نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن تصویر فرم!

  1. #1

    گرفتن تصویر فرم!

    حتما متوجه شدید که وقتی صفحه shutdown ویندوز باز میشود عکسی از screen میگیره و سیاه سفیدش میکنه! چه جوری میشه این کارو کرد؟(search هم کردم)
    __________________
    یا حق !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post گرفتن عکس از صفحه نمایش

    سلام
    این برنامه گرفتن عکس از صفحه نمایشه ولی نمیدونم چجوری باید اونو سیاه سفید کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Lightbulb

    سلام دوباره
    اینم یک راه دیگش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    با سلام دوست عزیز
    برای اینکار من دو روش رو می دونم
    1- روش اول که هم ساده تره و هم خودم ازش استفاده می کنم اینه که وقتی که روی دگمه خروج کلیک می کنی خاصیت بک گراند تمام کنترلهای فرم و خود فرم رو به رنگه دلخواه در بیاریو اگه عکسی هم روی فرم هست قبلا اونو با فتوشاپ سیاه سفید کرده باشی و به برنامت اضافه کرده باشی تا اونو به جای عکس رنگی لود کنی


    2- روش دوم که برنامه نویسی بیشتری می خواد اینه که از کدهایی که قبلا تو همین سایت آپلود شده استفاده کنی و با فشردن دگمه خروج با تابع مربوط به سیاه سفید کردن فرم یه عکس سیاه سفید از کل فرکم بگیری و اونو نمایش بدی

    فکر کنم کامل توضیح دادم
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام. مثل اینکه دوستان روش تهیه تصویر از فرم رو گفتن. دیگه لازم نیست اونو بگم.
    برای سیاه سفید کردن یک تصویر دو راه وجود داره.
    اول اینکه رنگ هر پیکسل رو گفته، میانگین رنگ رو محاسبه و دوباره مقدار دهی کنید که روش وقت گیری هست.
    روش دوم روش استفاده از colormatrix هست که سرعتش هم بالاست . برای این کار دوتا تابع می نویسم. هر دوتا تابع باید توی فرم باشن اما دقت کنید که شما فقط باید تابع اولی رو یعنی grayscale رو فراخوانی کنید و تصویر مورد نظر رو بهش بدید. خروجی تابع فوق هم تصویر سیاه سفید هستش.
    تابع اول:


    Public Function grayscale(ByVal img As Image) As Image


    Dim cm As ColorMatrix = New ColorMatrix(New Single()() _
    {New Single() {0.299, 0.299, 0.299, 0, 0}, _
    New Single() {0.587, 0.587, 0.587, 0, 0}, _
    New Single() {0.114, 0.114, 0.114, 0, 0}, _
    New Single() {0, 0, 0, 1, 0}, _
    New Single() {0, 0, 0, 0, 1}})

    Dim cm2 As ColorMatrix = New ColorMatrix(New Single()() {New Single() {0.299, 0.299, 0.299, 0, 0}, New Single() {0.587, 0.587, 0.587, 0, 0}, New Single() {0.114, 0.114, 0.114, 0, 0}, New Single() {0, 0, 0, 1, 0}, New Single() {0, 0, 0, 0, 1}})




    Return draw_adjusted_image(img, cm)

    End Function



    تابع دوم:
     

    Private Function draw_adjusted_image(ByVal img As Image, _
    ByVal cm As ColorMatrix) As Image


    Try
    Dim bmp As New Bitmap(img) ' create a copy of the source image
    Dim imgattr As New ImageAttributes()
    Dim rc As New Rectangle(0, 0, img.Width, img.Height)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(img)

    ' associate the ColorMatrix object with an ImageAttributes object
    imgattr.SetColorMatrix(cm)

    ' draw the copy of the source image back over the original image,
    'applying the ColorMatrix
    g.DrawImage(bmp, rc, 0, 0, img.Width, img.Height, _
    GraphicsUnit.Pixel, imgattr)

    g.Dispose()

    Return img

    Catch
    Return img
    End Try

    End Function

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    آقا دستت درد نکنه ولی اگه میشه یک توضیحی در مورد کار توابع و اون اعدادی که به تابع ماتریکس دادی بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •