نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برای برناتون پسورد بذارید

  1. #1

    Arrow برای برنامتون پسورد بذارید

    به نام ایزد منان
    با سلام خدمت دوستان
    با اطمینان می تونم بگم که جزء اولین چیزهایی که یک برنامه نویس دوست داره یاد بگیره
    اینه که بتونه یک برنامه بنویسه که برای انجام مثلا کار a و یا اجرای برنامش پسورد بخواد خوب یکی از ساده ترین راه های نوشتن پسورد رو من برای اون هایی
    که تا حالا یاد نگرفتن می زارم . امیدوارم که مفید واقع شود
        Dim a, b, c, d As String
    b = GetSetting("myproject", "setting", "first", 12445)
    If b <> 1 Then
    a = InputBox("enter first password", "get setting")
    SaveSetting("myproject", "Settings", "Pass", a)
    SaveSetting("myproject", "setting", "first", "1")
    MsgBox("exit and run the program again")
    End
    ElseIf b = 1 Then
    c = InputBox("Enter Password", "Enter Administrator Password")
    d = GetSetting("myproject", "Settings", "Pass")
    If c <> d Then
    MsgBox("Wrong password")
    End
    ElseIf c = d Then
    Me.Show()
    End If
    End If

    من در این برنامه محل دریافت داده رو inputbox در نظر گرفتم شما میتونید ازtextboxویا هرچیزدیگری استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله john smithair : شنبه 04 خرداد 1387 در 16:03 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    جالب بود ...
    میگم حالا اگه بخوای پسورد رو عوش کنی چیکار میکنی ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    دقیقاً! برای تغییر پسورد چه باید کرد؟

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    بچه ها ببخشید من تو امتحانات هستم دیر دیر میان ولی خوب اگه می خواید پسورد رو عوض کنید خلی ساده اس با دستور savesetting میتونید بگید که عبارت رو تغییر بده مثل این کد
      SaveSetting("myproject", "Settings", "Pass", b)

    البته دقت کنید که باید خوب یه جایی براش درست کنید که بتون پسورد رو تغییر بده.
    مثلا یک textbox و متن درونش رو b تعریف کنید البته میتونید هرچی دلتون خواست قرار بدید ولی تو کد هم باید تغییر بدین.
    خوشحالم که مفید واقع شد. حداقل برای افراد کمی.

  5. #5

    Smile نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    سلام هر چند بر این عقیده ام که نباید با سورس به کسی کمک کرد ولی خوب چون اولین پست اموزشیمه این سورس رو براش میزارم
    http://upload.iranblog.com/1/1211826310.zip
    انشا ء الله مفید واقع بشه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    93

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    میشه یکم در مورد کد های این برنامه توضیح بدید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parsavb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    جلوي کامپيوتر
    پست
    210

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    با عرض پوزش لازم دونستم تا مطالبی رو عرض کنم
    این روش بیشتر برای تشخیص اینکه برنامه یا فرمی برای اولین بار اجرا شده یا نه مورد استفاده قرار می گیره و روش جالبی برای پسورد گذاری روی برنامه هاتون نیست چون براحتی می شه از طریق رجیستری به پسورد برنامه دست پیدا کرد حتی اگه کد گذاری هم بشه باز هم قابل دست یابی هست به نظره من بهتره دوستان از روشهای مطمئن تری استفاده کنند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    سربداران
    پست
    143

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    با سلام ببخشيد دوستان ميشه يه روش خوب و كاملا مطمئن برا ي پسورد گذاري روي برنامه معرفي كنيد . با تشكر از تمامي كساني كه در اين سايت زحمت مي كشند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    کدت از نظر آموزشی عالی هست ولی از لحاظ تجاری نه!
    ولی با این حال دستت در نکنه

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    تهران پاسداران خ بهارستان دوم ک منتظری
    پست
    1

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    لطفاً کامپوننت دات نت را برای من بفرستید hshirdel@yahoo.com

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    یکی دیگه از اشکالات این روش اینه که با Restore کردن سیستم تنظیمات رجیستری نیز به حالت اول بر میگرده .یعنی میتونی سیستم رو به تاریخی برگردونی که روی برنامت پسوورد نبوده.
    در هر صورت یکی از روشهای متداول ذخیره Username & password نگهداری اونها به صورت Hash شده توی دیتابیس هستش. و اگه تو دیتابیسهای نمونه .net مثل ASPUSERS نگاه کنید میبینید که از این روش استفاده کرده. البته انکار نمی کنم که این روش هم خالی از اشکال نیست. با این حال به مثالش توجه کنید.

        ' Set a new password for the user.
    Private Sub btnSetPassword_Click(ByVal sender As _
    System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles _
    btnSetPassword.Click
    ' Open the database.
    Dim conn As OleDbConnection = GetDbConnection()

    ' Delete any existing record.
    Dim query As String
    Dim cmd As New OleDbCommand
    query = "DELETE FROM Passwords WHERE UserName='" & _
    txtUserName.Text & "'"
    cmd = New OleDbCommand(query, conn)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    ' Insert the new record.
    query = "INSERT INTO Passwords VALUES ('" & _
    txtUserName.Text & "', '" & _
    HashPassword(txtPassword.Text) & "')"
    cmd = New OleDbCommand(query, conn)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    ' Close the connection.
    conn.Close()
    conn.Dispose()

    MessageBox.Show("Ok")
    End Sub

  12. #12

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    نقل قول نوشته شده توسط john smithair مشاهده تاپیک
    سلام هر چند بر این عقیده ام که نباید با سورس به کسی کمک کرد ولی خوب چون اولین پست اموزشیمه این سورس رو براش میزارم
    http://upload.iranblog.com/1/1211826310.zip
    انشا ء الله مفید واقع بشه
    سایت فیلتره میشه مجددا آپ کنید

  13. #13

    نقل قول: برای برناتون پسورد بذارید

    سلام ممنون از آموزشی که گذاشتین
    ولی....امنیت 0 خیلی راحت دیکد میشه و میشه رمز رو پیدا کرد بهتره از روش های بهتری مثل هش کردن رمز و قرار دادن داخل فایل dll و دیتابیس استفاده کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •