نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: DataGridViewComboBoxColumn در ستون دلخواه

  1. #1

    Question DataGridViewComboBoxColumn در ستون دلخواه

    دو تا سئوال دارم. اول اینکه بعد Bind کردن DataGridView توسط :

    dataGridView1.DataSource = myDataSet;
    dataGridView1.DataMember = "Employees";

    آیا میشه نوع یک ستون رو به Combo عوض کرد یا قبل از Bind باید اینکار صورت بگیره.

    دوم اینکه من بعد از اینکه DataGridView رو به DB متصل میکنم با استفاده از

    DataGridViewComboBoxColumn dgCmb = new DataGridViewComboBoxColumn()
    {
    DataSource = myDataSet.Tables[ 0 ] ,
    DisplayMember = "FirstName" ,
    ValueMember = "EmployeeID" ,
    };
    dataGridView1.Columns.Add( dgCmb );

    یک ستون از نوع ComboBox به ستونهای DataGridView اضافه میکنم. منتها همیشه این ستون به آخر، اضافه میشه. راهی هست که بشه این ستون رو در جای دلخواه قرار داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: DataGridViewComboBoxColumn در ستون دلخواه

    سوال1- خیر
    سوال 2 - بله دوست عزیز

    dataGridView1.Columns.Insert(intPosition, coumnName);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •