صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 71

نام تاپیک: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

    مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    امیدوارم از این به بعد کسی سوال نپرسد : چرا برنامه ی من اجرا نمی شود! :wink:

    (فایل مربوطه به روز شد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Vahid_Nasiri : دوشنبه 27 تیر 1384 در 12:55 عصر

  2. #2
    با سلام و عرض ادب
    خیلی خوب بود دست استاد درد نکنه :flower:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    آیا این پرمیشن ها رو روی wwwroot ست کردی؟
    اگر اینکار رو کردی با قطعیت 100 درصد ( چون این بلا سر خودم اومده ) خدمت شما عرض کنم که تنها یک راه دارد
    1- کل iis را uninstall کنید
    2- سپس کل دایرکتوری inetpup را پاک کنید
    3- با نصب مجدد iis تمام مجوزها درست دوباره ست می شود و دایرکتوری های مربوطه هم دوباره درست می شوند و جای نگرانی نیست ( فقط شما از کارتان بک آپ بگیرید )

    تنظیم پرمیشن فقط روی دایرکتوری مجازی آنهم در مواردی که دسترسی رایت ندارید باید صورت گیرد.
    در ضمن این را هم بخاطر داشته باشید که اگر روی سیستم ادمین نباشد باز هم کاری از دستتان ساخته نیست.

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    حرف من رو گوش کن دوست عزیز!
    کل عملیاتی که من گفتم 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد....
    در ضمن تحت هیچ عنوان دستی روی WWWROOT پرمیشن ست نکن که لزومی ندارد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    پرمیشن های لازم مربوط به توسعه گران و ادمین است به صورت فول
    نباید اینها را کم و زیاد کرد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    این مشکل جدید را هنگام اتصال به دیتا بیس در ویندوز 2003 چکونه باید رفع نمود؟ :cry: :cry: :cry:






    ---------------------------
    public string getConnectionStrFormWebConfig(string getConnectionStrFromWebConfig)
    {
    // the best way for getting state from web.config
    return System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings[getConnectionStrFromWebConfig];
    }
    //------------------------------------------------------------------------------------

    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    TBinder();
    }

    void TBinder()
    {

    string strCon = ConfigurationSettings.AppSettings["ConnStr"&#9 3;;
    SqlConnection wg = new SqlConnection(strCon);

    SqlDataAdapter dtAdap1 = new
    SqlDataAdapter("select * from tblNews ",wg);

    DataSet ds2 = new DataSet();
    dtAdap1.Fill(ds2, "tblNews");

    DataGrid1.DataSource = ds2.Tables["tblNews"].DefaultView;
    DataGrid1.DataBind();
    //TextBox1.DataBind();
    }


    Web config:
    <appSettings>
    <add key="ConnStr" value="server=Localhost;Connect Timeout=30;User ID=sa;Password=XXX;database=test" />
    </appSettings>


    Server Error in '/test/Editor' Application.

    SQL Server does not exist or access denied.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: SQL Server does not exist or access denied.

    Source Error:

    Line 70:
    Line 71: DataSet ds2 = new DataSet();
    Line 72: dtAdap1.Fill(ds2, "tblNews");
    Line 73:
    Line 74: DataGrid1.DataSource = ds2.Tables["tblNews"].DefaultView;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    SQL Server does not exist or access denied
    یعنی اینکه یا نام سرور را اشتباه وارد کرده اید ( در کانکشن استرینگ ) و یا سرور در حال حاضر off است و یا اصلا وجود ندارد. در ضمن روی 2003 آیا سرویس پک 3 را نصب کرده اید یا خیر؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    من که هم نام سرور که در اینجا test می باشد و هم تصاویری دال بر خاموش نبودن و وجود قطعی سرور را برایتان گذاشته ام!!! :? :? :shock: :cry: :cry:
    در ضمن در مورد نصب:
    1-نصب کردم ورژن پرسنال
    2- نصب کردم سرویس پک 3 را!
    همه چیز درست بنظر میرسه! :shock:
    فکر کنم آخرش باید به ایکس پی برگردم. :cry: :cry: :cry:
    یک نکته:من پس از نصب دات نت اسکویل را و سرویس پکش را نصب کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یک مورد دیگر : windows authentication را در تنظیمات اس کیو ال سرور به mix‌ تغییر دهید یعنی هم ویندوز و هم اس کیوال سرور :wink:

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    آنچه که تا الان بوده این است:من تغییری ایجاد نکرده ام:


    :cry: :roll: :!:
    همانطور که ملاحظه می فرمایید مشکلی نیست!درست بوده! :cry: :cry:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    use sql server auth. را تیک بزن و سپس همان کاربر معروف sa را وارد کن.
    این نوعی که الان نوشتی نوع مخصوصی از کانکشن استرینگ را می خواهد بر مبنای trusted یوزرها ....

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    :roll: :evil: :cry:

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    Server Error in '/test/Editor' Application. 

    SQL Server does not exist or access denied.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: SQL Server does not exist or access denied.

    Source Error:

    Line 70:
    Line 71: DataSet ds2 = new DataSet();
    Line 72: dtAdap1.Fill(ds2, "tblNews");
    Line 73:
    Line 74: DataGrid1.DataSource = ds2.Tables["tblNews"].DefaultView;

    Source File: e:\inetpub\wwwroot\test\editor\webform1.aspx.c s Line: 72

    Stack Trace:

    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما مشکلات وخیمی داری! :mrgreen:
    از طریق اینترپرایز منیجر می تونی با اس کیو ال سرور و دیتابیس های آن کار کنی یا نه؟
    -------------

    خطای SQL Server does not exist or access denied. این دلایل را می تواند داشته باشد و بس!
    1- آیا sa روی دیتابیس دسترسی دارد؟
    2- آیا اس کیو ال سرور up است؟ ( یعنی می تونی از طریق enterprise manager جداول دیتابیس خودت رو ببینی ؟ )
    3- یکی از دو کانکشن استرینگ زیر را هم تست کن :

    String connString="server=(local); database=DB; uid=sa; password=;";
    or
    String connString="server=127.0.0.1; database=DB; uid=sa; password=;";


    4 - همچنین نام سرور را به
    "(local)\Instance".  

    تغییر بده و تست کن. اگر چند تا Instance تعریف کرده ای

    5- اگر حالت فقط ویندوز است:
    connString= "Data Source=Instance;Initial Catalog=DB;Integrated Security=SSPI;"

    و یوزر باید دسترسی مدیریتی داشته باشد.

    هیچ حالت دیگری هم ندارد.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    1-ببله
    2-بله
    3-استرینگها کاملا درست کار می کنند و مشکلی ندارند.
    4-اینسنتسی تعریف نکرده ام.
    5-حالت هر دوانه هستش :lol:



    در کوتاه مدت و بدون استفاده از وب کانفیگ(که البته خیلی مهمه و باید درست بشه) مشکل بنده حل شد.

    ************************************************** ********************************
    خدا الهی شما را در زندگی موفق کناد و هر گونه مشکلی را به طرز باور نکردنی از پیش پای شما بردارد :oops:

    ************************************************** ********************************

    ولی جناب نصیری با 1000 درصد اطمینان در این بخش منتظر کرشمه های دیفالت (!)دات نت باشیم(م)! :wink:

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    به جهت استفاده از ConnectionString در WebConfig همانطوری که گفتم مشکل وجود داره:

    طریقی که دیتا کانکشن ایجاد می کنم:



    مشکل مشخصه در محیط VS.NET Nدیتا بیس دیده نمی شود. :!:
    <sessionState 
    mode="InProc"
    stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:42424"
    sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;Trusted_Connection=yes"
    cookieless="false"
    timeout="20"

    در نهایت این نمونه اتصال جواب نمی دهد:
    string strCon = ConfigurationSettings.AppSettings["ConnStr"&#9  3;; 
    SqlConnection wg = new SqlConnection(strCon);

    تشکر از صبر شما :oops:

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    استفاده از ابزار ویژوال اصلا توصیه نمی شود. همین موارد را به سادگی با کانشکن استرینگی که همه چیز آن مشخص است می توان نمایش داد و رفع اشکال کرد.
    الان مشخص نیست سرور درست انتخاب شده یا نه و ... و.... و ....
    کد نویسی بهتر است.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    استفاده از ابزار ویژوال اصلا توصیه نمی شود.
    حرف متینی هستش منتها استفاده از وب کانفیگ برای اتصال کلیه کانکشنها به یک دیتا بیس ربطی به ابزار ویژوال داره؟
    متوجه این نمیشوم :oops: من کاملا کد نویسی کرده ام.اصلا تا حالا از عناصر دیتا در toolbox استفاده نکرده ام! :wink:
    شما کافیه بفرمایید تصاویر کدوم قسمت از هر نرم افزار را باید بفرستم ، تا امر واضح تر بشه.
    تشکر

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در کد فوق من ConnStr را نمی بینم. sessionState ربطی به کار فعلی شما ندارد

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار addmean
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Iran,Tehran
    پست
    39
    استاد بزرگ جناب آقای نصیری
    با سلام
    من فایل آموزش ASP.NET شما را که بصورت PDF است داونلود کردم .دست شما درد نکند. از این بابت از شما بسیار تشکر میکنم. :flower:
    مشکلی که من قبلا هم با آن مواجه بودم و در اجرای یکی از مثالهای شما هم با آن مواجه شدم این است که وقتی یک دکمه روی صفحه قرار میدهم بعد از اجرای برنامه دکمه در براوزر نمایش داده نمی شود. روی چند دستگاه مختلف هم امتحان کردم همین مشکل را داشتم.
    یک سوال دیگه این که وقتی برنامه را در حالت عادی اجرا میکنیم خطای عدم وجود debugger را میدهد مگر اینکه آنرا در حالت بدون دیباگ اجرا کنیم، اساسا آیا لازم است حالت دیباگر ویژوال استودیو فعال باشد و اگر نیاز است این برنامه در کدامیک از سیدی های ویژوال استیودیو دات نت قرار دارد؟

    با تشکر مجدد.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هر دو مشکل شما ناشی از عدم مپ بودن دات نت فریم ورک به IIS‌ است. در این مورد در مقاله جهت نصب مجدد توضیح داده شده است.
    موفق باشید

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار addmean
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Iran,Tehran
    پست
    39
    من مقاله رو پیدا نکردم، اگه میشه جاشو بهم بگین.
    ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    منظورم همان مقاله ای بود که دانلود کردید:
    http://www.barnamenevis.org/download.php?id=1059

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار addmean
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Iran,Tehran
    پست
    39
    جناب نصیری عزیز
    من این مقاله را که در آن 12 خطای متداول را توضیح دادید چند بار خواندم و کلیه موارد را چک کردم ولی باز هم مشکل دارم. :cry:
    1 - یکی همون موردی که دکمه ها نشون داده نمیشه.

    2 - مورد دیگه این خطا هست که در زیر تصویر آن را می بینید :



    3 - و خطای دیگه ای که با آن مواجه هستم این است :



    آگه راه حلی دارد مرا از دانستن آن بی نصیب نگذارید.

    ممنون :oops:

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله ! می دونم. اون مقاله رو نوشتم تا نخوام هربار هم این خطاها رو توضیح بدم.

    دلایل ایجاد خطای فوق:
    1- اگر در شرکت شما با استفاده از پروکسی سرور دسترسی به اینترنت پیدا کرده اید در اینترنت اکسپلورر تیک مربوط به Bypass proxy server for local addresses را فراموش نکنید.
    2- اگر یادتان نیست اول IIS را نصب کردید بعد دات نت فریم ورک یا برعکس.... که صحیحش اول IIS است ، نگران نشوید. به مقاله مراجعه کنید و یکبار دیگر نحوه ی نصب مجدد دات نت فریم ورک را مرور و اجرا کنید. راه دیگر مپ کردن دات نت فریم ورک به IIS است. به صورت زیر:
    به دایرکتوری \WIN\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 مراجعه کنید و از طریق خط فرمان دستور regiss را با پرامتر i اجرا کنید (این مورد در MSDN هم ذکر شده. یعنی روی همین خطایی که ملاحظه می کنید دکمه ی help‌ را بفشارید و این دستور را به صورت *صحیح* از آنجا یادداشت و اجرا کنید)
    3- دستکاری در فولدر WWWROOT هم سبب این امر می شود. اگر به صورت دستی تنظیمات آنرا عوض کرده اید یکبار IIS را عزل کنید. این فولدر را از بیخ پاک کنید و سپس IIS را مجددا نصب کنید. حالا دات نت فریم ورک را به IIS به روشی که گفته شد مپ کنید.

    هیچ دلیل دیگری هم ندارد.

    مایکروسافت بعد از دیدن این همه خطای بی ربط ، در ورژن جدید ویژوال استودیو 2005 (البته نگارش بتای آن)، بجای IIS از یک وب سرور سرخود استفاده می کند و دیگر درگیر این مسائل نخواهید شد.

    موفق باشید

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار addmean
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Iran,Tehran
    پست
    39
    نصیری عزیز
    ممنون از راهنماییتان.
    من مورد 2 رو با راهنمایی که فرمودید انجام دادم، ورژن فریم ورک من 1.1.4322.0 بود به همان مسیری که گفته بودید رفتم و انجام دادم...همه چی درست شد...واقعا ممنون. ببخشید از اینکه مجبور شدید موارد را دوباره برای من توضیح بدید. شرمنده کردید.
    :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    فایل مقاله به روز شد.

  28. #28
    فایل مقاله به روز شد
    کجاست ؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    کتابخانه سایت

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به اولین پست این تاپیک مراجعه کنید.

  31. #31
    سلام آقایان
    به نظر شما من از دست این خطا چیکار کنم




    Server Error in '/WebBased_Lib' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.



    Parser Error Message: The located assembly's manifest definition with name 'WEBBAS~1' does not match the assembly reference.

    Source Error:


    Line 256: <add assembly="System.EnterpriseServices, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
    Line 257: <add assembly="System.Web.Mobile, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
    Line 258: <add assembly="*"/>
    Line 259: </assemblies>
    Line 260:



    :cry: :cry: :cry:

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما از اسمبلی (dll) کامپایل شده با نگارش قدیمی دات نت فریم ورک در برنامه دارید استفاده می کنید.
    دو راه دارید:
    1- اگر سورس dll را دارید ، یک پروژه جدید باز کنید. این dll را دوباره کامپایل کنید و سپس آنرا در دایرکتوری bin برنامه خود کپی کنید.
    2- اگر فقط dll است و سورس ندارید ، به سایت مربوطه آن مراجعه کنید و ورژن جدید را ابتیاع فرمایید!

  33. #33
    سلام
    من چه کار باید بکنم که در اتصال به access در asp.net با error مواجه نشوم و بر نامه اجرا شود

    با تشکر

  34. #34
    برای رفع مشکل ذخیره کردن در بانکم در محیط asp.net قسمت permissions در tab sharingمربوط به properties برنامه ام وجود ندارد.
    لطفا کمکم کنید.

  35. #35
    سلام من با asp.net کار می کنم اما نمیدونم جرا امروؤ این خءا رو میده :v.s can not creat or open application because the web server on this computer not runing start the web server befor proceeding ىر ضمن وقتی وارى بخشiis میشوم ؤیر نام سیستم اسمweb sites هایی که ساختم وdifult web sites وجود ندارد ىر ضمن بخش خءاهای متىاول رو خوندم اما ىرست نشد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید جون تا دو ماه بعد باید برنامه ام اماىه باشه

  36. #36
    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    برای رفع مشکل ذخیره کردن در بانکم در محیط asp.net قسمت permissions در tab sharingمربوط به properties برنامه ام وجود ندارد.
    لطفا کمکم کنید.
    در My computer به منوی Tools رفته و در آنجا گزینه Folder Option رو انتخاب نمایید
    حال در پنجره Folder Options به برگه View رفته در لیست Advanced Settings گزینه Use simple file sharing (Recommended) را پیدا کنید
    در صورتی که گزینه مذکور به حالت انتخاب شده بود، تیک آن را برداشته روی دکمه OK کلیک کنید. در غیر اینصورت دکمه Cancel را کلیک نمایید




    فکر کنم مشکلاتان حل شود
    :موفق:

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    نقل قول نوشته شده توسط mahboobeh
    سلام من با asp.net کار می کنم اما نمیدونم جرا امروؤ این خءا رو میده :v.s can not creat or open application because the web server on this computer not runing start the web server befor proceeding ىر ضمن وقتی وارى بخشiis میشوم ؤیر نام سیستم اسمweb sites هایی که ساختم وdifult web sites وجود ندارد ىر ضمن بخش خءاهای متىاول رو خوندم اما ىرست نشد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید جون تا دو ماه بعد باید برنامه ام اماىه باشه
    وب سرورتون نصب هست ولی در حال اجرا نیست.
    در قست Servise که در کنترل پنل admin قرار داره باید iis رو run کنید.یعنی دکمه ی play رو بزنید..

  38. #38
    یه برنامه با asp.net نوشته شده حالا می خوام روی یه سیستم دیگه ازش اجرا بگیرم چطوری باید در wwwroot سیستم جدید براش دایرکتوری مجازی بسازم؟

  39. #39
    این فایل کجاست ؟؟؟

  40. #40

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •