نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سخت سایه برای عکس (در تولید Button)

  1. #1

    سخت سایه برای عکس (در تولید Button)

    سلام به همه

    منظورمو با 2 تا عکس بیان میکنم





    برای این کار فقط کافیه یه عکس مثل عکس سیاه و سفید از اولی تولید کرده که اسمشو بزاریم عکس B
    بعد عکس اولی رو بزاریم رو عکس B
    من خیلی تلاش کردم ولی نشد کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile یک راه حل ساده

    با نرم افزار فتوشاپ یک عکس درست کنید و اول پس زمینه آنرا کامل انتخاب کنید و سپس دکمه حذف کیبورد را زده تا پس زمینه بصورت یک زمینه شطرنجی دربیاید. سپس متن خود را بنویسید و سپس فایل خود را با پسوند یا همان فرمت PNG ذخیزه کنید و آن عکس را در فرم استفاده کنید. می بینید که حاشیه متن تایپ شده شما از آن عکس فقط دیده می شود. حالا می توانید در مورد عکس دوم نیز به همین شکل عمل کنید.
    من خودم اینکار رو کردم و جواب گرفتم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    نقل قول نوشته شده توسط shahrdar مشاهده تاپیک
    سلام به همه

    منظورمو با 2 تا عکس بیان میکنم





    برای این کار فقط کافیه یه عکس مثل عکس سیاه و سفید از اولی تولید کرده که اسمشو بزاریم عکس B
    بعد عکس اولی رو بزاریم رو عکس B
    من خیلی تلاش کردم ولی نشد کسی میتونه کمک کنه؟
    سلام
    توی متد paint دکمه مورد نظر، با استفاده از e.drawstring می تونی یه رشته رو به صورت گرافیکی ترسیم کنی. متد بالا یه سری پارامترها رو ازت می خواد مثل رشته مربوطه، محل قرار گرفتن ، رنگ و ... . حالا دوتا رشته مربوطه رو ترسیم کن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post رسم متن سایه دار

    این برنامه ی رسم متن همراه با سایه است
    اگر ایرادی داشت بگید تا برطرفش کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط davood-ahmadi مشاهده تاپیک
    با نرم افزار فتوشاپ یک عکس درست کنید و اول پس زمینه آنرا کامل انتخاب کنید و سپس دکمه حذف کیبورد را زده تا پس زمینه بصورت یک زمینه شطرنجی دربیاید. سپس متن خود را بنویسید و سپس فایل خود را با پسوند یا همان فرمت PNG ذخیزه کنید و آن عکس را در فرم استفاده کنید. می بینید که حاشیه متن تایپ شده شما از آن عکس فقط دیده می شود. حالا می توانید در مورد عکس دوم نیز به همین شکل عمل کنید.
    من خودم اینکار رو کردم و جواب گرفتم.
    سلام دوست عزیز

    ممنون از راهنماییت من میخوام یک کنترل (Button) درست کنم راه حل شما عملی نیست (گرچی این اکسی که تو پست اول گذشتم تو photoshop ساختم برای نمونه)

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    این برنامه ی رسم متن همراه با سایه است
    اگر ایرادی داشت بگید تا برطرفش کنم
    خیلی ممنون از لینک مفیدت ولی متاستفانه من برای عکس میخواستم (البته لینکت خیلی هم کمک کرد)
    ولی هنوز کارم گیره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    شما میتونید از region استفاده کنید
    مثالی که من زدم برای button ولی شما میتونید به جای button1 نام هر شی رو بزارید
    Dim a AsNew Drawing2D.GraphicsPath
    a.AddString("I", New FontFamily("Tahoma"), Drawing.FontStyle.Bold, 50, New Point(0, 0), New Drawing.StringFormat)
    Button1.Region = New Region(a)

    برای سایه دار کردن هم همین عمل رو تکرار کنید

  8. #8
    اصلاً فکر کنین این I نیست فکر کنین این یه عکس ماه،ستاره،گل یا هر چیز دیگه ایه با این دستور فقط میشه تکست رو ساخت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    خوب دوست من شما به جای a.drawstring میتونی از a.drawrectangle یا ... استفاده کنی
    یکم روی کد کار کنی راحت میتونی اشیائ مختلف درست کنی باز اگه سوالی داشتی من در خدمت هستم

تاپیک های مشابه

  1. Button چند وضعیتی ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 10:31 صبح
  2. به دنبال فایلهای گرافیکی برای Button
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 14:33 عصر
  3. کدوم button کلیک شده
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 14:19 عصر
  4. button همیشه فعال
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 09:15 صبح
  5. رویداد Button.click برای button های ایجاد شده در زمان load
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •