نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تابع به توان رسانده دو عدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    Tick تابع به توان رسانده دو عدد

    دوستان سلام
    من یه سئوال داشتم نمی دونم که انجا مطرح کردم اشتباهه یانه؟؟
    می خوام بدونم که جواب سئوال زیر چی می شه
    یه تابیعی بنوبسید که دو ورودی a و b را بگیرد و a را به توان b برساند و مقدار a هم میتواند صحیح باشد هم اعشاری و مقدار b هم میتواند مثبا باشد و هم منفی و توجه داشته یاشید که از شرط هم نم توانید استفاده کنید

    با تشکر از همه

  2. #2
    می شه یه ایف گذاشت اگه - یا + باشه مقدار b. اونوقت کار یه فور هست.. برای منفی ها هر بار تقسیم می کنیم به a برای + ها ضرب می کنیم در a

  3. #3
    سلام ... بیا ...

    float PowerCalculate(float A, float B)
    {
    float C = 1;
    if (B < 0)
    {
    while (B < 0)
    {
    C = C * A;
    B = B + 1;
    }
    return (1/C);

    }
    if (B >= 0)
    {
    while (B > 0)
    {
    C = C * A;
    B = B - 1;
    }
    }

    return C;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    دوستان همگی خسته نباشید دیگه به سئوال توجه نمی کنید؟؟؟؟
    فکر کنم گفتم شرط نباشه
    توجه داشته یاشید که از شرط هم نم توانید استفاده کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    البته من روی کد دوستمون آقای seyedVB فکر کردم به شکل زیر جواب درست در میاد

    float PowerCalculate(float A, float B)
    {
    float C = 1;
    while (B < 0)
    {
    C = C * A;
    B = B + 1;
    }
    C=1/C;

    while (B > 0)
    {
    C = C * A;
    B = B - 1;
    }
    return C;
    }

  6. #6
    توجه داشته یاشید که از شرط هم نم توانید استفاده کنی
    این رو ندیده بودم

  7. #7
    x = a^b
    Ln(x) = Ln(a^b)
    Ln(x) = b*Ln(a)
    x = exp(b*Ln(a))

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    بیا داداش
    البته اگه هنوز دیر نشده باشه


    #include<stdio.h>
    int main()
    {
    int a,b,c=1;
    printf("\n Input number1:");
    scanf("%d",&a);
    printf("\n Input number2:");
    scanf("%d",&b);
    for(int i=0;i<b;i++)
    c*=a;
    printf("\n %d ^ %d = %d",a,b,c);
    scanf("%d",&a);
    return 0;
    }




  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    داداش برای عدد a^-2 که جواب نمی ده چون حلقه همی شه داره زیاد میشه
    دقت کن

  10. #10
    خوندی پست منو؟
    a^b = exp(b*Ln(a))

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    با منی؟
    من که کدم کامل و واضح و درست بود
    این مال ترم 1 بود هنوز داشتمش تو آرشیو گزاشتم واست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    بیا داداش
    البته اگه هنوز دیر نشده باشه


    #include<stdio.h>
    int main()
    {
    int a,b,c=1;
    printf("\n Input number1:");
    scanf("%d",&a);
    printf("\n Input number2:");
    scanf("%d",&b);
    for(int i=0;i<b;i++)
    c*=a;
    printf("\n %d ^ %d = %d",a,b,c);
    scanf("%d",&a);
    return 0;
    }


    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    با منی؟
    من که کدم کامل و واضح و درست بود
    این مال ترم 1 بود هنوز داشتمش تو آرشیو گزاشتم واست

    دوست عزیز دقت کن اگر شما یه عدد رو به توان یه عدد منفی برسونی دیکه این برنامه ی شما دست نیست چون حلقه دیگه اجرا نمی شه چون i<b در همان اولین اجرا درست است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •