نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درست کردن پوشه مشترک و مپ کردن آن

  1. #1

    درست کردن پوشه مشترک و مپ کردن آن

    با سلام
    میخواهم با وبی نت2005 با کد روی سرور 2003 یک پوشه مشترک با اجازه یک کاربر تعریف شده در سرور2003 درست کنم و سپس آنرا روی کامپیوتر کاربر مپ کنم . آیا کسی تجربه ای دارد؟ با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    در کد پایین دوتا تابع تعریف شده که یکیشون برای مپ کردنه و دیگری برای دیزکانکت.

    Public Declare Function WNetAddConnection2 Lib "mpr.dll" Alias "WNetAddConnection2A" _
    ( ByRef lpNetResource As NETRESOURCE, ByVal lpPassword As String, _
    ByVal lpUserName As String, ByVal dwFlags As Integer) As Integer

    Public Declare Function WNetCancelConnection2 Lib "mpr" Alias "WNetCancelConnection2A" _
    (ByVal lpName As String, ByVal dwFlags As Integer, ByVal fForce As Integer) As Integer

    <StructLayout(LayoutKind.Sequential)> _
    Public Structure NETRESOURCE
    Public dwScope As Integer
    Public dwType As Integer
    Public dwDisplayType As Integer
    Public dwUsage As Integer
    Public lpLocalName As String
    Public lpRemoteName As String
    Public lpComment As String
    Public lpProvider As String
    End Structure

    Public Const ForceDisconnect As Integer = 1
    Public Const RESOURCETYPE_DISK As Long = &H1

    Public Function MapDrive(ByVal DriveLetter As String, ByVal UNCPath As String) As Boolean

    Dim nr As NETRESOURCE
    Dim strUsername As String
    Dim strPassword As String

    nr = New NETRESOURCE
    nr.lpRemoteName = UNCPath
    nr.lpLocalName = DriveLetter & ":"
    strUsername = Nothing '(add parameters to pass this if necessary)
    strPassword = Nothing '(add parameters to pass this if necessary)
    nr.dwType = RESOURCETYPE_DISK

    Dim result As Integer
    result = WNetAddConnection2(nr, strPassword, strUsername, 0)

    If result = 0 Then
    Return True
    Else
    Return False
    End If
    End Function

    Public Function UnMapDrive(ByVal DriveLetter As String) As Boolean
    Dim rc As Integer
    rc = WNetCancelConnection2(DriveLetter & ":", 0, ForceDisconnect)

    If rc = 0 Then
    Return True
    Else
    Return False
    End If

    End Function



    البته یه راه حل دیگه هم هستش.
    شما می تونید از طریق command line هم یک دایرکتوری خالی ایجاد کنید، هم می تونید اون رو به اشتراک بگذارید و هم می تونید اونو map یا dkc کنید. من خودم این راه حل رو ترجیح می دم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    اما از طریق خط فرمان از کدهای زیر استفاده کنید.

    ساخت دایرکتوری

    FileIO.FileSystem.CreateDirectory(مسیر و نام دایرکتوری که می خواید ایجاد کنید)


    به اشتراک گذاری پوشه


    Process.Start("net", "share " & txt_sharename.Text & "=" & txt_createdirectory.Text & " /UNLIMITED")


    که در دستور بالا، txt_sharename نامی است که به فولدر نسبت داده می شود. و txt_createdirectory آدرس واقعی فولدری است که می خواهیم به اشتراک بگذاریم.

    و با دستور زیر مپ می کنیم.


    process.start ("net" ,"use " & mapname & " \\computername\sharedname " & password & " /user " & username )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    بعضی وقتها بعد از map کردن و اجرا کردن فایل از روی کلاینتها پیغام خطا از security میده در صورتی که روی سرور نمیده ، مخصوصا وقتی با رجیستری کار کرده باشی تو برنامت ، کسی میدونه باید چی کار کرد ؟!

  5. #5

    مپ کردن

    مشکلی که من داشتم همین بود وقتی میخواستم به پوشه مشترک وصل شوم خطای امنیتی میداد لذا میخواهم این تضاد را از طریق مپ کردن پوشه حل کنم چون در هاردکد اینکار انجام داده ام . اگر به نتیجه جدید رسیدم حتما شما را در جریان میگذارم
    پارسا

  6. #6
    باسلام
    اگه بخوام پوشه اشتراک گذاری شده قابلیت دستکاری نداشته باشه باید چه تغییری انجام بدم؟

  7. #7
    با سلام
    چطوری می تونم پوشه shar شده را از shar در بیارم.
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام
    برای اینکه یه پوشه رو از حالت share خارج کرد بایستی اون رو با استفاده از سوویچ /delete حذف کرد
    به کد زیر نگاه کنید:

    process.start ("net" ," share " & sharedfoldername & " /delete")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •