نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: caller ID

  1. #1

    caller ID

    چطوری می شه Caller ID رو بدست آورد؟
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  2. #2
    خیلی راحت با دستورهای مودم که البته به مودمتون بستگی داره.
    وقتی دستور Compatible رو به Chipset مودمتون بدید مودم شماره رسیده شده رو روی Input براتون میزاره. فقط کافیه که بخونیدش.

    به همین راحتی.

  3. #3
    عزیز جان برادر
    اگه من با این سیستم ها آشنا بودم که سوال نمی کردم :cry:
    لطفا زیر دیپلم ترش کن :موفق:
    یه سورس کدی ، یه چیزی بابا :wink:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  4. #4
    زبونی که باهاش می خواهید اینکار رو بکنید چیه ؟؟

  5. #5
    درسته که در بخش vb.net این تاپیک باز شده اما C#‎ هم قبوله :wink:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  6. #6
    شما میتونید از MsComm Component استفاده کنید.
    به این ترتیب که ComPort رو بهش میدید و PortOpen رو True میکنید بعد در OnComEvent مقدار MsComm.Input رو میخونید.
    :موفق:
    کمک خواستید من اینجام.

  7. #7
    :kaf: :kaf: :kaf: :kaf: :kaf: http://www.15seconds.com/issue/020626.htm

    حالا می فهمم چرا گفتی اینکه خیلی آسونه
    آقا خیلی مرسی
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  8. #8
    اینم خلاصه و مفیدش
        Private WithEvents MSComm1 As New MSCommLib.MSCommClass
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    MSComm1.Settings = "9600, N, 8, 1"
    MSComm1.CommPort = 3
    If MSComm1.PortOpen = False Then
    MSComm1.PortOpen = True
    End If
    MSComm1.RThreshold = 0
    MSComm1.InputLen = 0
    MSComm1.Output = "AT#CID=1" & Chr(13)

    End Sub


    Private Sub MSComm1_OnComm() Handles MSComm1.OnComm
    Dim Buffer As String
    Dim start, l As Integer
    Buffer = Replace(MSComm1.Input, Chr(13), "")
    Buffer = Replace(Buffer, Chr(10), "")
    If InStr(Buffer, "NMBR") Then
    start = InStr(Buffer, "NMBR")
    l = Len(Buffer) - (start + 1)
    ListBox1.Items.Add(Mid(Buffer, InStr(Buffer, "NMBR") + 5, l)) ' add each ID to a listBox
    End If
    End Sub
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  9. #9
    دیدی راحت بود. :موفق:

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    سلام دوستان!
    من خیلی از این برنامه که نوشتین خوشم امد !!و خیلی دوست دارم که Source
    رو داشته باشم و این چیزی که شما هم اینجا نوشتین رو رو برنامم نوشتم
    اما Error میده به من !
    با عرضه پوزش من یک ذره تازه کارم هستم!
    میشه لطفاً یک بر تمامه Source رو از اول تا آخر برایه من بدین !!
    همینطور بگین که چه Refrence رو باید به برنامم ADD کنم !چه Class باید ADD بشه !
    لطفأ کمک کنید که من بتونم این برنامه رو بنویسم ،
    چون تو اینترنتم هرچی search کردم حدوده 3 ساعت نتونستم Source برنامه رو به
    VB.NET پیدا کنم وب6 بود اما .نت نبود ! :sorry:
    لطفاً کمک کنین !
    :cry:

  11. #11
    میشه لطفاً یک بر تمامه Source رو از اول تا آخر برایه من بدین !!
    توی اون لینکی که من گذاشتم یه Source کامل vb6 قابل دانلود داره .

    اما Error میده به من !
    اون دستوری که جلوی output ی نویسید به نوع modem هم ربط داره من این رو روی یک مودمه v92 تست کردن جواب داد. برای آگاهی بیشتر به manual مودمتون مراجعه کنید
    مواظب باشید پورت مودمتون هم باز نباشه . مثلا برنامه هایی مثل bitware یا winfax پورت رو برای دریافت فاکس یا پیام تلفنی باز نگه می دارند

    همینطور بگین که چه Refrence رو باید به برنامم ADD کنم
    این کنترل یک Com object هست نه یک dot net class library پس از تب com کنترل Microsoft Comm Control 6.0 رو اضافه کنید

    چه Class باید ADD بشه !
    Private WithEvents MSComm1 As New MSCommLib.MSCommClass
    البته به کیورد WithEvents نیز دقت کنید

    VB.NET پیدا کنم وب6 بود اما .نت نبود !
    همونطور که عرض کردم این یک dot net class library نیست پس Syntax اون با vb6 فرقی نمی کنه. فقط Copy و paste
    enjoy it :mrgreen:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  12. #12
    حرفی توش نیست.
    دقیق و کامل.
    ممنون.
    :موفق:
    :sunglass:

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
    این تو هر مودمی جواب میده؟
    مال من که zoltrix سه چیپ بود جواب نداد راه حلی چیزی ندارین؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    سلام دوسته عزیز!
    ممنون از راهنمایتون!
    اما مشکلی که من هنوز دارم اینه :
    با ووجوده اینکه شما سایت رو که گفته بودین من رفتم توش و کده هرو کپی پست هم
    کردم مسلیه که هست اینه که MSCOMM1 تعریف نشده هست!!!با وجوده اینکه من Refrenceرو هم ADD کردم!
    و من کده هایه شمارم خوندم
    شما هم نوشته بودین
    Privete withevents MSComm1 as NEW MSCommlib.MSCommclass
    مسلیه که هست اینه که مقیه اجریه برنامه به من Error میده
    نمیدونم چرا نمیشه از new استفاده کرد !
    لطفاً کمک کنید و بگید باید چی کار کنم ؟!؟!
    شرمنده من تازه کاریم! :D :sorry: :flower:

  15. #15
    شرمنده من تازه کاریم!
    ما همه تازه کاریم برادر :mrgreen:

    بالاخره مجبور شدم خود کدشو براتون بزارم ولی سعی کنید مشکل کد خودتون رو هم پیدا کنید و اگر معلوم شد با یک پست اون رو به اطلاع همه برسونید
    (مطمئن هستید که ...Private withevents در قسمت general declaration نوشته اید؟) :موفق:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    (مطمئن هستید که ...Private withevents در قسمت general declaration نوشته اید؟)
    سلام دوسته عزیز!
    مرسی از اینکه Source کده برنامرو گذاشتین !
    اما همون تور که گفتم خدمتتون این مشکل تو خوده Source کده برنامه هم هست
    اگر شما نیگاه کنید و یک بار برنامرو اجرا کنید مشکل رو می بینید !
    بله من هم متمنما که اونو تو General declaration نوشتم !
    من دقیقاً همین کده برنامیه که شما نوشتین رو اجرا کردم و بازم Error داد!
    Error که میده این هستش که:
    "An unhandled exception of type 'System.Runtime.InteropServices.COMException' occurred in WindowsApplication1.exe

    Additional information: Class is not licensed for use
    "
    در کلمیه NEW Error میده !چون اگر new رو حذف کنید برنامه کار میکنه Bug نمیده
    اما اصلاً فراخوانی نمیکنه ،که کار کنه در حقیقت هیچ کاری نمیکنه!
    ممنون میشام اگر کمک کنید و بگید باید چی کار کنم ! :sorry: :sorry: :oops:
    :wink:

  17. #17
    Additional information: Class is not licensed for use
    حالا شد.

    ببینید من به جای این یه دفعه ای بخوام جواب رو مستقیم بگم طرز پیدا کردن جواب رو بهتون می گم.
    1) ابتدائی ترین چیزی که به ذهن می رسه ایه که در مورد کیورد "mscomm" و "Class is not licensed for use " در گوگل جستجو کنید. نتیجه این جستجو تنها 4 مورد که یکی از اونها مفصلا در مورد مشکل بحث کرده

    vbCity.com Forums » .NET » VB.NET » "Class is not licensed for ...
    ... System.Runtime.InteropServices.ComException (ox80040112): Class is not licensed
    for use at Application ... uses DAO commands but doesn't reference mscomm or the ...
    www.devcity.net/forums/ goto.asp?show=lastpost&tid=65793 - 70k - Supplemental Result - Cached - Similar pages


    2) با یه کم دقت متوجه میشید که مشکل اینه که licence این component همراه Visual Basic 6 Runtime Files عرضه شده و احتمالا شما vb 6 روی سیستمتون ندارید
    3) http://support.microsoft.com/?kbid=318597
    4) http://www.irongeek.com/downloads/vb6controls.reg

    حله؟ :wink:

    مال من که zoltrix سه چیپ بود جواب نداد راه حلی چیزی ندارین؟
    لینک بالا به درد شما هم می خوره. :flower:
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : چهارشنبه 24 خرداد 1385 در 09:29 صبح
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  18. #18
    دوست عزیزم.
    داخلCDهای Visual Sudio.Net بگردید و فایل زیر رو اجرا کنید:

    cdrom:\Extras\VB6 Controls\vb6controls.reg

    البته من این فایل رو براتون گذاشتم که اگر پیدا نکردید زیاد دنبالش نگردید.
    :موفق:

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    سلام دوستان عزیز
    ممنون از همتون بخصوص از آقای titbasoft
    خیلی به من کمک کردین!
    سپاسگزارم!

    :sunglass: :D :flower: :flower: :flower:
    :موفق:

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    فقط ببخشید دوسته عزیز!
    الان که من این برنامه رو تست کردم کار میکنه!
    اما بجای اینکه به من شماره بده میده
    "Ring"
    و برنامه ی که شما Linke رو گذاشته بودین هم تست کردم
    اونم به من شماره رو نمیده فقط میده "Ring"
    الان مشکله من از مدم هستش یا بازم اشکاله دیگه ی هست ؟
    مدم من " D-Link dfm-560e 56K external " هستش!
    شرمنده ما زیاد سؤال می کنیم!
    :embr: :embr:

  21. #21
            Buffer = Replace(MSComm1.Input, Chr(13), "") 
    Buffer = Replace(Buffer, Chr(10), "")


    این قسمت از کد یعنی MSComm1.Input حاوی یکسری کاراکتر های کنترلی مثل enter هست و رشته ای که بر می گرده به نوع مودم بستگی داره پیشنهاد می کنم با یک حلقه for ... next یکی یکی روی کاراکترهای اون حرکت کنید (مسلما یک حلقه با طول (len(MSComm1.Input ) و هر جا به کاراکتر مشکوکی بر خوردید اون را با "" replace کنید یک چیزی مشابه کد بالا

    شرمنده ما زیاد سؤال می کنیم!
    پس ما برای چی اینجا جمع شدیم؟ :wink:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    با سلام به همه دوستان
    جناب titbasoft من برنامه ای را که در این تاپیک قرار دادید استفاده کردم متاسفانه با وجود اجرای فایل vb6controls در خط اول خطا دریافت می کنم ، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    PrivateWithEvents MSComm1 AsNew MSCommLib.MSCommClass

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    فایل MSCOMM32.OCX رو پیدا کردم ، مشکلم بر طرف شد ممنون

  24. #24

    نقل قول: caller ID

    دوستان من وقتی اجرا میکنم میگه پورت نادرسته . یه اشکال Hresult میده . من میدونم پورت مودم درسته . اما نمیدونم چرا این پیغام رو میده . من ویژوال بیسیک 2008 استفاده میکنم

تاپیک های مشابه

  1. روش تشخیص اینکه مودم Caller Id رو ساپرت میکنه یا نه؟
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 13:31 عصر
  2. ID Caller
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 13:11 عصر
  3. درست کردن id Caller
    نوشته شده توسط sajjad_sharp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 13:45 عصر
  4. Caller ID
    نوشته شده توسط BillFriend در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 06:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •