمه ها از نوع CommandColumnCustomButtons هستن نحوه ایجاد
من این گرید رو داخل وب ازش استفاده کردم باید ببینید داخل winform هم ایا میشه این دکمه ها رو اضافه کردش
سلام
آخرین تصویری که از برنامه گذاشتم اینجا بود https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2351893
در حال حاضر اینجام:
Untitled32.jpg
به نظر شما اگه از حالت فلت در بیاد بهتر نیست؟
مهندس چرا شمایی که با Devexpress مشرفین از این کامپوننت استفاده نمیکنین اگه اشتباه نکنم devexpress برای ++C هم کامپوننت داده. و این نوع برنامه رو خیلی زیبا تر بنویسین.
شرمنده دوست دان برای زیباسازی و سرعت DevComponents بهتر یا Telerik
Telerik استفاده نکنید خیلی کند و سنگین هست .
DexExpress
DevComponent
اینا خوبن
سلام نمیتونم خیلی برنامه رو سنگینش کنم...
خیلی دوست دارم از کامپوننت استفاده کنم ولی همینایی هم که روی صفحه میبینید در واقع با کد داره ایجاد میشه. تو این پروژه، استفاده حداقلی از منابع برام خیلی مهمه. ولی خب باید تست کنم ببینم اگه مشکلی پیش نیاد، بتونم از کامپوننت استفاده کنم...
باید بتونم همزمان تعداد زیادی دوربین رو مدیریت کنم. مساله نمایش و پردازش چهره و همچنین رکورد فیلم و مدیریت استوریج (هسته برنامه) رو باید در اولویت نظر بگیرم. البته اگه بتونم راهی پیدا کنم که برنامه سنگین نشه و بتونه همزمان فیلم ها رو نمایش بده (حداقل 64 تا تصویر همزمان) و بار اضافه روی سیستم اعمال نکنه حتما میرم سراغ کامپوننت. چون بدون کامپوننت خیلی کارم کند پیش میره. اگه راهنمایی خاصی به نظرتون میرسه خوشحال میشم بفرمایید
بابا این چه وضعشه آخه
خب نامردا یه آموزشی هم به ما آماتوره بدین. یه فیلمی یه مقاله ای .
همش طراحی ها رو میبینیم لب و لوچمون آویزون میشه.
میخام یه دیتاگریدویو جالب طراحی کنم بلد نیستم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
سلام
نمونه خاص ندارم.فرض کنید یه جدول یا 8 ستون .میخایم تو دیتاگرید ویو نشون بدیم.همین.
فقط میخام یه کوچلو جذاب تر و شکیل تر باشه.
ممنون
قشنگه زیباس
دیتاگرید از چه نوعی هست؟
آخرین ویرایش به وسیله golbafan : سه شنبه 10 اسفند 1395 در 12:05 عصر