نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مسیج باکس تمام فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    مسیج باکس تمام فارسی

    یک مسیج باکس فارسی ساختم با کلی آیکن زیبا
    برید دانلود کنید و حالشو ببرید
    اگه کار باهاش رو بلد نبودید بگید براتون مثال بزنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    Smile نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی


    1-
    FarsiMessage
    .ShowMessageBox("نام بانک را وارد کنید .", "داروخانه", ShowButton.تائید_تنها
    ,
    MsgIcon.Delete_5);

    2-
    FarsiMessage.ShowMessageBox("عملیات با موفقیت انجام شد .\n آیا مایل به ثبت صندوق دیگری می باشد ؟", "داروخانه", ShowButton.بله_خیر
    ,
    MsgIcon.Information_2);
    if (FarsiMessage.ClickButton == ButtonClicked.بله)
    {

    }




    دیگه بستگی به خلاقیت خودت داره که از چه آیکن های استفاده کنی

    یادت نره کامپوننت رو به رفرنست اضافه کنی و اون رو Using کنی
    سوالی داشتی من در خدمتم

  3. #3
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    سلام و ممنون از زحمتی که کشیدید.
    دوست عزیز میشه به گرافیکش بیشتر توجه کنید و اون رو بهتر کنید؟
    به نظرم گرافیکش خوب نیست.

    راستی اگه ممکنه سورس رو هم برامون بذارید .
    ممنون از لطفتون.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  4. #4

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    برخی کاربران مثالی برای کار با این کامپوننت تقاضا کرده بود و نحوه اضافه کردنش به یک پروژه

    لینک دانلود
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  5. #5

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    ba salam va tashakor az messagebox farsi mishe
    source esho bezarid ya inke hadaghal ye tozih bedin ke che jory neveshtid in codo.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار milad222
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    39

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    سلام.
    ممنون.
    عالی بود.
    فقط اگه لطف کنید، گرافیکش رو کمی بهتر کنید عالی تر میشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    سلام دوست عزیز
    ممنون
    ولی این پست برا 2 سال پیشه من یکی دیگه گداشتم اینم لینکش

  8. #8

    نقل قول: مسیج باکس تمام فارسی

    سلام.اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.خیلی دنبالش بودم.ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •