نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار بافرمها

  1. #1

    کار بافرمها

    باسلام
    در بخش دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی در قسمت فرم ویژه فایلی رو گذاشتم ، فکر کردم یه پست براش بسازم چون بدرد تحویل پروژه دوستان قطعاً میخوره چون user فقط فرم ها رو میبینه و برنامه اکسس به همراه Objectها مخفی میشن (مثل پیوستی که در زیر گذاشتم)حالا به نحوه انجام آن با اجازه تمام استادان ودوستان میپردازیم.
    اول: تمام فرمهای خود را بصورت زیر ست کنید
    pop up = Yes, Modal = Yes
    بعدکد زیر را در ماژول کپی کنید
    Option Compare Database
    Option Explicit

    Global Const SW_HIDE = 0
    Global Const SW_SHOWNORMAL = 1
    Global Const SW_SHOWMINIMIZED = 2
    Global Const SW_SHOWMAXIMIZED = 3

    Private Declare Function apiShowWindow Lib "user32" _
    Alias "ShowWindow" (ByVal hwnd As Long, _
    ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Function fSetAccessWindow(nCmdShow As Long)

    Dim loX As Long
    Dim loForm As Form
    On Error Resume Next
    Set loForm = Screen.ActiveForm

    If Err <> 0 Then
    loX = apiShowWindow(hWndAccessApp, nCmdShow)
    Err.Clear
    End If

    If nCmdShow = SW_SHOWMINIMIZED And loForm.Modal = True Then
    MsgBox "Cannot minimize Access with " _
    & (loForm.Caption + " ") _
    & "form on screen"
    ElseIf nCmdShow = SW_HIDE And loForm.PopUp <> True Then
    MsgBox "Cannot hide Access with " _
    & (loForm.Caption + " ") _
    & "form on screen"
    Else
    loX = apiShowWindow(hWndAccessApp, nCmdShow)
    End If
    fSetAccessWindow = (loX <> 0)
    End Function

    سپس درonLoad eventفرم کد زیر را وارد نمائید
    Call fSetAccessWindow(2)

    در تابع ftSetAccessWindow(باتوجه به کد بالا)اگرداخل پرانتز 0باشدبرنامه اکسس مخفی میشود اگر 1باشد نرمال اگر 3باشد مگزیمایز واگر 2باشد مینی مایز میشود

    امتحان کنید
    باتشکر
    م.فضائلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar HIM.rar‏ (35.5 کیلوبایت, 1231 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    اگر پارامتر تابع fSetAccessWindow برابر صفر باشد و ما فرم را به صورت عادی ببندیم خود برنامه اکسس بسته نمی شود و در صورت باز کردن مجدد برنامه باز شدن برنامه را نخواهیم دید چون برنامه بصورت مخفی باز است
    فکر کنم جهت حل این مشکل کافی است رویداد on close اون فرم را یک کد بنویسیم که از اکسس خارج شود با کد زیر
    docmd.quit

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    من روش شما را در فایل دیگری انجام دادم و وقتی ویندوز را عوض کردم با خطای زیر روبرو شدم
    رفرنس xtel.dll را ندارد
    در بخش رفرنس ها چنین چیزی ندارم باید از کجا بیارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    تو یک سایت اینترنتی این آدرس رو پیدا کردم
    E:\ENGLISH\WIN2000\ADVSPX\i386\XTel.Dl_ was copied to C:\WINNT\Speech\XTel.Dll.
    اجرا کردم دیگه خطا نداد اما رفرنس اون هم تو لیست رفرنس های اکسسم نبود و با زدن گزینه BROWS هم اشکال می گرفت که چنین فایلی نمی تواند رفرنس باشد
    نمی دونم یعنی چه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار wolfstander
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    کتاب اکسس
    پست
    724

    نقل قول: کار بافرمها

    سلام
    این کد بسیار خوب و عالی عمل می کند
    فقط در زمینه نمایش گزارش ، دچار ایراد است
    یعنی وقتی دکمه ای را جهت نمایش گزارش تعریف کرده باشیم ، با زدن دکمه چیزی نمایش داده نمیشود حتی اگر Modal و Popup را تنظیم کرده باشیم

  6. #6

    نقل قول: کار بافرمها

    با سلام از دستور Docmd.restore برای report ها استفاده کن
    به این تاپیک نگاه کن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=239166
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : جمعه 12 شهریور 1389 در 13:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •