نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: برنامه trial

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    برنامه trial

    سلام
    نحوه نوشتن برنامه trial به چه صورت است؟
    یعنی مثلا برنامه بعد از 10 روز به جای اجرا یک پیغام دهد.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط arsalansalar مشاهده تاپیک
    سلام
    نحوه نوشتن برنامه trial به چه صورت است؟
    یعنی مثلا برنامه بعد از 10 روز به جای اجرا یک پیغام دهد.
    اگرچه این روشها یه جورایی منسوخ شده (بدلیل عدم امنیت) اما چون پرسیده بودید :
    زمان اولین اجرای برنامه (یا نصب اون رو) رو در جایی بصورت کد شده (که کسی نتونه از منطق اون سر دریباره) ذخیره کنید‌(مثلا رجیستری یا پوشه ویندوز یا ...) بعد هربار موقع اجرای برنامه چک کنید که اختلاف امروز با اون مقدار کمتر از 10 باشه و گرنه...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    دوست عزیز از راهنماییت ممنون.
    من منطق کار را میدانستم ولی بلد نیستم چگونه این کار را انجام دهم.
    اگر زحمتی نیست یک مثال کوچک می زنید؟

  4. #4
    من منطق کار را میدانستم ولی بلد نیستم چگونه این کار را انجام دهم.
    اگر زحمتی نیست یک مثال کوچک می زنید؟

    How to read and write System Registry Keys using C#‎ (VS.Net 2005)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    این روش رو استفاده کن :

    Public Sub testreg()
    Dim objKey As Microsoft.Win32.RegistryKey
    Dim objsubkey As Microsoft.Win32.RegistryKey
    If Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(" SOFTWARE\TestAPP", True) Is Nothing Then
    objKey = Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.CreateSubKey ("SOFTWARE\Testapp")
    objKey.SetValue("Date", System.DateTime.Now.DayOfYear.ToString)
    objKey.Close()
    Else
    objKey = Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(" SOFTWARE\TestAPP", False)
    If objKey.GetValue("Date") < gettime() Then
    Dim result As String = gettime() - objKey.GetValue("Date")
    If result < 30 Then
    MsgBox("You have used " & result & " days of your trial")
    objKey.Close()
    Exit Sub
    ElseIf result = 30 Then
    MsgBox("This is the last day of your trial. This program will cease to works as of tomorrow.")
    objKey.Close()
    Exit Sub
    ElseIf result > 30 Then
    MsgBox("Your trial has expired. This program will now exit.")
    objKey.Close()
    Application.Exit()
    'Else : Me.MenuItem1.Enabled = False
    End If
    End If
    End If
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    رمز نگاری تاریخ که در رجیستر میخای ثبت کنی رو هم قبلا گفتم:
    طرز استفاده:
    Private Function EncryptStr(ByVal InputStr As String) As String


    Dim KeyWord As String = "ir_programmer"

    Crypto.Encoding = Crypto.EncodingType.HEX
    Crypto.EncryptionAlgorithm = Crypto.Algorithm.RSA
    Crypto.Key = KeyWord

    If Crypto.EncryptString(InputStr) Then
    Return Crypto.Content
    Else
    Return Crypto.CryptoException.Message
    End If

    End Function

    Private Function DecryptStr(ByVal InputStr As String) As String

    Dim keyWord As String = "ir_programmer"

    Crypto.Encoding = Crypto.EncodingType.HEX
    Crypto.EncryptionAlgorithm = Crypto.Algorithm.RSA
    Crypto.Key = keyWord
    Crypto.Content = InputStr
    If Crypto.DecryptString Then
    Return Crypto.Content
    Else
    Return Crypto.CryptoException.Message
    End If

    End Function


    اینم فایل مورد نیاز رمز نگاری:
    https://barnamenevis.org/attach...3&d=1195905354


    با این تفاسیر باید بتونی یه برنامه trial سی روزه درست کنی.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام
    یک راه ساده اینه که هنگام ساخت setup برنامه از نرم افزارهایی که این قابلیت رو بهت میدن استفاده کنی مثل Install Shild . البته من پیشنهاد میکنم اگه قصد ارائه نسخه مدت دار داری حتما یه قسمتهایی رو از نرم افزارت بردار.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    درسته. اگر از برنامه های موجود تو بازار استفاده کنی که خوبه. من فقط راه دستی اونو گفتم.

    واسه نمونه:
    http://www.p30world.com/archives/003939.php

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    ذخیره ی تاریخ توی فایل درسته ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که کاربر اگه تاریخ سیستم رو مدام به تاریخ اون روز تغییر بده به مشکل برمیخوره
    مثلا : کاربر نرم افزار رو اجرا میکنه ، تاریخ توی فایل ذخیره میشه حالا دوباره فردای اون روز نرم افزار رو اجرا میکنه حالا اگه کاربر چیزی از کامپیوتر سر در بیاره میاد تاریخ رو قبل از اجرای برنامه یک روز به عقب می بره ؛ اینجاست که مشکل پیش میاد
    به نظر من اگه تعداد باز شدن نرم افزار رو توی فایل ذخیره کنی بهتره مثلا اگه 50 بار نرم افزار اجرا بشه پیغام بده

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    ذخیره ی تاریخ توی فایل درسته ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که کاربر اگه تاریخ سیستم رو مدام به تاریخ اون روز تغییر بده به مشکل برمیخوره
    مثلا : کاربر نرم افزار رو اجرا میکنه ، تاریخ توی فایل ذخیره میشه حالا دوباره فردای اون روز نرم افزار رو اجرا میکنه حالا اگه کاربر چیزی از کامپیوتر سر در بیاره میاد تاریخ رو قبل از اجرای برنامه یک روز به عقب می بره ؛ اینجاست که مشکل پیش میاد
    به نظر من اگه تعداد باز شدن نرم افزار رو توی فایل ذخیره کنی بهتره مثلا اگه 50 بار نرم افزار اجرا بشه پیغام بده
    اولا که قرار نیست چیزی بصورت Clear Text ذخیره بشه، اطلاعات کد میشه بعد ذخیره...

    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    اگرچه این روشها یه جورایی منسوخ شده (بدلیل عدم امنیت) اما چون پرسیده بودید :
    زمان اولین اجرای برنامه (یا نصب اون رو) رو در جایی بصورت کد شده (که کسی نتونه از منطق اون سر دریباره) ذخیره کنید‌(مثلا رجیستری یا پوشه ویندوز یا ...) بعد هربار موقع اجرای برنامه چک کنید که اختلاف امروز با اون مقدار کمتر از 10 باشه و گرنه...
    ضمن اینکه این مشکل رو هم میشه یه جورایی دور زد :‌
    اگه تاریخ سیستم به هر دلیل عقب رفت برنامه اجرا نشه. اینجوری که برنامه تاریخ آخرین اجرای خودش رو هم در جایی ذخیره کنه و اگر زمانی اختلاف تاریخ روز با اون مقدار منفی شد پیغام میده که : "آفرین پسر خوب، اما...!"

    با همه ی این حرفا باز هم حرفم رو تکرار میکنم که این روشها اصلا پاسخگوی مشکلات امنیتی نیست...
    برای مثال این دو رو سرچ کنید : regmon و filemon دو برنامه کوچک و رایگان هستند که تمام تغییرات لحظه ای روی فایلها و رجیستری رو مانیتور میکنند.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  11. #11
    دوست عزیز درصورتی که از دیتا استفاده میکنید یک راه این است که مجوز ثبت بیش از 5 ردیف را ندهید و دیتاهای اصلی را که از ضروریات است خالی کنید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    خوب من که نگفتم تاریخ رو یک روز بیاره عقب من گفتم تاریخ رو به همون روز تغییر بده یعنی اختلاف تاریخ برابر صفر بشه

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    خوب من که نگفتم تاریخ رو یک روز بیاره عقب من گفتم تاریخ رو به همون روز تغییر بده یعنی اختلاف تاریخ برابر صفر بشه
    خب بگید اگه اختلاف تاریخ امروز و LastExecute کوچیکتر یا مساوی صفر بود آنگاه برنامه اجرا نشه...
    LastExecute تاریخ آخرین اجرای برنامه هست که اونهم در جایی ذخیره میشه. من قبلا از این روش استفاده کردم و جواب گرفتم. منتها تمام تاریخ ها رو کد شده ذخیره کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

تاپیک های مشابه

  1. سوال مهم در مورد برنامه trial
    نوشته شده توسط mehdi_turbo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1385, 14:33 عصر
  2. Free Trial Creator
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 21:13 عصر
  3. ساختن نرم افزار Trial با محدودیت زمانی
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •