صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 77

نام تاپیک: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    با سلام خدمت اساتید محترم سایت
    چند وقت پیش داشتم یه برنامه مینوشتم که احتیاج شدیدی به یه DateTimePicker فارسی داشتم ولی هر چی توی اینترنت گشتم چیزی که بتونه نیازهام رو براورده کنه پیدا نکردم. واسه همین یه کامپوننت خودم نوشتم . اون رو اینجا میزارم تا اساتید ببینن و نظرات و پیشنهاداتشون رو برای بهتر شدنش بدن.
    البته الان مشکل زیاد داره ولی با کمک شما دوستان حلش میکنم.

    و خود کمپوننت
    دانلود
    --------------
    توی این مدت یه مقداری باز روی این کنترل کار کردم که امکاناتش به شرح زیره

    اضافه کردن Smart Tag جهت استفاده راحتتر از کنترل و قرار دادن Property های پر کاربرد داخل اون

    قابلیت انتخاب تاریخ پیشفرض با استفاده از Mouse و کاملا شبیه کنترل DateTimePicker خود دات نت

    دارای یک ایونت به نام DateChange که در زمان تغییر تاریخ فراخوانی میشه
    دارای یک Property برای Set و Get کردن تاریخ.

    اینم خود کنترل
    ShDateTimePicker.rar

    البته اینم بگم که درصد GDI+ رو هم خیلی بالا بردم و فکر میکنم سرعتش خیلی بهتر شده.
    منتظر نظرهاتون هستم

    ورژن جدید این کمپوننت رو میدونید از تاپیک زیر دانلود کنید.
    ورژن جدید کنترل DateTimePicker فارسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (21.0 کیلوبایت, 3545 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (39.6 کیلوبایت, 3258 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (33.4 کیلوبایت, 3049 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (34.0 کیلوبایت, 3019 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله mostafaaa : جمعه 26 اسفند 1390 در 17:40 عصر دلیل: اصلاح لینک دانلود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    یعنی هیچکی تستش نکرد ببینه اشکال هاش چیه.؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام دوست عزيز اينقدر عجله نداشته باشين از كامپوننت بسيار زيبا و كاربرديتون هم ممنونم من زياد تستش نكردم فقط تنها چيزي كه به ذهنم رسيد اينه كه موقعي كه بسته مي شه و فقط حالت نمايش تاريخ رو داره اگه تاريخ رو به صورت كوتاه شده مثل 87/6/5 هم نمايش بده خيلي بهتره البته اينو ميشه به راحتي در تنظيمات به كامپوننت اضافه كرد اين مورد در هنگام طراحي برنامه خيلي به درد مي خوره و بهتره
    اين رو هم بگم كه قبلا خيليا از اين كامپوننتها ساختن مثل FarDate2005 ولي همش ناقص بوده اميدوارم شما كار خودتون رو كامل كنيد

  4. #4

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام یعنی هیچکی تستش نکرد ببینه اشکال هاش چیه.؟!!
    سلام.

    1. فکر میکنم از Off ِScreen DC ها استفاده نکردین، به همین دلیل فوق العاده بد Refresh میشه.

    2. اگر قرار نیست فونت تغییر کنه، باید Property اش ReadOnly بشه نه اینکه من برم تغییر بدم و کنترل بهم بریزه.

    3. اگر کنترل قرار نیست بصورت عمودی تغییر سایز بده، باید اینو تو Designer بهش دیکته کنید که کادری که در Designer به کاربر نشون میده، متناسب با این ایده باشه.

    4. اگر اشتباه نکنم هر روز رو با یک Button نشون دادید، که این کار باعث اتلاف Resource ها (بیجهت) میشه.

    5. حداقل به یک Property نیازه که بشه تاریخ رو Get/Set کرد.

    6. باید یک Event ای وجود داشته باشه که تغییر تاریخ رو به Client گزارش بده!

    پاورقی: وارد جزییاتش نمیشم، مثلا اینکه چرا این کنترل یه Container Control هست و ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    من هم دیدم
    ... چرا این کنترل یه Container Control هست...
    به نظر من که خیلی مهمه.

    این کنترلر به ظاهر واحد است، ولی در زمان بارگذاری بیش از 80 اشاره گر از ویندوز میگیرد.
    یعنی خیلی سنگین است و با لود این کنترلر به ظاهر تکی، در واقع ما بیش از 80 کنترلر را در یک لحظه برنامه لود کرده ایم!!!!!

    کنترلرهای این تیپی خود ویندوز بیشتر روی کارهای گرافیکی GDI تمرکز دارند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    خوب با سلام دوباره خدمت اساتید .
    سعی کردم بعضی از اشکالات رو برطرف کنم و تمامی Button ها رو حذف کردم تا حدالامکان از کنترلهای کمتری استفاده کرده باشم . روی اینترفیسش هم خیلی کار کردم . یه پروپرتی برای اینکه تاریخ رو به صورت Long یا Short نشون بده اضافه کردم. بازم منتظر نظرات سازندتون هستم.
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    اینم فایل Dll
    ضمیمه 22484
    آخرین ویرایش به وسیله mostafaaa : دوشنبه 11 آذر 1387 در 21:10 عصر دلیل: حذف لینک دانلود قدیمی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    سعی کردم بعضی از اشکالات رو برطرف کنم و تمامی Button ها رو حذف کردم تا حدالامکان از کنترلهای کمتری استفاده کرده باشم . روی اینترفیسش هم خیلی کار کردم . یه پروپرتی برای اینکه تاریخ رو به صورت Long یا Short نشون بده اضافه کردم. بازم منتظر نظرات سازندتون هستم.
    دانلود کردم، از قبل بهتر شده.
    ==============
    حقیقتش نیت نداشتم این مطلب پست را بدهم، ولی ایثارهای آقای mostafaaa ما را هم متحول کرد.
    من یک کنترلر قدیم داشتم که چندباری در سایت گذاشته بودم، ولی سرشار از ایراد و باگ بود.
    حدود یک هفته یا ده روز قبل یکی از دوستان نزدیکم همین را خواست و من هم مجبوراً سروسامانی به کدش دادم و الآن تقریباً باگ مشخصی ندارد.
    البته قیافه اش شاید بد باشد ولی ایراد و باگهایش رفع شده، دوستان اگر باگ و ایراد و کاستی هم دیدند،
    قبلاً ارزشش را نداشت ولی حالا خوشحال میشوم، اطلاع دهند تا رفعش کنم، با pm که تاپیک جناب mostafaaa را هم تصرف نکنیم!


    - ارتفاع کنترلر غیر قابل تغییر است و به فونت بستگی دارید عین TextBox های تک خطی و ComboBox و...

    - با خصوصیت Format، متن نمایشی در کنترلر میتواند هر فرمتی داشته باشد، و طبق قوانین فرمت تاریخ میلادی کار میکند و قابل تغییر است.
    مثلاً "yyyy/MM/dd" برای "1387/06/09" یا "yyyy/M/dd" برای "1378/6/09" یا "dddd d MMMM yyyy" برای "شنبه 9 شهریور 1387" و...

    - متن مورد پذیرش و قابل تایپ در ورودی هم میتواند تقریباً هر فرمتی داشته باشد.
    "1378/6/9" یا 9"-6-1378" یا "1378-6-9" یا "9 شهریور 1378" و...
    (اگر متن شامل نام روز هفته باشد، مبدل به مشکل میخورد و تبدیل انجام نمیشود.)

    - سه خصوصیت برای برگرداندن و ست کردن تاریخ دارد.
    Value که نوع Date است یا همان System.DateTime
    IrValue که نوع جدید IrDate است که کپی کامل کاملی از System.DateTime است ولی به صورت شمسی، یعنی هیچ متد و قابلیتی در System.DateTime نیست که در IrDate هم نباشد، حتی متدهای سری XXParseXX .
    DbValue که نوع Object است و برای Binding طراحی شده و در کدنویسی عادی Hidden است ولی در DataBindings دیده میشود.
    برای set کردن Date و IrDate و String و DbNull را میگیرد ولی برای get فقط Date و DbNull پس میدهد، ایده آل برای binding.

    از نظر وراثتی و مجتمع بودن هم تمام Property های فوق برای عمل set کردن از متد Protected SetValueCore استفاده میکنند.
    و برای سریالی شدن در designer هم فقط و فقط خصوصیت Value سریالی میشود و چندگانگی وجود ندارد.

    خصوصیت IrValue که از نوع IrDate میباشد، برای خود ویراستار مجزا و مستقل دارد
    (اگر متوجه نشدید، سعی کنید خصویت IrValue را در پنجره Properties از VS تغییر دهید تا متوجه منظورم شوید.)


    - عموم خواص TextBox ها هم اینجا وجود دارد، مثل HideSelection و Select و SelectionStart و MaxLength و TextAlign و...

    - خصوصیت ReadOnly برای قفل ویرایش توسط کاربر.

    - با خصوصیت DropDown هم میتوان لیست popup را دستی باز و بسته کرد.

    - رندر دکمه باز شود در runtime و هماهنگ و تابع استایل پیشفرض و جاری ویندوز .

    - خصوصیت AutoSelect برای انتخاب شدن خودکار متن داخل کنترلر با گرفتن فوکس.

    - رویدادهای ValueChanged و DropDownOpening و DropDownOpened و DropDownClosed و رویدادهای متناسب با تغییر property های دیگر.

    - با MaxDate و Mindate حداکثر و حداقل تاریخ قابل انتخاب را میتوان مشخص کرد.
    و یا با IsSqlServerSmallDateTime میتوان این محدوده را خودکار روی محدوده پذیرش نوع متغییر smalldatetime در SQLServer تنظیم کرد.
    (بابا یک property پارتی بازی برای SQLServer که ایراد نداره!)

    - از نظر تعداد لود کنترلر هم الگو چنین است.
    - یک TextBox برای وسط و نشان دادن و ویرایش
    - یک کنترلر که وراثتی از PickerControl دست ساز است، برای بدنه اصلی و پیاده سازی متدها و رسم حاشیه و دکمه بازشو و...
    - یک وراثت از کلاسس دست ساز PopupForm برای نمایش یک فرم به حالت popup عین لیست بازشو combox ها (که البته میشد این را حذف کرد ولی فکر کردم و دیدم حذفش به copy و paste کدها نمی صرفه.)
    - یک کنترلر تکی برای نمایش کل تقویم، سال و ماه و روز و... همه در این کنترلر واحد و با دستورات مستقیم +GDI ترسیم میشوند. (نه هیچ نوع button نه هیچ نوع label)
    - یک منو 12 آیتمی هم برای نمایش ماه های سال وجود دارد.
    سرجمع، چهار کنترلر و یک منو مادر.

    - تمام Properties ها هم در مقابل خطای چرخه بینهایت و StackOverflow محافظت شده اند.

    البته متاسفانه هسته اصلی ترسیم +GDI اش قدیم است و کدش مربوط به چندین سال قبل است که وقت نکردم آپدیت اش کنم و همین مسئله از نظر برخی دوستان سبب قشنگ نبودن کنترلر شده.

    ولی همواره تجربه ثابت کرده، بهترین کدها هم در شرایط خاص و پیش بینی نشده به مشکل میخوردند،
    یکبار دیگر درخواست میکنم، هر کس اگر به مشکل یا باگی برخورد کرد، لطف کنه و شرایط وقوع و متن خطا را برایم pm کنه.

    دانلود مستقیم

  8. #8

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    دوست عزیز h2سلام از کمپوننت خوبت متشکرم من اولین کامپوننتی که کذاشته بودی را فقط دیدم الان هم اون دو تا دیگه رو دانلود کردم هنوز اونا رو ندید م اما یه عیبی که اولی داره اینه که تاریخ پیش فرض را سال 86 میزنه اگه پیش فرض تاریخ سیستم باشه بهتره .
    و همچنین یک button برای تاریخ امروز داشته باشه بهتره
    امیدوارم هر روز بهتر بشه.
    قربونت. سامان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    ... هم اون دو تا دیگه رو دانلود کردم هنوز اونا رو ندید م اما یه عیبی که اولی داره اینه که تاریخ ...
    این اولی و دومی کی اند؟ فکر کنم منظورتان کنترلر غیر بازشو اش باشد که من در بالا هم توضیحی نداده ام.
    من توسیه میکنم از نمونه بازشو استفاده کنید.
    چون کدهای این نمونه تماماً در همین هفته های قبل نوشتم و اشکال یابی اش را تمام کردم و مشکلی ندارد.
    ولی ان نمونه خام معمولی، بیش از 90 در صد کدهایش مربوط به چندین سال قبل است که همان زمان هم وقت نشد، کاملش کنم و الآن هم با فونت و ابعاد هم مشکل دارد.

    ولی خدایی این جدیده باز شو را محکم با کد قوی درست کنم.

    ... همچنین یک button برای تاریخ امروز داشته باشه ...
    در این مورد کاملاً حق با شما است، دوستان دیگر هم توسیه های جالب گرافیکی دیگر داشتند ولی متاسفانه این پیشنهاد های گرافیکی بر میگردد به همان کنترلر معمولی غیر بازشو که ارزش ترمیم را ندارد.
    مدتی است که دارم کنترلر جدیدی مشابه همان قدیمی با کد بهتر و قوی تر و باز هم تماماً GDI و با گرافیک خیلی بالاتر از صفر درست میکنم که میتواند با تنظیم Property دو button در زیرش داشته باشد، یکی برای NULL و یکی برای Today.
    یا مثلاً امکان تمایز استایل یک روز خاص را هم دارد(برای تعطیلی ها)
    و...
    و...

    ولی چون فعلاً چندان در شرکت نیاز نداریم، من هم وقتی برای تکمیلش ندارم.

    با کمال میل و با تشکر از دوستان، نظرتان گرافیکی را حتماً یادداشت میکنم ولی فعلاً نمیتوانم پیاده سازی کنم.
    اما نظرت غیر گرافیکی میتوان سریع درست کنم، مثلاً
    که اولی داره اینه که تاریخ پیش فرض را سال 86 میزنه
    در مورد اون اولی زیاد وقت نگذاشتم و همچنان پیشنهاد میکنم استفاده نکنید
    ولی این را متوجه نشده بودم، حتماً چک میکنم و فوراً حلش میکنم.

    ممنون و موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    ... اینه که تاریخ پیش فرض را سال 86 میزنه اگه پیش فرض تاریخ سیستم باشه بهتره ..
    چک کردم، همچین مشکلی نداشت؟! مشکل داره ولی این مشکل را ندارد.
    من حدس میزنم شما دارید از یک dll دیگر و قدیمی تر استفاده میکنید.

    نمونه فوق که گذاشتم گرچه فقط مثال IrDateTimePicker را دارد ولی dll داخلش چند کنترلر دیگر هم دارد، اگر AddToolbar کنید یا در ObjectBrowse نگاه کنید میبینید.
    (از نسخه های قبلی استفاده نکنید.)
    که چون ربطی به بحث تاپیک ندارد، به اختصار کنترلرها را بیان میکنم.
    IrDateTimePicker (تقویم بازشو)
    IrMonthCalendar (تقویم معمولی مد نظر شما)
    MovableSizablePanel (پنل قابل حرکت در runtime)
    MovableSizableUserControl (یوزر کنترلر قابل حرکت برای وراثت)
    MultiColumnComboBox (کامبو چند ستونه)
    SeparatorLine (یک Label و خط، که با تغییر AutoSize معلوم میشود.)
    SpecialButton (دکمه های ویژه ویندوز که با Style تغییر میکند)
    SpinnerBox (تصویر متحرک و قابل چرخش)
    SqlServerConnectionStringEditor (ویراستار ConnectionString)
    WatchBox (ساعت عقربه ای)
    ...
    ...

  11. #11

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام دوست عزیز. از زحمتی که کشیدی وافعا تشکر میکنم.
    راستش من نتونستم این کامپوننت رو توی ویژوال استودیو 2008 import کنم. آیا روش خاصی داره یا اینکه با دات نت 3 سازگار نیست؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    منظورتون کدومه ؟
    کامپوننت آقای H2 یا مال من؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    راستش من نتونستم این کامپوننت رو توی ویژوال استودیو 2008 import کنم. آیا روش خاصی داره یا اینکه با دات نت 3 سازگار نیست؟
    هم کنترلر جناب mostafaaa و هم آن نمونه در پیت برای من، هر دو با دات نت 2 درست شده و راه استفاده یکسانی دارند.

    ساده ترین راه ان است که در زمان طراحی فرم روی Toolbar راست کلیک کنید و گزینه ChooseItems را انتخاب کنید سپس Browse را بزنید و dll را بدهید تا کنترلر به Toolbar تان اضافه شود، بعدش را هم که میدانید ...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    خوب دوباره ما برگشتیم
    توی این مدت یه مقداری باز روی این کنترل کار کردم که امکاناتش به شرح زیره
    3.jpg
    اضافه کردن Smart Tag جهت استفاده راحتتر از کنترل و قرار دادن Property های پر کاربرد داخل اون
    1.jpg
    قابلیت انتخاب تاریخ پیشفرض با استفاده از Mouse و کاملا شبیه کنترل DateTimePicker خود دات نت
    2.jpg
    دارای یک ایونت به نام DateChange که در زمان تغییر تاریخ فراخوانی میشه
    دارای یک Property برای Set و Get کردن تاریخ.

    اینم خود کنترل
    ShDateTimePicker.rar

    البته اینم بگم که درصد GDI+ رو هم خیلی بالا بردم و فکر میکنم سرعتش خیلی بهتر شده.
    منتظر نظرهاتون هستم

  15. #15

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    آقا خسته نباشی، خیلی دمت گرم
    واقعآ جای خالی یک DateTimePicker شمسی خوب احساس می شد
    اگه شما رو نداشتیم چیکار می کردیم!

    خیلی بهتر شده مخصوصآ سرعت لودش که عالیه
    بعلاوه امکانات جدیدش که خود شما نام بردی

    چند تا پیشنهاد برای بهتر شدن کنترل:

    1- امکان اسکرول کردن روز، ماه و یا سال رو بوسیله دکمه وسط ماوس داشته باشه و یک Property هم برای انتخاب روز، ماه و یا سال
    یعنی وقتی کنترل باز میشه با چرخوندن دکمه وسط ماوس بشه ماه و یا روز رو اسکرول کرد

    2- وقتی که روی متن پایین کنترل کلیک می کنیم انتخاب روی شماره امروز قرار میگیره
    به نظر من بهتر اینه که وقتی روی اون متن کلیک می کنیم کنترل بسته بشه و تاریخ امروز داخل کادرش قرار بگیره

    3- یه مشکلی هم ظاهرش داشت، وقتی من فونتش رو به Tahoma و اندازه 6 تغییر دادم اینطوری شد:

    اون قسمت اضافه پایینش زیاد جالب نیست، که اگه برطرف بشه خیلی عالی میشه

    4- نمی دونم متوجه این موضوع شدید یا نه که وقتی با ماوس روی کنترل حرکت می کنیم، شماره های روز با یه تاخیری به حالت انتخاب در میاد و مثل قبل سریع انتخاب نمیشه، در واقع وقتی ماوس در حال حرکت باشه شماره ها انتخاب نمیشه و باید روی یک شماره توقف کنیم تا به حالت انتخاب در بیاد
    اگه مثل قبل بشه خیلی بهتره

    اینم از نظرات ما
    امیدوارم که این زحماتتون ادامه داشته باشه و این کنترل روز به روز بهتر بشه

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    172

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    مصطفی جان عالیه، همینطوری ادامه بدی این کنترل عالی میشه. ولی لطفا یک Version درنظر بگیر که هرچقدر جلو میری Version جدیدتر رو اینجا بگذاری و نام فایل مثل قبلی نباشه

    فعلا در نگاه اول چند تا نظر :

    0 - اول از همه اینکه چرا درون این کنترل نمیتوان بصورت دستی تاریخ را وارد کرد؟ اگر بتوان بصورت MaskedTextBox بتوان تاریخ را نیز بصورت دستی وارد کرد عالیست
    1 - چرا تاریخ صفرگذاری نمیشه؟ (مثلا 1387/01/09 به جای 1387/1/9) بهتره صفرگذاری بشه تا بعدا در دیتابیس و Sort دچار مشکل نشیم
    2- تاریخ بصورت کوتاهتر VeryShort درنظر گرفته شود. مثل 87/01/01
    2 - فونت پیش فرض را به نظر من Tahoma قرار بدی خیلی بهتره، Tahoma 8 که نیاز به نصب فونت نباشه.
    3 - خروجی DateTimePicker1.DateValue اگر به سه صورت VeryShort و Long و Short درنظر گرفته شود بهتر است، یعنی هم بتوانید از نوع عددی و هم حروفی آن استفاده کنیم
    4 - یک مشکل در اکثر DateTimePicker ها وجود داره اینکه که برای باز کردن تقویم حتما باید توسط ماوس اینکار انجام بشه ولی اگر مثل ComboBox توسط کلید Alt+ArrowDown هم بتوان کنترل را باز کرد فوق العاده عالی میشه، چون کاربر وقتی داره دیتا وارد میکنه سریعتر کار میکنه، اگر استفاده از کل قابلیتهای این کنترل بدون استفاده از ماوس انجام پذیر باشه بهترین میشه.
    5- اگر رنگ روز جاری به رنگ مشخص تری مثل قرمز یا سبز تغییر یابد بهتر است.
    6- وقتی رنگ Background را تغییر میدهیم رنگ Background تقویم تغییر نمیکند (البته زیاد مهم نیست)
    7- دمت گرم ...
    آخرین ویرایش به وسیله bardia goharbin : سه شنبه 09 مهر 1387 در 16:02 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    با تشکر از دوستان خوبم بابت نظراتشون.
    در اولین فرصت سعی میکنم باقی اشکالاتش رو رفع کنم .

  18. #18

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام Mostafaaa دوست عزیز من کامپوننت شما رو تست کردم ولی یه ایراد داره که یک Property برای Get/Set کردن محتوای تاریخ نداره مثلا نمیشد خاصیت text رو به جایی دیگه فرستاد یا مثلا محتوای تاریخ یعنی 19/7/87 رو به یه label یا به DataBase ارسال کرد امیدوارم متوحه منظورم شده باشی منتظر کارای خوبت هستیم

  19. #19

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    راستی چرا Datevalue به صورت پیش فرض Null هستش یه Property به نام Text باید باشه که به متن داخل combo اشاره کنه البته باید Get/Set باشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    همون DateValue که نام بردید برای Set/Get کردن تاریخ هستش.

  21. #21

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    Mostafaaa ببین تا زمانی که ما تاریخی رو انتخاب نکنیم محتوای DataValue Null هستش بعد از اینکه تاریخی انتخاب میشه محتوای DateValue میشه تاریخ انتخاب شده

    private
    void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(dateTimePicker1.DateValue);
    }




    private
    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(dateTimePicker1.DateValue);
    }




    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Null.jpg‏ (5.2 کیلوبایت, 2309 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (18.6 کیلوبایت, 3891 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (6.0 کیلوبایت, 3863 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Mojtaba shabani : سه شنبه 23 مهر 1387 در 23:37 عصر دلیل: اشتباه وارد کردن اطلاعات

  22. #22

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام و خسته نباشید.
    من دارم یک سایت برا مطب دکتر می نویسم که به یک تقویم برا تعیین قرار ملاقات مریض با دکتر نیاز دارم،تقویم شما روزهاش قابلیت لینک شدن داره تا بشه با هاش ساعتی از روز رو برا قرار ملاقات تعیین کرد
    من نتونستم تقویمتون رو ببینم مثل اینکه صفحه مربوط به اون پاک شده
    می شه کمکم کنید
    1دنیا ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام دوست من
    گویا آخرین فایلی که آپلود کرده بودم پاک شده.
    در هر صورت دوباره آپلودش کردم و یکسری از مشکلاتش رو هم برطرف کردم که میتونی از این لینک دریافتش کنی.
    ShDateTimePicker.rar
    آخرین ویرایش به وسیله mostafaaa : یک شنبه 22 دی 1387 در 09:56 صبح دلیل: آپدیت کنترل و رفع برخی از باگها

  24. #24

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام مصطفی جان و خسته هم نباشی. خیلی ممنون از زحمتات. مصطفی جان یک مشکل خیلی بزرگ توی این کنترلی که درست کردی وجود داره و اونم اینه که وقتی توی Clip Board یک متنی از قبل وجود داشته باشه اگر روی جایی که تاریخ رو نشون میده راست کلیک کنی گزینۀ Paste وجود داره و اگه Paste رو بزنی همون متن توی Clip Board توی اونجا کپی میشه و این به نظرم خیلی بده !!! باید طوری باشه که کاربر یا اجازۀ Paste کردن نداشته باشه، یا اگرم تونست Paste کنه حتماً در فرمت تاریخ باشه !!! البته با Paste کردن متن توی Clip Board کنترل مقدار قبلی تاریخ رو حفظ میکنه اما مشکل اینجاست که وقتی فرم داره لود میشه مقدار کنترل NULL رو داره !!!! اگه این دوتا مشکل رو برطرف کنی عالی میشه !!! ضمن اینکه ی پیشنهاد دارم و اونم اینکه می دونم که برای ی برنامه نویس خیلی زور داره بخواد Source برنامۀ خودشو بده به کسی اما من فکر میکنم اگه سورس برنامه رو بزاری روی سایت همۀ بچه هایی که اینجان بخشایی که به نظرشون میرسه درست میکنن و مرتب این کامپوننت بهینه تر میشه !!!! بازم ممنون از زحماتت. موفق باشی. خدانگهدار

  25. #25

    Cool نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    خوب با سلام دوباره خدمت اساتید .
    سعی کردم بعضی از اشکالات رو برطرف کنم و تمامی Button ها رو حذف کردم تا حدالامکان از کنترلهای کمتری استفاده کرده باشم . روی اینترفیسش هم خیلی کار کردم . یه پروپرتی برای اینکه تاریخ رو به صورت Long یا Short نشون بده اضافه کردم. بازم منتظر نظرات سازندتون هستم.
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    اینم فایل Dll
    ضمیمه 22484
    این فایل که اصلا وجود نداره
    اگه بود استفاده میکردیم
    www.taymaz.ir
    یه سری هم به اینجا بزنید
    بد نیست

  26. #26

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط __H2__ مشاهده تاپیک
    سلام

    دانلود کردم، از قبل بهتر شده.
    ==============
    حقیقتش نیت نداشتم این مطلب پست را بدهم، ولی ایثارهای آقای mostafaaa ما را هم متحول کرد.
    من یک کنترلر قدیم داشتم که چندباری در سایت گذاشته بودم، ولی سرشار از ایراد و باگ بود.
    حدود یک هفته یا ده روز قبل یکی از دوستان نزدیکم همین را خواست و من هم مجبوراً سروسامانی به کدش دادم و الآن تقریباً باگ مشخصی ندارد.
    البته قیافه اش شاید بد باشد ولی ایراد و باگهایش رفع شده، دوستان اگر باگ و ایراد و کاستی هم دیدند،
    قبلاً ارزشش را نداشت ولی حالا خوشحال میشوم، اطلاع دهند تا رفعش کنم، با pm که تاپیک جناب mostafaaa را هم تصرف نکنیم!


    ولی همواره تجربه ثابت کرده، بهترین کدها هم در شرایط خاص و پیش بینی نشده به مشکل میخوردند،
    یکبار دیگر درخواست میکنم، هر کس اگر به مشکل یا باگی برخورد کرد، لطف کنه و شرایط وقوع و متن خطا را برایم pm کنه.

    دانلود مستقیم
    مرسی خیلی چیگر طلایی
    عالی بود
    یه سری هم به من بزن
    www.taymaz.ir

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    Thumbs up کمک!کمک!کمک!کمک!کمک!کمک!کمک!

    سلام دوستان.من یک مشکل با درج تاریخ در بانک sql دارم.می خواستم ببینم کسی می تونه به من کمک کنه.من یک فیلد توی یک بانک دارم که از نوع تاریخ هست اما توی sql نمیشه از تاریخ شمسی استفاده کرد.برای همین من تاریخ رو باید اول به میلادی تبدیل کنم و بعد توی بانک درج کنم و موقع خوندن هم باید اونو به شمسی تبدیل کنم.تارین جای کار مشکلی نیست اما از اینجا به بعد همش مشکله یعنی من وقطی می خوام تاریخ ها رو توی یک datagrid نمایش بدم همه میلادی هستند.
    ممنون می شم اگه کسی کمک کنه.
    با تشکر

  28. #28

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    من برای ثبت تاریخ فیلد رو از نوع nvarchar(10) تعریف میکنم و هیچ مشکلی پیش نمیاد و به راحتی میشه تاریخ شمسی درج کرد.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    حالا اين كامپونت چطوري بايد استفاده كرد

    بلند نيستم كه چطور يك فايل dll در برنامه بكار ببرم


    راهنمايي
    آخرین ویرایش به وسیله karim orooji : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388 در 16:14 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام
    ... من وقطی می خوام تاریخ ها رو توی یک datagrid نمایش بدم همه میلادی هستند.
    در خصوص جداول gridview من یک کامپونت دیگر مخصوص اینکار نوشته ام، میتوانید از زیر نمونه کد را دانلود کنید.
    http://h02.ir/Download.aspx?File=Dat...DateColumn.zip

    بلند نيستم كه چطور يك فايل dll در برنامه بكار ببرم
    همین سوال در پست 11 همین تاپیک قبلاً پرسیده شده! و چند پست پایین تر هم جواب داده شده.

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار saeid69
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    52

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    دانلود نمیشه که

  32. #32
    کاربر جدید آواتار raven1997
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    23

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    این تقویم عالیه فقط من یه سوال دارم و اون اینه که:
    توی خود این کامپوننت تاریخ امروز رو داره ولی اگه ما در حین کد نویسی نیاز داشتیم بدونیم تاریخ امروز به شمسی چی میشه ، تا با یه سری تاریخ دیگه مقایسه کنیم ، از کجا میشه به دستش آورد؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    به خاطر سخاوتی که در دانشتون دارید بسیار متشکرم.
    اما چند نکته:
    1-هیچ کنترلی روی کاراکتر وارد شده توسط کاربر نداره.بهتر بود فقط اجازه میدادی کاربر، عدد و اسلش وارد کنه.
    2-معتبر بودن تاریخ ورودی رو کنترل نمیکنه مثلا در برابر 12222/55/12 هیچ عکس العملی نداره در حالیکه بهتر بود اصلا نذارید مثلا برای ماه بیشتر از 12 وارد کنه یا حد اقل پس از اینکه اشتباه وارد کرد یه هشداری پیغامی چیزی بده
    3-فرض کنیم کاربر خودش تاریخ رو وارد کرد مثلا تاریخ سال 66 بعد از اینکه تقویم رو باز میکنه باز هم تاریخ امسال رو میبینه اما بهتر بود فوکوس بره رو تقویم سال66
    4-گر صفحه کلید انگلیسی باشه اصلا کاراکتر نمی پذیره .بهتره به جای این خودتون بیاید تو کد، صفحه کلید رو به فارسی تبدیل کنید

  34. #34
    کاربر جدید آواتار raven1997
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    23

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    ممنون می شم اگه کسی کمک کنه.
    با تشکر

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط raven1997 مشاهده تاپیک
    ممنون می شم اگه کسی کمک کنه.
    با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=160809

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام آقا مصطفي
    دستت درد نكنه. خيلي عالي بود.
    يه پيشنهاد داشتم:
    وقتي هنوز تاريخي انتخاب نشده تاريخ روز نمايش داده ميشه.
    اما مقدار DateValue برابر Nothing هست.
    باز هم خيلي ممنون.
    موفق باشيد.

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    74

    کومپوننت MounthCalendar فارسی

    اینم یک MounthCalendar فارسی هست گفتم دوستان زیاد دنبالش نگردن
    اگه تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کومپوننت MounthCalendar فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط Hesamzadeh مشاهده تاپیک
    اینم یک MounthCalendar فارسی هست گفتم دوستان زیاد دنبالش نگردن
    اگه تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید

    سلام دوست عزیز
    دانلود کردم کنترل خوبی بود .

    خوب از آنجای که فکر می کنم دلت می خواد بیشتر عیبها رو به شما بگیم نه تعریف و تمجید.
    1- شما روز رو بزار 30 و ماه رو بزار 12 حالا سال رو بزار 88 برنامه متوقف می شه. لطفا به ترتیب انجام بدید. چون برعکس خطا نمی ده.
    2- تقویم به نظر خیلی بزرگ می یاد.
    3- داخل تقویم اعداد انگلیسی هستند.
    4- فکر می کنم بالای تقویم تاریخ رو کامل قرار می دادی خیلی بهتر بود.

    البته این به معنی این نیست که کنترل شما بد باشد ولی می تونه بهتر باشه.
    منتظر نظرات کارشناسانه شما در مورد کنترل datetimepiker خودم هم هستم. لینکش تو امضاء من هست.

    موفق باشید.

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    سلام دوست عزیز جناب mostafaaa
    کنترل بسیار جالبی بود . بخصوص امکان بسیار جالبی که برای انتخاب سال و ماه گذشتی.
    فقط 1-2 نکته : فونتهای که استفاده کردی خیلی جالب نیست. با صفحه کلید تقویم باز نمی شه و امکان تایپ مستقیم نداره.

    کاش این امکان را به کاربر می دادی که هر وقت فوکوس روی کنترل بود با زدن کلید جهتی رو به پایین کنترل باز بشه.

    البته همونطور که گفتم کنترل شما نقاط قوت بسیار زیادی هم داره.
    منتظر نظرات کارشناسانه شما در موردکنترل datetimepiker خودم هستم. لینکش تو امضاء من هست.

    موفق باشید.

  40. #40

    Smile نقل قول: کومپوننت جدید DateTimePicker فارسی

    من اينو كاملترش كردم قبلا فقط ماه عوض ميشد ولي من تغيير سالش رو هم گذاشتم ميتونيد از اين لينك دانلود كنيد


    http://www.taymaz.ir/download_DateTimePicker+شمسي.html


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •