نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    با سلام
    من ساختن فرم ها در ام اف سی و ظاهرشون در حال کسب تجره هستم .
    در حال حاظر مشکلی که دارم در عکس اتچ شده مشخص هست:
    به این صورت که میخام وقتی فرم Maximize میشه اندازه ی کامپوننت های دیگه هم اتومیتیک تغییر کنه و مکان دکمه ها بر اساس لبه ی سمت راست فرم تغییر کنه.
    ممنون میشم کمک کنید
    اگه توضیح بیشتری لازم دیدید بفرمایید تا من بیشتر توضیح بدم و روشن تر بشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    فرض کنیم شما در دیالوگ خود یک Edit دارید و می خواهید اندازه آنرا مطابق با اندازه پنجره خود تغییر دهید.


    void CMdiView::OnSize(UINT nType, int cx, int cy)
    {
    CView::OnSize(nType, cx, cy);
    if (::IsWindow(m_Edit.GetSafeHwnd()))
    {
    m_Edit.MoveWindow (0, 0, cx, cy);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله حسین محمدی : پنج شنبه 20 فروردین 1388 در 13:37 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    یعنی فقط باید با کد نویسی این کار رو انجام داد آیا خصوصیت هایی که مثل Dock یا Anchor عمل میکنند وجود ندارد؟
    مثلا اگه مقدار Anchor یک دکمه رو بزارید RightAndTop اونوقت با تغییر اندازه ی فرم دکمه مکانش بر اساس گوشه ی بالا و راست فرم ثابت میمونه و دیگه دکمه نمیاد وسط فرم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    بله اینجا حتما کدنویسی می خواهد و Dock و Anchor مربوط به فرمهای #C می باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    میشه لطفا یه منبع معرفی کنید که این موارد که مربوط به ظاهر برنامه هست رو توضیح بده؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    کتاب Ivor Horton’s Beginning Visual C++‎®2008 کتاب مناسبی می باشد.

    ایمیل خود را به من بدهید تا برایتان بفرستم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: ظاهر فرم های ساخته شده در MFC

    خوب اگه بخوام توی زمان طراحی مثه وی بی یا سی شارپ و سایر زبانهای ویژوال اندازه دقیق فرمها رو تنظیم کنیم بایست چطوری اینکارو انجام بدیم؟
    مثلا من میخوام فرمم دقیقا طول و عرضش 800x400px باشه و بعدش میخوام سایر کنترلهامو روش بچینم چکار باید بکنم؟ میدونم در زمان اجرا میشه اینکار رو انجام داد ولی در زمان طراحی چطور؟ آیا همچن امکانی هست؟ که در زمان طراحی درست همون فرم و دیالوگی رو با هومن اندازه هایی ببینیم که در زمان اجرا دیده میشن؟
    تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •