صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 154

نام تاپیک: Stored Procedure Generator

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378

    Stored Procedure Generator

    سلام.

    در SQL Server Enterprise Manager 2000 ابزاری وجود داشت که به کمک آن می شد به سختی Stored Procedure ها را بطور نیمه خودکار ایجاد کرد و از نوشتن آنها بصورت دستی خلاص شد. اون ابزار خیلی خوب نبود، اما بقول قدیمی ها کوزه شکسته ای بود که گاهی وقتا ازش آب می خوردیم.

    فقدان اون ابزار در SQL Server Management Studio 2005 باعث شد دنبال یک ابزار آماده بگردم، و راه دست ترین چیزی که یافتم این بود: EZStoredProc

    ابزار فوق هم تمام کارهایی که من میخواستم رو انجام نمی داد، و از نسخه آزمایشی اش استفاده میکردم، اونقدرها هم برام نمی ارزید که قیمت 45 دلاری اش رو پرداخت کنم و بخرمش.

    این روزها کمی وقت آزاد بیشتری دارم و میتونم بیشتر برای بازی با کد وقت بگذارم، بنابراین تصمیم گرفتم خودم یکی مثل اون، البته با قابلیت های مد نظرم رو بنویسم. نتیجه اش هم چیزی شده که تصویرش رو در زیر می بینید:



    اگر شما هم دوست دارید از یک ابزار آماده برای تولید Stored Procedure هاتون استفاده کنید می تونید از این برنامه استفاده کنید. چیز ساده ای است، اگر پیشنهادی برای بهتر شدنش دارید در خدمت هستم.

    کار کردن با این ابزار خیلی ساده است، اسم سرور رو وارد میکنید، دکمه Connect رو کلیک می کنید، دیتابیس، و سپس جدول مورد نظر رو انتخاب میکنید و کلید Generate ... رو کلیک میکنید.
    برای ایجاد Stored Procedure ها کافیه اسکریپت SQL ایجاد شده رو در SQL Management Studio در یک Query جدید Copy/Paste کنید و اجرایش کنید.

    بعدا که این برنامه کاملتر بشه سورس اش رو هم جهت مقاصد آموزشی ارائه خواهم داد.

    موفق باشید.

  2. #2
    جناب delphiassistant واقعا عالیه
    دستتون درد نکنه

  3. #3
    من قبلا خودم این برنامه رو چون بهش نیاز داشتم نوشتم و بر اساس متد های خودم تو کد نویسی توابع vb.net اونها رو هم که استورد پروسیجر رو call میکرد نوشتم و خیلی هم حال داد . نقایصی هم داشت که دستی تو اسکریپت حل میشد و لی ثسمت استورد پرئسیجرش به کاملی برنامه بالا نبود .

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    DelphiAssistant عزیز، ممنون از این حرکت قشنگت.
    من برنامه تو اجرا کردم و به محض اینکه به سرور کانکت شدم این پیغام رو میده و فقط دیتابیس ها رو نشون میده (هیچ زیر مجموعه ای براشون درست نکرده):



    در ضمن اگه کاراکترهای فیلد پسورد به صورت * باشه، خیلی بهتره.
    موفق باشید.

  5. #5
    با تشکر.
    - جناب کرامتی از چه برنامه‌ای برای pack‌ کردن برنامه استفاده کرده‌اید؟

    چند پیشنهاد:
    - از یک ترد برای لیست کردن دیتابیس‌ها استفاده کنید تا برنامه هنگام اتصال به سرور در ابتدای کار هنگ نکنه.
    - یک دکمه کوچک ذخیره در فایل مفید‌تر خواهد بود (بجای کپی در حافظه).
    - اگر هر جدول را در یک tab‌ جداگانه باز کند زیباتر و کاربردی‌تر خواهد شد.
    - اضافه کردن یک منوی جهنده با کلیک راست روی جدول انتخابی همانند دکمه بالایی برای تولید رویه ذخیره شده معمول‌تر و آشناتر است.
    - بحث syntax highlighting رو هم می‌تونید اضافه کنید :)

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    به محض اینکه به سرور کانکت شدم این پیغام رو میده و فقط دیتابیس ها رو نشون میده (هیچ زیر مجموعه ای براشون درست نکرده)
    احتمالا کاربر sa دسترسی کافی برای مشاهده view فوق نداره. برای تست این موضوع این دستور رو تو Management Studio تون اجرا کنید ببینید چی جواب میده:
    Select * from AdventureWorks.sys.tables


    @ anubis_ir:
    از لطف شما متشکرم.

    بنده از نرم افزار Xheo CodeVeil برای Protect کردن استفاده کردم.

    پیشنهادات شما را نیز مد نظر قرار خواهم داد.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    آقای کرامتی عزیز این App Win32 نیست؟ ظاهرا دات نت هست درسته؟خواهشا به Win32 تبدیل کنید

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    خیر، مبتنی بر WinForms.Net است و برای اجرا به .Net Framework 2.0 نیاز دارد.

    بعدا که کاملتر شد شاید یک Native Image هم ازش منتشر نمودیم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    جناب کرامتی دستتون درد نکنه. کار قشنگیه.

    فقط یه مشکل کوچولو:
    وقتی که sp مربوط به Update رو میسازه، تو شرط Where وقتی که عبارتی بعد از کلمه And قرار میگیره، بین اون عبارت و کلمه And فاصله وجود نداره: andFieldName

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    اصلاح شد.

    نسخه 1.0.1 ضمیمه شده است.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    احتمالا کاربر sa دسترسی کافی برای مشاهده view فوق نداره. برای تست این موضوع این دستور رو تو Management Studio تون اجرا کنید ببینید چی جواب میده:
    آقای کرامتی عزیز ممنون از لطفتون، مگه میشه sysAdmin دسترس به آبجکتی نداشته باشه ، خیر، توی دیتابیس جواب میده، احتمالا دلیل این خطا به خاطر اینه که من چندتا Instance روی سیستم نصب دارم، ولی آخه به اونا چه ربطی داره ؟
    منظورم Instance های دیگه س.

    در ضمن اگه امکان اتصال به Instanceهای نصب شده روی سیستم رو هم داشته باشه، عالیه، هرچند من هنوز موفق نشدم با موفقیت اجراش کنم.ولی ایده ی فوق العاده خوبیه، ما سراپا ایده ایم!

    بعدا که کاملتر شد شاید یک Native Image هم ازش منتشر نمودیم.
    چطوری منتشر میکنی ؟ به ما هم یاد بده استاد ؟ من هر جا خوندم ندیدم Narive Image برنامه های دات نت را Distribute کنن(یعنی میگفتن نمیشه)

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    من هر جا خوندم ندیدم Narive Image برنامه های دات نت را Distribute کنن(یعنی میگفتن نمیشه)
    امیدوارم که بشه چون خیلی دوست دارم از این برنامه استفاده کنم در غیر این صورت متاسفم که از استفاده از این برنامه محروم میشم!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    امیدوارم که بشه چون خیلی دوست دارم از این برنامه استفاده کنم در غیر این صورت متاسفم که از استفاده از این برنامه محروم میشم!!
    البته این کمبود، دلیل داره، زمانی که Clr میخواد برنامه ی کامپایل شده به MsIL رو به NativeCode تبدیل کنه، کاملا هوشمندانه این کار رو انجام میده، یعنی با توجه به نوع پردازشگر و Performance سیستم، این کار رو انجام میده تا بیشترین کارایی رو داشته باشه، به خاطر همین، انتشار NativeCode برنامه های دات نت (تازه اگه بشه)، عملی غیر معقولانه س، چون Performance سیستمهای مختلف با هم فرق میکنه و شاید با کارایی سیستمی که اون NativeCode رو ساخته نباشه.
    منبع : Wrox Pro Csharp 2005

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    آقای کرامتی عزیز ممنون از لطفتون، مگه میشه sysAdmin دسترس به آبجکتی نداشته باشه ، خیر، توی دیتابیس جواب میده، احتمالا دلیل این خطا به خاطر اینه که من چندتا Instance روی سیستم نصب دارم، ولی آخه به اونا چه ربطی داره ؟
    منظورم Instance های دیگه س.
    فکر نمی کنم به Instance ربطی داشته باشه، چون Instance مورد نظر رو از روی Connection String که از تنظیمات وارد شده توسط شما تعیین میشه تشخیص میده.

    در ضمن اگه امکان اتصال به Instanceهای نصب شده روی سیستم رو هم داشته باشه، عالیه، هرچند من هنوز موفق نشدم با موفقیت اجراش کنم.ولی ایده ی فوق العاده خوبیه، ما سراپا ایده ایم!
    شما تو این نسخه هم میبایست بتوانید این کار را انجام دهید. در بخش Server Name نام سرور رو اینجوری وارد کنید ببینید جواب میده یا نه:
    ServerName\InstanceName

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    شما تو این نسخه هم میبایست بتوانید این کار را انجام دهید. در بخش Server Name نام سرور رو اینجوری وارد کنید ببینید جواب میده یا نه
    ممنون از پاسخ خوبتون، منظورم این بود که بتونه Instance ها رو هم تشخیص بده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    با تشکر از اقای کرامتی
    هنگام Connect کردن به من این ارور رو میده
    invalid object name sys.databases

  17. #17
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    نقل قول نوشته شده توسط mahdei_farhani مشاهده تاپیک
    با تشکر از اقای کرامتی
    هنگام Connect کردن به من این ارور رو میده
    invalid object name sys.databases
    آیا نام سرور را وارد می کنید؟

  18. #18
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    نسخه 1.4 با تغییرات زیر آماده شد:
    1. افزوده شدن یک Code Editor با قابلیت های Syntax Hilighting و Code Folding
    2. افزوده شدن امکان درج نام نویسنده SP در قسمت توضیحات بالای هر اسکریپت
    3. تشخیص و استفاده از شناسه MAX بعنوان طول رشته در فیلدهای char و ...






  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212
    ممنون از پاسخ خوبتون، منظورم این بود که بتونه Instance ها رو هم تشخیص بده.
    برای لیست کردن Instance ها میشه از SQL-DMO به شکل ذیل استفاده کرد:

    Dim oNames As SQLDMO.NameList
    Dim oSQLApp As New SQLDMO.Application
    oNames = oSQLApp.ListAvailableSQLServers()
    For i As Int32 = 1 To oNames.Count
    MessageBox.Show(oNames.Item(i))
    Next

    اگر چیزی برگشت داده نشد یعنی localhost

    موفق باشید.

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط mahdie_farhani
    با تشکر از اقای کرامتی
    هنگام Connect کردن به من این ارور رو میده

    invalid object name sys.databases
    شما از SQL Server 2000 استفاده می کنید.
    در SQL Server 2000، نام دیتابیس ها در جدول sysdatabases نگهداری میشه اما در SQL Server 2005، نام دیتابیس ها در جدول sys.databases ذخیره میشه.
    جناب کرامتی با یک ساختار Try-Catch میشه این مشکل رو حل کرد و یا برای آگاهی از نسخه ی SQL Server، میشه از متغیر سیستمی Version@@ استفاده کرد.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : سه شنبه 27 آذر 1386 در 16:41 عصر

  21. #21
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    در SQL Server 2000، نام دیتابیس ها در جدول sysdatabases نگهداری میشه اما در SQL Server 2005، نام دیتابیس ها در جدول sys.databases ذخیره میشه.
    با تشکر از اشاره ای که کردید، این مورد اضافه شد.

    برای آگاهی از نسخه ی SQL Server، میشه از متغیر سیستمی Version@@ استفاده کرد
    من از این روش استفاده کردم:
    SELECT SERVERPROPERTY('ProductVersion') as ServerVersion


    نسخه 1.0.6 با تغییرات زیر آماده دریافت است (ضمیمه همراه پست را ببینید):
    1. سازگار شدن با SQL Server 2000
    2. بهینه شدن کدهای SQL استفاده شده برای تشخیص ستون های Identity و Primary Key

    از SQLDMO (برای بدست آوردن لیست Instance های در دسترس) استفاده نخواهم کرد، چون:
    1. همیشه درست کار نمی کنه.
    2. ممکنه رو سیستم کاربر نصب نباشه.
    3. افزودن Reference به Com Object مربوطه سربار برنامه رو بالا میبره.

    قابل توجه mahdei_farhani و hdv212:
    لطفا بررسی کنید ببینید هنوز اون مشکلات رو دارید یا نه.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دستتون درد نکنه ، جواب داد
    به نظر من اگر بشه همزمان چند Table را با هم انتخاب کرد خیلی بهتره .
    در ضمن بازم هم همون مشکل Relation ها که گفتم وجود داره ، Select شما هم به صورت ساده نوشته شده . من می خواهم Join ها و شرط Join هم بدست بیاد .
    اگر یه امکان دیگه هم بزارید خوب میشه ، به جای اینکه اول همه sp ها کلمه sp رو بزاره متغییر باشه ، یا حتی فرمت نامگذاری SP ها را بگیره ،
    اینهایی که گفتم من تو برنامم دارم .

  23. #23
    جناب اسیستنت،
    Don't use the prefix "sp_" in the stored procedure name if you need to create a stored procedure to run in a database other than the master database.
    http://www.mssqlcity.com/Tips/stored...timization.htm

  24. #24
    آقای اسیستانت دستتون درد نکنه، واقعا عالیه ، فقط برای من این پیغام خطا رو داد :

    Invalid column name 'NAME'.
    Invalid column name 'Name'.


    سروری که اسمشو وارد کردن نسبت به حروف بزرگ و کوچک حساسه ، ولی وقتی نام سروری که به حروف حساس نبود و وارد کردم کاملا کار کرد.
    ممنون میشم این ایرادشم رفع کنین.

  25. #25
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    منظورتون رو خوب متوجه نشدم، چطور میشه یه سرور نسبت به حروف بزرگ و کوچک حساس باشه و دیگری نباشه؟

    آیا تنظیمات خاصی رو سرور باعث این قضیه میشه؟

  26. #26
    مثلا اگه Table با نام Students داشته باشین و سرور نسبت به حروف حساس باشه دستور Select * From students یا Select * from STUDENTS اجرا نمیشه، میگه چنین جدول وجود نداره.

    من احتمال میدم SQL Server شما نسبت به حروف حساس نیست، اگه بود حتما error می داد

    آقای اسیستانت وقتی SQL Server 2000 رو روی ویندوز Server نصب می شه اگه به صورت Default نصب شه ، نسبت به بزرگ کوچیکی حرف ها حساس نمیشه، ولی وقته حالت Default انتخاب نکنیم و می تونیم خودمون انتخاب کنبم که سرور Case Sensitive باشه یا نه

  27. #27
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    میدونم که میشه چنین تنظیمی انجام داد، اما در کدام قسمت و چه گزینه ای؟

    لطفا مراحل تنظیم یک سرور بصورت فوق را بنویسید.

  28. #28
    سعی می کنم تا 3 ساعت جواب سوالتون و بدم ، آخه ویندوز سرور رو سیستم ندارم ، الان دارم نصب می کنم...

  29. #29
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    نسخه 1.0.7 با این تغییرات آماده شد:
    • افزوده شدن امکان تغییر پیشوند Stored Procedure ها به دلخواه شما. اگر می خواهید هیچ پیشوندی برای SP استفاده نکنید کافی است مقدار Prefix را حذف کنید.
    • ادغام کتابخانه Draco.Controls در پروژه با استفاده از سورس های موجود. اگر از قبل فایل Draco.Controls.CodeEditor.dll در کنار این پروژه قرار دارد می توانید با خیال راحت آن را حذف کنید. این ادغام باعث بزرگ شدن سایز اسمبلی خروجی پروژه شده است، اما سرعت اجرا سریع تر شده است.

  30. #30
    دوباره سلام، من SQL Server 2000 رو نصب کردم و اون قسمتی که می گفتم رو ازش عکس گرفتم. می تونین ببینین. اگه گزینه اول یا دوم انتخاب بشه ، نسبت به بزرگی و کوچیکی حروف SQL Server حساس می شه.

    ضمیمه 13006

  31. #31
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    من الان SQL Server 2000 و 2005 رو نصب شده دارم، بعد از نصب کجا می تونم این تغییر رو اعمال کنم؟

  32. #32
    آقای اسیستانت، تا اونجایی من می دونم فقط هنگام نصب میشه این تنظیمات و انجام داد و بعدش دیگه نمیشه کاری کرد.

    من فکر کنم اشکال کار زیاد به سرور ربط نداره، میشه لطف کنین بگین که تو کد برنامتون این دستور( یا دستورات دیگرو) از لحاظ بزرگ کوچیکی چطور نوشتین؟


    Select name from master.dbo.sysdatabase


    یا اگه می تونین یه Instance دیگه ای از SQL 2000 رو سیستمتون نصب کنین(با تنظیماتی که تو عکس تو پست قبلی نشون دادم)، برنامتونو رو اون سرور تست کنین.

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    این دستوری است که من برای بدست آوردن لیست دیتابیس ها در SQL Server 2000 استفاده میکنم:
    SELECT dbid AS ID, NULL AS ParentID, NAME AS Text FROM [master].[dbo].[sysdatabases] ORDER BY [Name]

  34. #34
    با سلامی دوباره:

    آقای اسیستانت پیغا خطاهایی که برنامه شما رو سروری که من تست کردم اینا بودن :

    Invalid column name 'NAME'.
    Invalid column name 'Name'.


    در داخل Query که نوشتین اگه دقت کنین فیلد name رو به ای ترتیب نوشتین :

    select * from sysdatabases
    SELECT dbid AS ID, NULL AS ParentID, NAME AS Text FROM [master].[dbo].[sysdatabases] ORDER BY [Name]


    فیلد Name و NAME ای که شما نوشتین اگه با حروف کوچک بنویسین مشکل برنامه حل
    میشه. ( اگه تمامی فیلدهایی که تو Query نوشتین دقیقا با Database یکی باشه فکر نکنم دیگه مشکلی باشه)

    ممنون، شرمنده که این موضوع این همه طولانی شد.

  35. #35
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    من موردی رو که شما ذکر کردید تست نکردم، ولی سعی کردم اصلاحش کنم. لطفا تست کنید ببینید درست شده یا نه (ضمیمه را دانلود کنید).

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    جناب کرامتی یه نکته هم من بگم:

    توی Insert یه کار کنید فکر کنم کامل تر بشه. همونطور که می دونید وقتی که می خوایم تو یه جدول عمل Insert انجام بدیم فقط کافیه فیلدهایی که لازمه مقدار بگیرند (Not Null) رو مقدار دهی کنیم. به عبارت دیگه بقیه فیلدها اختیاری هستند.

    حالا اگه تو پروسیجر Insert این رو عملی کنید کاملتر میشه.
    Create Procedure sp_tblPanels_Insert
    @PanelName nvarchar(30) = NULL,
    @Credit int = NULL,
    @EmployeeID int
    As
    ...

    ممنون.

  37. #37
    آقای اسیستانت عزیز، پیغام خطایی که می داد حل شده و دیگه اون خطا رو نمی ده ، ولی پیغام خطای زیر رو میده، بازم مربوط به دستوری که نام جداول رو می خواین بخونین.

    ضمیمه 13023

    اگه می شه بخش های دیگرم یه نگاهی بندازین ببینین حروف دقیقا با دیتابیس یکی هست یا نه.

    با تشکر فراوان

  38. #38
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378
    نسخه 1.0.8 با این تغییرات آماده شد:
    • افزوده شدن امکانی در بخش Options برای درج خودکار پارامتر پیش فرض Null برای فیلدهای Null پذیر در تولید پروسیجر Insert
    • Upper Case کردن نام ستون ها برای سازگار کردن با SQL Server در حالتی که بصورت Case Sensitive نصب شده باشد.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    ممنون جناب کرامتی.

    چندتا نکته پیش پا افتاده هم بگم شاید به دردتون خورد:

    1- دکمه Connect رو Default کنید تا بعد از وارد کردن نام سرور بشه با اینتر کانکت شد.
    2- اگه امکانش وجود داره برای Server Name از کمبو استفاده کنید و نام Instanceها رو به طور پیش فرض بریزید داخلش (مثل خود SQL SEVER هنگام کانکت شدن)
    3- Tab Stop مربوط به Radio Buttonها رو True کنید.
    4- Author Name رو Trim کنید.
    5- توی Perfix امکان زدن کاراکترهای غیرمجاز نباشه (مثلاً ; یا , )
    6- سازگاری با زبان فارسی و حذف Space های اول و آخر: من تو پروسیجرهای Insert و Update که برا خودم می نویسم میام فیلدهایی که یونیکد هستند رو اینطور مقداردهی می کنم:
    SET @FieldName = RTRIM(LTRIM(REPLACE(@FieldMame, 'ی', 'ی')))
    که البته LTRIM و RTRIM در مورد فیلدهای غیر یونیکد هم می تونه کارایی داشته باشه.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    میشه به این برنامه امکانی اضافه کرد که با Sql server 2005 Express هم قابل استفاده باشه؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. While AND Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 22:30 عصر
  2. نحوه صدا زدن یک تابع در stored procedure
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 23:34 عصر
  3. use کردن یک Dll بعنو ان یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 01:00 صبح
  4. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 02:50 صبح
  5. مشکل با اجرای بعضی stored procedure ها
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •